Cetateanul Turmentat - Eu nu inteleg despre ce vorbiti voi ... am observat si eu ca Google a trecut by default la https consecinta fiind cea pe care o dezbateti aici si anume 100% not provided for keywords

Cetateanul Turmentat - Din cate observ KeywordPlanner furnizeaza in continuare estimarea de cautari pentru cuvintele cheie deci keywords research exista.

Cetateanul Turmentat - Despre ce vorbim acum?! Despre faptul ca era mai comod sa vezi in analytics de pe ce key a venit si ca acum e complicat deoarece nu mai stii de unde a venit?

Cetateanul Turmentat - Pai cand faci optimizarea de pagini la inceput cand lansezi site-ul nu iti targhetezi niste key pe care ulterior le si promovezi?! Vorbim de site-uri dinamice, mari cu continut generat de utilizatori ... atunci nu controlezi nimic deoarece daca cel care pune contentul devine viral automat acea pagina se va ridica daca nu va ramane o pagina gazduita de un site [cu ce ne incalzeste sa stim key-ul?]

Cetateanul Turmentat - Vorbim de magazine online?! Atunci trebuie sa aflam ca orice afacere costa, ca si in piata reala accesul la vad este constrans de pretul chiriei [esti dupa bloc fac cat dupa bloc, esti la strada esti pe val]. Nu vad de ce online-ul ar face rabat de la regula, si aici trebuie platita o "chirie" pentru spatiu, mai mare sau mai mica in functie de numarul de potentiali clienti trimisi.

Nu sunt fan Google, nu am fost niciodata, insa nu inteleg in cazul acesta unde-i problema. Poate imi scapa ceva ...