Totusi ceva mesaj de la cei de la Google potrivit caruia au facut aceasta miscare au dat?
Adica macar ceva vrajeala care sa impacheteze ideea cum ca Adwords este tot?!
Totusi ceva mesaj de la cei de la Google potrivit caruia au facut aceasta miscare au dat?
Adica macar ceva vrajeala care sa impacheteze ideea cum ca Adwords este tot?!
Nu a sugerat nimeni nimic despre faptul ca la vizitele not provided, daca dai click pe ele, poti seta ca "parametru principal" (imediat sub grafic) "pagina de destinatie" de pe siteul tau a vizitelor not provided, asta + pozitia indicata de webmaster tools pe anumite cuvinte cheie, ar fi cam sugestiv keywordul pentru care ti-au putut veni vizitele.
Pentru cei care nu stiu despre ce vorbesc sa incerce, eu abia acum am aflat de asta.
P.S Nu sunt ca si vizitele pe keyworduri din analytics dar oricum iti poti face o idee destul de clara.
Fara semnatura.
De aici: When Keyword (not provided) is 100 Percent of Organic Referrals, What Should Marketers Do? - Whiteboard Tuesday - MozSo, a lot of this data, and a lot of these opportunities are retrievable—they're just a lot harder
Am o intrebare pentru cei care stiu. Paid clicks din Adwords fac exceptie de la regula?
Nu de alta, dar in statisticile mele click-urile Adwords (provenind din Google search) apar in continuare.
LE: Daca paid clicks apar in continuare (si mie par sa imi apara), asta e un semn clar ca G foloseste un dublu standard. Pentru ca ei au introdus chestia asta, chipurile pentru privacy. Si asta inseamna ca oferi privacy celor care cauta organic, dar NU si celor care cauta dar dau click pe reclamele platite.
Desigur ca ma bucur ca avem datele pentru paid, daca asa este, insa in felul asta intentiile lui G devin clare. Nici vorba de privacy, totul e pentru bani.
Ultima modificare făcută de emm; 26th September 2013 la 14:25.
De ce am senzatia ca pe Google il cam enerveaza sa trimita "free trafic" atator situri?
Daca gandesc cum gandesc ei, din perspectiva lor chestia asta trebuie sa fie foarte enervanta. N-ar trebui sa fie free trafic. Voi, toti webmasterii, ar trebui sa platiti pentru traficul asta.
De acordCati dintre noi au zeci de site-uri "in lucru" uitate de cine stie cati ani, pe care e un analytics? Ne intereseaza sau nu, google ne tot da rapoarte, statistici... si ownerul... las' ca-i moca . Nu stiu care site de verificare uptime e simpaticut: nu te-ai logat nu stiu cate luni, trimite un mail de notificare si pa si la revedere.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Fifteen years on—and we’re just getting started - Inside Search
Google Search has a ranking algorithm called 'Hummingbird,' adding new mobile features across all platforms | The Verge
Many of Google's new features include giving information directly within search instead of sending you out to another page.Amit Singhal, SVP of search at Google, announced that the company has a new algorithm called "Hummingbird" that is its biggest update since the "Caffeine" system for ranking search results. In fact, Hummingbird has already rolled out — around a month ago. It affects over 90 percent of searches and apparently does a much better job at handling long, complex questions. Hummingbird gives Google more ability to understand the content and context of the documents it indexes, the company says
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
La cat de "fomisti" au devenit, probabil ca urmatoarea miscare a Google va fi sa ofere statisticile not provided contra cost.
Google poate trai lejer fara Webmasteri, nu va amagiti. Nu s-ar ajunge la asa ceva dar totusi.
Noi nu avem sindicat, oricat de mult te plangi, daca vrei sa renunti la Google pentru altceva, exista 10 in spatele tau care ar castiga jumatate din ce castigi tu numai sa fie acolo. Monopolul nu poate fi detronat.
Pentru nise noi e trist ca nu poti observa anumite trenduri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)