ai pus prefixul de US?![]()
ai pus prefixul de US?![]()
0012 ? asta e ?
001 e prefixul
am facut ieri o plata prin paypal, a mers excelent!![]()
Ok. Deja sunt un pachet de nervi. Poate ma lamuriti voi.
Am vrut sa cumpar ceva de pe internet. Completez un formular, click pe continue, ma baga in paypal sa completez alt formular. Il completez si primesc mesaj:
"Based on the details of your transaction, you will need to sign up for a PayPal account and enroll in the Expanded Use Program to complete this payment. Once enrollment is complete, you can return to the merchant's site to initiate this payment again. Please provide the information requested below and click 'Save Information' to sign up."
Intrucat nu gasesc nici un Save information, ma duc pe sign in si incep sa completez formularul de inscriere. Dau emailul pe care l-am dat si inainte, imi zice ca acest email exista deja in baza lor de date. De cand, ca la formularul anterior n-am avut nici un save. Ma rog, dau alt email, confirm adresa de email, intru in Expanded Use Program in care aflu ca mai tb sa stau 3-4 zile sa primesc cele 4 cifre.
Sun azi la banca, aflu ca PayPal a extras de 2 ori cate 1$ (deci inteleg ca mi-a facut 2 conturi ?) si amandoua au acelasi numar, care evident ca nu seamana cu ce ati scris aici, este o insiruire de 11 cifre si habar n-am care sunt cele 4 cifre din cele 11.
Bine, zic ca ii intreb pe ei. Incepe un sistem de alegere a intrebarilor, la care vad ca la Getting started, in dreptul lui "Expanded Use Number" am in paranteza ($1.95). Asta ce draq inseamna, ca tb sa mai dau 1.95 $ ca sa imi raspunda la intrebare? Ca deja mi-e frica sa mai intreprind vreo actiune cu PP.
Hello, vreau sa dau nu sa iau bani, ce naiba ma verifica atat?
Cel de la care vreau sa cumpar, mi-a mai dat varianta cu 2CheckOut.com. Astia tot asa sisteme tampite de verificare au?
Heeeelp!
Edit: Adica daca vreau sa-mi cumpar un produs de 200$ si vreau sa platesc prin 2CO tb sa mai platesc 49$ pt deschiderea contului?![]()
Ultima modificare făcută de Diana; 23rd July 2007 la 16:09.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Daca vrei sa platesti prin 2CO ai nevoie doar de card fara nimic altceva.
Cei 49$ ii platesti la 2CO doar daca vrei sa deschizi un cont de merchant(sa poti primi bani).
Vin si eu cu o cerere, ca sa nu deschid alt topic.
Trebuie sa-mi trimita o firma din state o suma de bani, iar singura metoda e Paypal. ( pe Romania nu pot sa primesc, deci...)
Intreb: Este cineva care ma poate ajuta cu un cont de Paypal care accepta bani ( poate aveti din Sua sau alte tari ), iar mai apoi sa-mi transfere banii mie? Iese un ciubuc din faza asta.
Ms fain.
Boingeanu Ben
am sunat la BCR (si in sfarsit a raspuns cineva) si mi-au dat codul, stiau absolut toti ca in extras nu apare codul corect. idiots.
Care e procedura de creeare a unui cont paypal?
te duci pe paypal.com si acolo trebuie sa iti creezi cont de merchant (ca sa prim esti bani prin intermediul site-ului tau si sa poti efectua plati ... de cele mai multe ori tot prin intermediul site-ului tau ... sau masspayment ... sa poti plati la mai multi odata) sau cont business ... in care iti atasezi cardul sau cardurile tale daca ai mai multe ... si poti efectua plati...
Daca am scris ceva gresit ... scuze ... is dupa meci
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)