Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
E de la ei venitAm verificat. Mi s-au adresat si pe nume
Delivered-To: eu@gmail.com
Received: by 10.142.73.16 with SMTP id v16cs589380wfa;
Fri, 22 Jun 2007 12:22:37 -0700 (PDT)
Received: by 10.141.35.21 with SMTP id n21mr107787rvj.1182540157225;
Return-Path: <service@paypal.com>
Received: from phx01imail02.phx.paypal.com (mx0.phx.paypal.com [66.211.168.230])
by mx.google.com with ESMTP id c19si2373616rvf.2007.06.22.12.22.36;
Received-SPF: pass (google.com: domain of service@paypal.com designates 66.211.168.230 as permitted sender)
DomainKey-Status: good (test mode)
DomainKey-Signature: s=dkim; d=paypal.com; c=nofws; q=dns; b=PG0SaiVd/ydTgY98FQgGi5idWoxzsuozB1y8n1pu8j592uQKzGovMyE5I16 klZk2obm78zoRa/Ekemb2OqgPWhw8I8cO3zhhWQbDaeAhopBYWQT3lcq8mcQn1gC+ P8pkXfaqdeUtjqGO025b1FZ0F8dN106I5ghP6X3lEfu6kZA=;
Received: from unknown (HELO phx01batch01.phx.paypal.com) ([10.190.3.65])
by phx01imail02.phx.paypal.com with SMTP; 22 Jun 2007 12:22:34 -0700
Received: (qmail 2343 invoked by uid 999); 22 Jun 2007 19:22:34 -0000
Date: Fri, 22 Jun 2007 12:22:34 -0700
Message-Id: <1182540154.2343@paypal.com>
Subject: Please Restore Your Account Access
X-MaxCode-Template: email-restrict-issue-notification-reminder
To: eu <eu@gmail.com>
From: "service@paypal.com" <service@paypal.com>
X-Email-Type-Id: PP638
X-XPT-XSL-Name:
/default/en_US/account/security/RestrictIssueNotificationReminder.xsl
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Type: text/plain; charset=windows-1252
MIME-Version: 1.0
Dear numele meu complet,
As part of our security measures, we regularly screen activity in the =
PayPal system. We recently contacted you after noticing an issue on your =
account.We requested information from you for the following reason:
Our system requires further account verification.
Case ID Number: PP-000-000-000
bla bla bla
Stiu mailul. Nu spune ca e suspendat, spune ca nu au ajus toate datele. Parte din faxurile ce le-ai trimis nu au ajus sau treburi de tipul acesta. De obicei ai o lista cu checkboxuri, atentie ca unele probabil nu sunt checked.
Tin minte la inceput ca si la mine a fost la fel. Faxuri, scanari etc si atsa chiar daca domiciliul meu nu est ein Romania. Deci nu cred ca Paypal face ceva special cu Romania. E doar standard la ei. Eu daca nu gresesc am trimis factura la curent si extras de cont.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Au ajuns toate. Nu spune ca au ajuns toate datele de mult, pur si simplu spune ca este suspendat momentan si ca ar mai trebui sa trimit alea odata. Dar nici vorba de asa ceva, cred ca a fost trimis din greseala de serverul lor.
asta era mai jos in emailIn accordance with PayPal's User Agreement, your account access will remain limited until the issue has been resolved. Unfortunately, if access to your account remains limited for an extended period of time, it may result in further limitations or eventual account closure. We encourage you to log in to your PayPal account as soon as possible to help avoid this.
cred ca a fost o mica greseala a lor
Ba pana la urma paypal.com da suspend la tot romanul care isi face cont pe paypal ?! M-ati zapacit fratilor.Nu mi-a fost de ajuns ca am dat faxuri la ebay.com sa-mi valideze contul si sa-mi scoata suspend-ul,acum sa dau fax si la PayPal ?! Eu inteleg ca "romanii care au rupt in 2 NASA" si alte site-uri dar cred ca mai sunt si romani precum eu sau cei care au postat in randurile de mai sus care sunt oameni corecti si nu fac fraude.Ma rog...sper sa nu ma trezesc si eu cu contul suspendat pt ca am de facut plati pe ebay.com si sincer nu vreau sa ma mai duc iar la banca sa trimit banii prin Western Union.
