Ati vazut modificari in SERPs la titluri? Am vazut multe exemple in care titlurile sunt puse de forma : Kw1 Kw2 | Brand si Google le modifica punand brandul in fata de forma Brand: Kw 1 Kw 2.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
In functie de ce adauga google acele cuvinte in titlu? Este vreo posibilitate sa oprim chestia asta?
Mie imi adauga expresii precum "slabire" sau "cura de slabire" la articole despre incaltaminte....
Google a inceput sa afiseze titlu de pagina + H1 [din home page]. Mai concret daca tu ai un site despre Pantofi iar H1 de index este Pantofi Rozbonbon, Google iti va da in rezultate paginile interne care au titlu mai mic de 60 de caractere de forma - A aparut pantofarul - Pantofi RozbonbonMie imi modificase pe .com din KW in KW + BRAND,
acum am ceva ciudat: KW + KW (foarte concurential)
nu-mi explic...
Facea si inainte lucrul asta insa acum vad ca e o regula asa ca mare grija de alegeti ca h1 de home page!
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 23rd April 2013 la 09:59.
Mie imi modificase pe .com din KW in KW + BRAND,
acum am ceva ciudat: KW + KW (foarte concurential)
nu-mi explic...
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Imi dai si mie un exemplu te rog ...
Daca nu ai citit postul meu de mai sus mai repet o data ... Google trage din pagina text si-l afiseaza in SERPS raportat la cautare doar daca ai in carca "backlinkuri tari", legat de titlu acesta tragea inainte cu titlu de exceptie H1 pe acelasi principiu.
Acum aceasta exceptie a H1 a devenit regula, nu are legatura cu nici-un brand sau altceva ... daca ai in H1 numele site-ului [pe care tu il consideri brand] atunci logic ti-l trage ... citeste ce am postat mai sus
Ai si un exemplu aici
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 23rd April 2013 la 13:48.
Si eu intampin probleme asemanatoare. La site-ul de aici chiar nu stiu de ce adauga in plus la titlu "bea beauty care"
Aici este un titlu total diferit, insa pune brandul ca titlu. S-ar putea sa creada ca titlul pus de mine era oarecum spammy si a lasat doar brandul. Nu am idee, mai astept sa vad ce modificari ii va aduce. Cred ca acest site e penalizat cu prima pagina pt cuvantul "spuma poliuretanica", insa acest lucru nu ar trebui sa duca la schimbarea titlului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)