Nu esti singurul... :) Si ma mai si enerveaza toti care stau si plang pe la usa lor... Parca am fii somalezi... asa ne trateaza... (nu am nimic cu somalia...) :)
Versiune printabilă
Din pacate, e cam monopol... adica singura varianta unanim acceptata ca metoda de plata. Si mi se pare normal ca vrem si noi sa fim printre cei ce castiga bani prin Paypal, nu ? (chiar daca noi, ca tzara, nu suntem priviti cu ochi prea buni de Paypal... si asta in definitiv tot noua ni se datoreaza ;) )
Da, apropo de reactia lui Cristi fata de un ametit ce a platit cu card fals. Astia merita trasi in teapa. Din cauza lor ne trezim ca ne arata lumea cu degetul. Parca nu avem destul pe cap.
Nu toate cardurile de credit emise de bancile Romanesti sunt acceptate de PayPal ? Cel putin mie asa imi zice si din cate stiu eu mai e valabil cardul meu de credit...
Citat:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Bataie de joc... mi-au trimis raspuns ca factura de la utilitati sa fie pe numele meu.. Adica numele lu taicamiu pe factura nu e bun, trebuie sa fie casa mea ? Oamenii care stau in casa parintilor nu se califica pentru un cont de paypal !? Daca stateam in Ferentari le trimiteam factura platita de Gigi Becali. (ca alte utilitati platite oamanii aia oricum nu au)
Este putin spus dezamagit... sunt scarbit de atitudinea lor.
oare ?
eu am trimis factura de la Electrica in scan, cu numele tatalui la fel ca titular si nu a fost nici o problema
Oare ce man ? Am trimis 2, adica DOUA, facturi una de la gaze una de la curent ambele in aceeasi situatie. Si raspunsul a fost cel pe care l-am scris. Vrei sa-ti arat mailul ? Geezzzz....
Daca erai din Germania crezi ca trebuia sa primesti atata umilinta sa trimit faxuri si 1000 de justificari ? Sau nu te deranjeaza !?
nu ma deranjeaza, aduce un plus de securitate pentru utilizatori.
daca nu te deranjeaza, poti scrie aici cum ti-au raspuns ei ?
We're sorry, but your account access limitation cannot be lifted at this
time. We need more information about your account before we can restore
full access to your account. Please complete the steps below so that we may
review your account further:
- Fax a copy of a current utility bill. The bill must show your name and
address exactly as they appear in your PayPal account.
I-am si sunat, si ghici ce, habar n-au de creierii lor. Cica sa mai astept vreo 48 de ore.
de ajuns numele de familie sa fie la fel si adresa , nu trebuie si prenumele sa fie identic ca cel cu care te-ai inscris la ei
mai ai rabdare putin, e ciudat ... un prieten a trimis si el acelasi tip de scan ca mine si la el a durat cu o zi in plus sa ii activeze contul