Best Regards, Ionut !
Am uitat sa va intreb.De ce cand ma loghez pe paypal.com la sectiunea "My Account Overview" -"PayPal Balance" imi afiseaza ca am 0.00 EUR/$0.00 USD,respectiv "Current Total in EUR": 0.00 EUR ?! cand eu astazi am fost la BRD si am alimentat cardul cu 200 euro ?? Ma poate lumina cineva ? Poate sunt eu prost.Va multumesc ! si astept un replay
Best Regards, Ionut !
cifrele de 0 reprezinta sumele pe care le ai in contul de paypal. cei 200 au fost bagati in contul bancar atasat la contul de paypal. in contul de paypal intra doar banii primiti prin paypal daca ajungi sa primesti. contul bancar este accesat doar atunci cand vrei sa faci o plata si in contul de paypal nu ai finante suficiente. sper ca m-am facut inteles.
Later edit : Informatie gresita, pentru Romania e alt sistem, cititi postul lui Aurel.
Sorry.
Nu e chiar cum zice Aurel, desi e aproape de adevar. Eu am cont paypal de mai multa vreme [nu sunt in romania] si uite cum sta situatia:
Daca vrei sa ai bani in contul paypal, trebuie sa te duci la banca si sa faci un transfer catre paypal deci din contul tau, sau cardul care e atasat, transferi o suma de bani in contul paypal.
Cum esti logat, te duci la my account si apoi add funds si o sa ai acolo informatiile necesare adica pe ce nume id, si adresa trebuie sa faci transactia.
Dupa care o sa iti apara si banii in contul paypal.
To add funds to your PayPal balance, go to your bank and complete a bank transfer from your bank account registered with PayPal to your PayPal account. Please make sure to enter the bank transfer ID as shown below in the "Verwendungszweck" field. This ensures that the amount will be allocated to your PayPal account.
Transfer funds to the following account:
Name on Account:
xxxxxxxx
PayPal's Account Number:
xxxxxxxxxxxx
BLZ:
xxxxxx
Bank:
xxxxxxx
Important: Please make sure to complete the bank transfer using the bank account registered with your PayPal account as this will ensure the amount being allocated to your PayPal account.
Daca vrei sa faci o plata si nu ai suficienti bani in contul paypal nu ti se vor lua automat banii din contul bancar, e gresita ideea, nu stiu unde ati citit asta
Paypal NU poate sa va acceseze banii din contul vostru bancar fara ca voi sa completati un ordin de transfer din banca voastra catre paypal.
Acum sper ca esti lamurit, cel putin asa functioneaza la mine cred ca si conturile romaesti ar trebui sa fie dupa acelasi sistem.
Daca am scris prostii si e ceva diferit stergeti-mi postul, sa nu ramana pe aici sa induca pe altii in eroare.
Ultima modificare făcută de Nic; 12th July 2007 la 16:01.
Nic, probabil ca in tara unde locuiesti tu PayPal accepta si incasari in contul de PayPal. Astfel, poti avea bani in contul de PayPal si este o operatiune separata transferarea lor in contul de card (sau din contul de card).
Aici, in RO, treaba merge automat: se "ataseaza" un card contului de PayPal, iar tranzactiile se fac automat pe card, iar in contul de PayPal ai sold ZERO. Mie asa mi se intampla: am facut si plati confirmate manual, si plati automate (generate de billingurile cu renewal ale providerilor de hosting de exemplu), am avut si refunduri si intotdeauna banii au circulat direct inspre / dinspre contul de card, cel de PayPal a ramas pe zero intotdeauna.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)