mda, perfect. l-am activat si dupa cateva ore am incercat sa cumpar un domeniu. imediat am primit mail ca mi-a fost blocat contul si trebuie sa trimit o factura de utilitati prin fax sa mi-l deblocheze :|
Versiune printabilă
mda, perfect. l-am activat si dupa cateva ore am incercat sa cumpar un domeniu. imediat am primit mail ca mi-a fost blocat contul si trebuie sa trimit o factura de utilitati prin fax sa mi-l deblocheze :|
Eu nu sunt in tara si am cont paypal deschis aici unde sunt; Asta inseaman ca daca vin in tara pt o scurta perioada de timp, imi voi putea folosi contul paypal sau nu? Nu prea inteleg cum e regulamentul cu si despre Romania; Daca stie cineva sa imi zica si mie.
probabil o sa ai de-aface cu Resolution Center... sa ai pregatite scanuri dupa ID/card/etc.
preventiv maine scanez o factura e utilitati (Romtelecom cred)
Mi-am facut si eu cont pe paypal. Am un card bcr visa electron si cred ca i l-au acceptat. Zic cred pentru ca nu stiu daca trebuie sa plates aia 1.5 euro ca sa imi trimita nu stiu ce cod. Ma lamureste careva?
Deci cardul e valid abia dupa acea plata. Oare este o problema ca am cardul in lei?
Citat:
You have successfully entered your Expanded Use Number. To thank you for entering your Expanded Use Number, we will credit your card a €1.50 EUR bonus on the next PayPal payment you send.
Citat:
Your member status is: Verified
nu am putut sa iau extrasul, am fost la BancPost si a sunat o doamna de la Carduri la Bucuresti si a cerut codul corespondent tranzactiei de 1.5 EUR , codu este sub forma PP*1234EXPUSE , codul care va trebuie este acel 1234
so , astept blocarea contului acum lol
acum care-i faza, vad ca PP ma lasa sa fac upgrade la Premier, dar din cate se pare nu pot primi plati chiar daca fac upgrade.
bineinteles ca nu ma asteptam, dar de ce ma lasa sa fiu premium daca nu imi ofera nici un avantaj