Se pare ca putem sa ne inscriem la PayPal akm, din pacate putem doar sa facem plati... :)
Anyway ar trebui sa vedeti ce steag ne-au pus =))
alexblogging.com/paypal-romania-romanian-flag-from-1989
Versiune printabilă
Se pare ca putem sa ne inscriem la PayPal akm, din pacate putem doar sa facem plati... :)
Anyway ar trebui sa vedeti ce steag ne-au pus =))
alexblogging.com/paypal-romania-romanian-flag-from-1989
vezi asta era problema..nu cred ca i-am prea interesat... e un inceput si asta...
Asta zic si eu, nu stiu cat a durat la celelalte tari acceptate ca sa poate primi si scoate bani dar sper sa nu dureze mult la noi...
sa inteleg ca merge si ebay acum? sa cumparam de pe ebay??
Asta nu am incercat dar cred ca asta a principala optiune pentru care PayPal a acceptat Romania din moment ce se pot face doar plati...
In sfarsit! Se pare ca nu ne putem bucura de toate facilitatile, dar oricum e un pas.
foarte tare...ma asteptam sa mai dureze un timp ... e bine si ca putem sa cumparam, e un inceput
Da.. adica doar pleaca bani din tara, dar de intrat bani se pare ca inca nu meritam... Cel putin enervanti si pe deasupra si idioti... pt faza cu stagul...
@psyche: daps si e un pas bun totusi :)
@toto: la faza cu steagul sunt chiar penibili... asta e ce sa facem akm :)) le-am trimis un e-mail, totusi nu cred ca are vreo influenta.
hahah :)) si eu am trimis mail! , chiar sunt curios in cat timp il schimba ca nu cred ca suntem singurii care au dat...:rockon:
Pe alte forum-uri unde am discutat chestia asta cineva a mentionat cam 1 an sau cel putin pana la urmatorul update :))
super. m-am inscris si eu. astept sa vad retragerea de pe card sa imi confirm contul
Mastercard Taifun de la Bancpost
Ben, cauta si tu intai. Au mai fost doua thread-uri pe acelasi subiect :P
Ciudat, mie nu mi-a mers cu Mondo :|
cu ING Visa Electron ati incercat ? ar trebui sa mearga
mie mi-a mers mondo, dar astept codul :)
cu ing visa electron am incercat eu. merge
eu nu primesc extrasul de cont la BancPost , se poate afla telefonic ? sau trebuie sa merg la banca sa mi-l printeze ? la ING e usor ca ti-l listeaza aparatul acela de la centrele self-banking
Deci tot la banca trebuie sa ajung. Nici la ATM nu le arata ? as incerca dar nu am un ATM al BP in zona
s-ar putea nici sa nu-ti apara asa de repede pe extras. cind mi-am verificat cardul la moneybookers m-am dus sa iau extrasul dupa vreo 3 zile de la retragerea acestor bani de catre mb si nu aparea, apoi m-am dus dupa vreo doua saptamini - nu ma grabeam - si era trecuta acolo tranzactia.
la ING aparea orice tranzactie pe extras dupa 24 ore. verificam mereu la self banking
PayPal a pus Romania pe harta sa!
din pacate nu pot pune inca link-uri, verificati PayPal.com
Felicitari!!!
:D da, scuze, am venit cu vestea 2 zile mai tarziu.., eu incepusem un nou post.., (care a fost mutat aici), nu l-am vazut pe acesta. Oricum important e ca si vestile bune circula destul de repede. ;)
se percepe vre-o taxa lunara ptr contul de paypal ?
Mi-am facut si eu cont dar nu reusesc sa-mi inregistrez cardul.
Am MasterCard in euro de la BRD (l-am activat azi si pt. e-commerce).
La first name am pus: Gabi (desi in contract e Gabriel), dar pe card e GABI. Acolo trebuie pus prenumele cum apare pe card sau cel din contract? Conteaza daca e ciu litere mari sau mici?
Am incercat si cu Gabi, si cu Gabriel si imi da aceeasi eroare: "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Pe card nu am nici un ban. E posibil ca de aceea sa imi dea eroarea asta? Nu ar trebui sa imi dea o eroare de genul ca nu am fonduri necesare? Sau tot eroarea asta da?
trebuie sa ai 1.5 euro minim pe card sa poti adauga cardul
mi-am activat si eu contul ieri
dar inca n-am incercat sa fac nici o plata, oricum presupun ca merge
nice, maine merg si eu sa cer un extras pe zilele trecute de la banca ca oricum mi-am gasit drum pe la ei, si cred ca imi incarc contul de skype, sa vad daca e nevoie ca nu am mai folosit de mult si vad ca exista posibilitatea platii si prin PayPal.
o intrebare: ma indruma cineva catre un tabel sau eu stiu , o lista unde sunt afisate comisioanele lor ? ma gandesc ca variaza in functie de suma trimisa ? sau ... ceva sa ma lamureasca