25th September 2013, 14:20
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
emm
Cred insa ca Google aici se joaca putin cu focul. Informatiile astea ar trebui sa fie libere, vizibile pentru webmasteri. Asta e parerea mea. Comunitatea webmasterilor cred ca va reactiona negativ in masa, la acest fenomen. Recent, motoare precum DuckDuckGo au inceput sa creasca tocmai datorita miscarilor pe care le face G. Daca s-ar crea o miscare in masa de promovare a unui search engine alternativ, tot imperiul G s-ar putea prabusi peste noapte. Fireste insa, sunt interese mari la mijloc... deci cu siguranta se vor apara intr-un astfel de caz.
Ai dreptate. Informatii de tip: afisarea cuvantului cheie pentru care am primit trafic ar trebuii sa fie libere pentru ca webmasterul sa ofere din ce in ce mai buna informatie. Dar daca ne gandim la partea negativa a acestui aspect, altii profita ca stiu acel cuvant cheie pe care au primit trafic si pot cu usurinta sa manipuleze rezultate fiind ele si proaste doar pentru a isi urma un anumit interes. Si de aici si ideea mea ca Google a introdus 100% not provide pentru ca rezultate cautarilor a fi cat mai naturale.
Am vazut si pe site-uri de specialitate de pe .com se tot discuta acest subiect si nimeni nu e multumit de aceasta situatie. Cum zicea si Rand Fishkin de la moz.com intr-un filmulet, atat timp cat webmasteri permit ca Google sa le indexeze site-urile si robotii nu sunt blocati, aceste informatii oferite ar trebuii sa fie libere. Daca Google continua in acest mod cu siguranta va avea un competitor pe masura in viitorul apropiat. Un competitor care tine cont de webmasteri si ideile acestora.
25th September 2013, 14:29

Postat în original de
Baxi
Cum zicea si Rand Fishkin de la moz.com intr-un filmulet, atat timp cat webmasteri permit ca Google sa le indexeze site-urile si robotii nu sunt blocati, aceste informatii oferite ar trebuii sa fie libere.
Permiti robotilor sa te indexeze ca ai suflet mare si vrei sa faci o favoare Google sau nu inteleg?
Retired
25th September 2013, 14:42

Postat în original de
Baxi
Cum zicea si Rand Fishkin de la moz.com intr-un filmulet, atat timp cat webmasteri permit ca Google sa le indexeze site-urile si robotii nu sunt blocati, aceste informatii oferite ar trebuii sa fie libere. Daca Google continua in acest mod cu siguranta va avea un competitor pe masura in viitorul apropiat. Un competitor care tine cont de webmasteri si ideile acestora.
Asta nu am inteles nici eu, de ce sa fie libere?
Cum ar suna ceva gen: Dorele, te las sa imi scanezi siteul gratuit. In schimb sa-mi dai tot gratuit o aplicatie din care sa scot lista cu expresiile care te-au impresionat.
Poate ca Dorel nu vrea...
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
25th September 2013, 16:23
@ Mâțăta, iti scapa ceea ce tu NU faci niciodata = optimziare de conversii.
Un magazin online isi face site, isi face seo, isi face... si dupa ce incepe sa aibe trafic, se ocupa de conversii. Isi dezvolta mare parte din startegie pe baza produselor sau serviciilor care genereaza vanzari (conversii) si renunta de multe ori la altele inutile.
Keyword planer, nu da exact, da broad, si stii si tu ce inseamna asta.
Vrei sa te apuci de afiliere? Ce produse sau nise alegi?
- cele pe care poti sa rankezi prin seo
- cele care genereaza conversii!!!
Vin sa-ti desenez pe asfalt?
Ai un magazin de flori, si 90% din traficul tau vine pe index. Tu pe index ai pagina clasica de home a unui magazin de flori. Dar ai conversie de 2%.
Acei 2%(clientii) pot devenii 100%, daca toti cei 2% au ajuns la tine pe "index" pe cautarea "flori foarte scumpe". Tu ar trebui sa te concentrezi pe flori foarte scumpe, dar stai, NU mai stii asta
si investesti in adwords sau alte tipuri de promovare, incercand sa faci un brand pe flori ieftine, flori galbene, flori second hand, etc.
si tot asa.
Tu iti dezvolti site pe "anunturi imobiliare" si faci seo pt un pachet de cuvinte. Dupa 2 luni, ai 1000 unici pe zi, pe index. Tu o sa crezi ca ei au venit pe "anunturi imobiliare", dar ei vin pe "anunturi oradea", pentru ca google te vede local (in oradea) etc.
Ce faci? Clientii tai (platitori) nu vand nimic, pentru ca le oferi trafic inutil, asa ca nu mai platesc "promvoare". Tu tragi tare cu anunturi imobiliare si primesti trafic foarte mare, pe "stiri imobiliare". Tu nu stii asta
si tot asa.
Ultima modificare făcută de Tom; 25th September 2013 la 16:30.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.