Pagina 5 din 8 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 80

Subiect: 100% not provided

Spiry este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    2nd May 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    57
    Putere Rep
    24

Implicit

Totusi ceva mesaj de la cei de la Google potrivit caruia au facut aceasta miscare au dat?
    Adica macar ceva vrajeala care sa impacheteze ideea cum ca Adwords este tot?!

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Nu a sugerat nimeni nimic despre faptul ca la vizitele not provided, daca dai click pe ele, poti seta ca "parametru principal" (imediat sub grafic) "pagina de destinatie" de pe siteul tau a vizitelor not provided, asta + pozitia indicata de webmaster tools pe anumite cuvinte cheie, ar fi cam sugestiv keywordul pentru care ti-au putut veni vizitele.
    Pentru cei care nu stiu despre ce vorbesc sa incerce, eu abia acum am aflat de asta.

P.S Nu sunt ca si vizitele pe keyworduri din analytics dar oricum iti poti face o idee destul de clara.
    Fara semnatura.

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

So, a lot of this data, and a lot of these opportunities are retrievable—they're just a lot harder
    De aici: When Keyword (not provided) is 100 Percent of Organic Referrals, What Should Marketers Do? - Whiteboard Tuesday - Moz

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Am o intrebare pentru cei care stiu. Paid clicks din Adwords fac exceptie de la regula?

Nu de alta, dar in statisticile mele click-urile Adwords (provenind din Google search) apar in continuare.

LE: Daca paid clicks apar in continuare (si mie par sa imi apara), asta e un semn clar ca G foloseste un dublu standard. Pentru ca ei au introdus chestia asta, chipurile pentru privacy. Si asta inseamna ca oferi privacy celor care cauta organic, dar NU si celor care cauta dar dau click pe reclamele platite.

Desigur ca ma bucur ca avem datele pentru paid, daca asa este, insa in felul asta intentiile lui G devin clare. Nici vorba de privacy, totul e pentru bani.
    Ultima modificare făcută de emm; 26th September 2013 la 14:25.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

De ce am senzatia ca pe Google il cam enerveaza sa trimita "free trafic" atator situri?

Daca gandesc cum gandesc ei, din perspectiva lor chestia asta trebuie sa fie foarte enervanta. N-ar trebui sa fie free trafic. Voi, toti webmasterii, ar trebui sa platiti pentru traficul asta.

Spiry este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    2nd May 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    57
    Putere Rep
    24

Implicit

Ei nu ar exista fara noi defapt.
    Ei nu pot trai fara noi, insa noi putem trai fara ei, mai greu, insa putem.
    Apropo, as fi foarte curios daca la produsele lor, gen youtube, picasa in analitycs apare 100% not provided trafic?! sau doar la noi?!
    Citat Postat în original de emm Vezi Post
    De ce am senzatia ca pe Google il cam enerveaza sa trimita "free trafic" atator situri?

Daca gandesc cum gandesc ei, din perspectiva lor chestia asta trebuie sa fie foarte enervanta. N-ar trebui sa fie free trafic. Voi, toti webmasterii, ar trebui sa platiti pentru traficul asta.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post

De acord Cati dintre noi au zeci de site-uri "in lucru" uitate de cine stie cati ani, pe care e un analytics? Ne intereseaza sau nu, google ne tot da rapoarte, statistici... si ownerul... las' ca-i moca . Nu stiu care site de verificare uptime e simpaticut: nu te-ai logat nu stiu cate luni, trimite un mail de notificare si pa si la revedere.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Fifteen years on—and we’re just getting started - Inside Search
    Google Search has a ranking algorithm called 'Hummingbird,' adding new mobile features across all platforms | The Verge
    Many of Google's new features include giving information directly within search instead of sending you out to another page.
    Amit Singhal, SVP of search at Google, announced that the company has a new algorithm called "Hummingbird" that is its biggest update since the "Caffeine" system for ranking search results. In fact, Hummingbird has already rolled out — around a month ago. It affects over 90 percent of searches and apparently does a much better job at handling long, complex questions. Hummingbird gives Google more ability to understand the content and context of the documents it indexes, the company says
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

La cat de "fomisti" au devenit, probabil ca urmatoarea miscare a Google va fi sa ofere statisticile not provided contra cost.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Spiry Vezi Post
    Ei nu ar exista fara noi defapt.
    Ei nu pot trai fara noi, insa noi putem trai fara ei, mai greu, insa putem.
    Apropo, as fi foarte curios daca la produsele lor, gen youtube, picasa in analitycs apare 100% not provided trafic?! sau doar la noi?!

Google poate trai lejer fara Webmasteri, nu va amagiti. Nu s-ar ajunge la asa ceva dar totusi.

Noi nu avem sindicat, oricat de mult te plangi, daca vrei sa renunti la Google pentru altceva, exista 10 in spatele tau care ar castiga jumatate din ce castigi tu numai sa fie acolo. Monopolul nu poate fi detronat.

Pentru nise noi e trist ca nu poti observa anumite trenduri.

Pagina 5 din 8 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 25th September 2013, 15:48
  2. vizitatori de pe cuvantul "(not provided)"
    De stefan_hellzone în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st April 2012, 10:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •