io am intrebat-o pe aia de la banca...si mi-a zis sa revin luni...daca ma duc luni degeaba iti dai seama ca ma iau putin de ea.
Versiune printabilă
la ING aparea orice tranzactie pe extras dupa 24 ore. verificam mereu la self banking
PayPal a pus Romania pe harta sa!
din pacate nu pot pune inca link-uri, verificati PayPal.com
Felicitari!!!
:D da, scuze, am venit cu vestea 2 zile mai tarziu.., eu incepusem un nou post.., (care a fost mutat aici), nu l-am vazut pe acesta. Oricum important e ca si vestile bune circula destul de repede. ;)
se percepe vre-o taxa lunara ptr contul de paypal ?
Mi-am facut si eu cont dar nu reusesc sa-mi inregistrez cardul.
Am MasterCard in euro de la BRD (l-am activat azi si pt. e-commerce).
La first name am pus: Gabi (desi in contract e Gabriel), dar pe card e GABI. Acolo trebuie pus prenumele cum apare pe card sau cel din contract? Conteaza daca e ciu litere mari sau mici?
Am incercat si cu Gabi, si cu Gabriel si imi da aceeasi eroare: "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Pe card nu am nici un ban. E posibil ca de aceea sa imi dea eroarea asta? Nu ar trebui sa imi dea o eroare de genul ca nu am fonduri necesare? Sau tot eroarea asta da?
trebuie sa ai 1.5 euro minim pe card sa poti adauga cardul
mi-am activat si eu contul ieri
dar inca n-am incercat sa fac nici o plata, oricum presupun ca merge
nice, maine merg si eu sa cer un extras pe zilele trecute de la banca ca oricum mi-am gasit drum pe la ei, si cred ca imi incarc contul de skype, sa vad daca e nevoie ca nu am mai folosit de mult si vad ca exista posibilitatea platii si prin PayPal.
o intrebare: ma indruma cineva catre un tabel sau eu stiu , o lista unde sunt afisate comisioanele lor ? ma gandesc ca variaza in functie de suma trimisa ? sau ... ceva sa ma lamureasca