Rezultate 1 la 10 din 106

Subiect: Google si ce mai face el vs SEO

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de razvan voicu Vezi Post
    va multumesc foarte mult tuturor celor care mi-ati raspuns . am sa studiez link-ul trimis de 1nesco si am sa incerc sa gasesc un " ghid de bune practici" al celor de la google .
    site-ul meu a fost mult timp pe pagina 1 ( pozitiile 2 - 6 ) ,in cautarile pe cuvantul cheie care ma interesa . de la schimbarea de algoritm din 17 ianuarie a ajuns pe pagina 3. cei care se ocupau de seo pentru site nu mi-au dat nici un raspuns concret cand ar putea reveni site-ul si nici nu vad vreo imbunatatire, de aceea m-am decis sa apelez la ajutorul altcuiva, dar as vrea sa fac o alegere cat mai buna .

inca odata va multumesc, in special lui 1nesco, robyroy, doro, nichita .
    Eu vand top3, top5 si top 10 pentru clientii mei. Plata se face pe rezultate, dar cu avans. Ai top 10, platesti, cand ajugi top 5 platesti, top 3 platesti. Pe unele nise de la loc 10 la loc 3 costa mai mult decat de la 0 la top 10
    Alegerea o faci pe baza de portofoliu.

Google face modificari destul de des, dar seo clasic ramane acelasi. Poate devaloriza anumite tipuri de linkuri, poate penaliza anumite site-uri, dar atat timp cat tu esti ok on-site si off-site, nu ai stress. Penalizarea > 3 luni, aduce implicit restituirea banilor + penalitati, de catre agentia seo.

Seo e un serviciu foarte riscant, daca tu client nu ai HABAR. De obicei 90% se merge pe referal. Tu nu stii ce e cu seo, dar vrei trafic. Asa ca un prieten iti recomanda o agentie cu care a lucrat si e ok.

Am avut un site in top 3 pentru "optimziare seo". Am renuntat la el. Se cauta "oferta pret", si "audit gratuit", ceea ce inseamna : caut ieftin si gratis. Eu nu lucrez cu astfel de clienti. Toti clientii vin din referal, ce vine de pe net e jale.

La fel pentru web design, care are legatura directa cu seo. Ieftin sau gratis.

Nu exista ieftin si bun.

Da, daca ai buget, ai servicii, daca nu, cumperi directoare, articole, cateva linkuri pe bloguri si "te rogi" sa rankezi. Dar asta nu e business.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

adriant este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    117
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Ai top 10, platesti, cand ajugi top 5 platesti, top 3 platesti.
    si cat timp garantezi acea pozitie? o zi, o luna, 6 luni?
    Recomand cel mai frumos magazin online de cosuri Craciun din Romania. Alege GourmetGift cand vrei sa oferi cadouri.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google face diferenta ?
    De Carcotas în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 1st July 2010, 01:35
  2. Google stie ce faci! Tu stii ce face Google?
    De Mircea Budean în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th August 2008, 13:21
  3. Google isi face iarasi de cap...
    De tataraseni în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st September 2007, 06:07
  4. Google face 7 ani
    De Razvan Pop în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 28th September 2005, 00:24
  5. Google face update - 4 februarie
    De Razvan Pop în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 20th February 2005, 16:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.