Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 80

Subiect: 100% not provided

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Google poate trai lejer fara Webmasteri, nu va amagiti. Nu s-ar ajunge la asa ceva dar totusi.

Noi nu avem sindicat, oricat de mult te plangi, daca vrei sa renunti la Google pentru altceva, exista 10 in spatele tau care ar castiga jumatate din ce castigi tu numai sa fie acolo. Monopolul nu poate fi detronat.

Pentru nise noi e trist ca nu poti observa anumite trenduri.
    Solutia e una singura, o platforma open de search. Ma mir ca exista atatea grupari care actioneaza in favoarea libertatii internetului, si un astfel de proiect nu a fost inca lansat.

Avem un internet liber (inca), iar accesul la el (cautarea, adica) este oferit de o companie privata, cu apucaturi monopoliste, si care controleaza tot, intermediaza cu caracteristici abuzive, contactul intre user si proprietarii de situri.
    Mai mult, iti ofera cautari "personalizate" cu alte cuvinte te inchide in propriul tau bubble si iti serveste... ceea ce s-ar putea sa te incante si mai ales sa te faca sa cumperi, si nu ceea ce ar trebui sa fie o perspectiva reala si nealterata a realitatii informationale online. Un astfel de instrument poate oricand fi controlat de "sus"... pentru a iti servi... ceea ce este stabilit ca trebuie sa afli.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

As vrea ca cineva care stie programare sa confirme daca ipoteza mea este adevarata.

Banuiesc ca google vrea sa stie in continuare pe ce site-uri si pentru ce cautari se da click dintr-o pagina de cautare. Am inteles ca exista 3 variante ca sa faca asta. Prin variabila de sesiune, prin cookie sau prin url. Banuiesc ca google a ales sa trimita datele prin url cum a facut si pana acum, cu diferenta ca acum, pozitia de pe care s-a dat click si keyword-ul sa fie codate.

Iata cum arata url-ul catre seopedia dupa o cautare cu keyword "forum seo":
    Cod:
    http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.seopedia.ro%2F&ei=dppEUoSiMsXVswax7oDoBg&usg=AFQjCNErLpvbQRd4y07tOCQCy3oWfcVHXw&bvm=bv.53217764,d.Yms
    Banuiesc ca dupa ei=... urmeaza undeva keywordul si pozitia, probabil rezolutia de ecran si browserul.

Daca informatiile utile sunt in acest url, atunci poate ar fi posibil ca stringul sa fie decodat si sa putem afla keywordul.

Ce spun programatorii? Mai avem speranta?
    Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    44

Implicit

&ved=0CCwQFjAA

AA = prima pagina, primul rezultat. Ai sa vezi ca al doilea rezultat este AB, apoi AC si asa mai departe. Dar tin minte ca si SeoMoz scrisese un articol despre asta. Keyword-ul/Expresia cred ca sunt sanse 0 de a le afla.

LE: uite si articolul http://moz.com/blog/decoding-googles...-secure-search

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

E inutil sa iti bati capul cu asta... cu siguranta vor schimba criptarea cand lumea se prinde de ceva.

Baxi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    3rd June 2013
    Posturi
    54
    Putere Rep
    25

Implicit

Get Google Analytics Premium for your business.

Work directly with Google and a flat annual fee of $150,000 (USD) covers all the data, guarantees and service you could need. To get in touch with us, fill out the form below and a Google Analytics Premium representative will be in touch with you soon.

Acum cred ca se explica totul.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Google Analytics Premium is currently available only in the United States, Canada and the UK. We'll be sure to add our new authorized resellers here as they come on board.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Citat Postat în original de Baxi Vezi Post
    Get Google Analytics Premium for your business.

Work directly with Google and a flat annual fee of $150,000 (USD) covers all the data, guarantees and service you could need. To get in touch with us, fill out the form below and a Google Analytics Premium representative will be in touch with you soon.

Acum cred ca se explica totul.
    Pai eu am deja pachetul premium si e superb, am si testimonial acolo cu link)))))))))))))))

Si daca pretul era de 1500 pe an, nu cumparam. Multa sanatate!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

mindsoul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th April 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    63
    Putere Rep
    38

Implicit

ar fi culmea sa platesti pentru ceva si sa nu stii pentru ce platesti, nu crezi?
    <a href=\"http://www.avasilcaidaniel.com/\" target=\"_blank\"> Personal Design Showcase </a>

mindsoul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th April 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    63
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Am o intrebare pentru cei care stiu. Paid clicks din Adwords fac exceptie de la regula?

Nu de alta, dar in statisticile mele click-urile Adwords (provenind din Google search) apar in continuare.

LE: Daca paid clicks apar in continuare (si mie par sa imi apara), asta e un semn clar ca G foloseste un dublu standard. Pentru ca ei au introdus chestia asta, chipurile pentru privacy. Si asta inseamna ca oferi privacy celor care cauta organic, dar NU si celor care cauta dar dau click pe reclamele platite.

Desigur ca ma bucur ca avem datele pentru paid, daca asa este, insa in felul asta intentiile lui G devin clare. Nici vorba de privacy, totul e pentru bani.
    ar fi culmea sa platesti pentru ceva si sa nu stii pentru ce platesti, nu crezi?
    <a href=\"http://www.avasilcaidaniel.com/\" target=\"_blank\"> Personal Design Showcase </a>

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Vad ca google recomanda o serie de reselleri pentru acest serviciu (Google Analytics Premium) . Sunt tare curios care ar fi sumele care se invart pentru un abonament, pentru ca vad ca inca nu au nici un tarif public.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 25th September 2013, 16:48
  2. vizitatori de pe cuvantul "(not provided)"
    De stefan_hellzone în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st April 2012, 11:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •