Rezultate 1 la 10 din 80

Subiect: 100% not provided

Afișare hibrid

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Cetateanul Turmentat - Eu nu inteleg despre ce vorbiti voi ... am observat si eu ca Google a trecut by default la https consecinta fiind cea pe care o dezbateti aici si anume 100% not provided for keywords

Cetateanul Turmentat - Din cate observ KeywordPlanner furnizeaza in continuare estimarea de cautari pentru cuvintele cheie deci keywords research exista.

Cetateanul Turmentat - Despre ce vorbim acum?! Despre faptul ca era mai comod sa vezi in analytics de pe ce key a venit si ca acum e complicat deoarece nu mai stii de unde a venit?

Cetateanul Turmentat - Pai cand faci optimizarea de pagini la inceput cand lansezi site-ul nu iti targhetezi niste key pe care ulterior le si promovezi?! Vorbim de site-uri dinamice, mari cu continut generat de utilizatori ... atunci nu controlezi nimic deoarece daca cel care pune contentul devine viral automat acea pagina se va ridica daca nu va ramane o pagina gazduita de un site [cu ce ne incalzeste sa stim key-ul?]

Cetateanul Turmentat - Vorbim de magazine online?! Atunci trebuie sa aflam ca orice afacere costa, ca si in piata reala accesul la vad este constrans de pretul chiriei [esti dupa bloc fac cat dupa bloc, esti la strada esti pe val]. Nu vad de ce online-ul ar face rabat de la regula, si aici trebuie platita o "chirie" pentru spatiu, mai mare sau mai mica in functie de numarul de potentiali clienti trimisi.

Nu sunt fan Google, nu am fost niciodata, insa nu inteleg in cazul acesta unde-i problema. Poate imi scapa ceva ...

Spike este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th May 2013
    Posturi
    36
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Cetateanul Turmentat - Despre ce vorbim acum?! Despre faptul ca era mai comod sa vezi in analytics de pe ce key a venit si ca acum e complicat deoarece nu mai stii de unde a venit?
    Da.

1. Cum faci diferenta brand vs non-brand? Poate ca magazin online ai o campanie offline (tv, de exemplu) care-ti creste traficul considerabil, generand brand awarness. Cum poti cuantifica exact impactul acelei campanii offline, daca nu stii pe ce cheie a ajuns la tine pe site vizitatorul peste o saptamana? Poate a cautat "eugenia de la dobrogea" sau poate a cautat pur si simplu "eugenia cu vanilie". Cum poti diferentia?

2. Ai un site de publishing si scrii despre iphone-uri. Vezi ca un articol genereaza multe vizite. Tu crezi ca este optimizat pentru o anumita cheie pe long-tail (ex: iphone 5s fingerprint sensor reader), dar de fapt traficul ajunge prin alte 2 chei, asemanatoare (gen: iphone 5s fingerprint sensor security sau iphone 5s fingerprint sensor debate), mai performante (in cazul tau). Nu ai de unde sti asta si in viitor poate te vei concentra in alte articole pe aceeasi cheie mai putin performanta, iar rezultatele nu vor fi atat de bune.

Am urmarit si eu "whiteboard tuesday" de pe moz.com. Am retinut 2 idei, mai ales din comentarii:

1. Sa folosesti AdWords cu buget mic, in ideea de a "face un profil" pentru cheile performante (care convertesc) si sa faci SEO ulterior pe/pentru acele chei.

2. Sa creezi doar pagini optimizate pentru o singura cheie, ca sa poti trage concluzia ca daca pagina P (optimizata pentru keywordul K de tine) are cel mai mare trafic, atunci keywordul K iti aduce cel mai mult trafic.

S-a comentat acolo ca ambele variante nu sunt suficient de "exacte".

Intrebare: care sunt limitarile exacte in Google Webmaster Tools pentru "search queries"?
    Din ce stiu:
    1. "rotunjirea" numarului de vizite (se folosesc niste aproximari, "buckets", in care se incadreaza fiecare termen cautat)
    2. perioada pentru care poti vedea rezultate e de 90 de zile (se spune ca se va prelungi la 1 an)
    3. limitarea afisarii la doar 2000 de queries

La punctul 3 am nelamuriri. Este vorba de 2000 de queries pentru tot intervalul maxim sau strict pentru orice perioada aleasa (1 zi sa spunem). In a doua varianta, asta ar inseamna ca intr-o zi poti vedea anumite chei, iar in alta zi alte chei (presupunand ca nu se repeta 100% - destul de improbabil sa se intample ata).

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Alexandru Ioan Vezi Post

1. Sa folosesti AdWords cu buget mic, in ideea de a "face un profil" pentru cheile performante (care convertesc) si sa faci SEO ulterior pe/pentru acele chei.

2. Sa creezi doar pagini optimizate pentru o singura cheie, ca sa poti trage concluzia ca daca pagina P (optimizata pentru keywordul K de tine) are cel mai mare trafic, atunci keywordul K iti aduce cel mai mult trafic.

S-a comentat acolo ca ambele variante nu sunt suficient de "exacte".
    Sunt si solutiile mele initiale, la care am renuntat, pentru ca nu ofera chiar ceea ce-mi doresc.

1. asta vrea si google, indiferent de buget "mic" = banii merg la google. Doar ca acel buget mic, te arunca intr-o nisa competitiva, unde investitia in seo are sanse mari sa nu se amortizeze in timp. Sunt nise unde toti dau click pe adwords, nise unde rezultatele ok sunt doar cele din adwords, google ofera junk in top 10, etc. Indiferent de adwords sau nu, tot "100% not provided" primesti, deci nu stii ce converteste (doar daca ai pagina speciala pt fiecare cautar si foarte multe "negative keywords").

Problema majora? Acel buget mic devine mare Toti or sa faca la fel Asa ca te obliga la bid-uri mari sa apari in cele 10 pozitii.

= banii la google!

2. Exact la solutia asta m-am gandit initial, doar ca = aceeasi problema ca la punctul 1. Toti vor face la fel

Acum trebuie sa muncesti de 100 de ori mai mult, doar ca sa aflii ce cuvinte convertesc. Sincer? Nu se merita.

O sa umplem net-ul de articole junk, ca sa vedem daca un cuvant converteste, iar asta o sa scada calitatea continutului, implici toata strategia pentru "conversii" devine inutila.

Si mai exista multe alte discutii, de ex pluralul. Daca eu am pagina pentru "asigurari rca" si am trafic pe "asigurare rca" ? Sau asigurare rca ieftina, asigurare rca 2013, asigurare ieftina rca, rca asigurare, ....

Si ghici ce? Google are obiceiul sa-si faca singur titlu si descriere
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 25th September 2013, 15:48
  2. vizitatori de pe cuvantul "(not provided)"
    De stefan_hellzone în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st April 2012, 10:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •