La multi ani Google. :drinking:
La multi ani Google. :drinking:
Cu stima,
Razvan Pop
Poate face cinste si Google . Ghici ce vreau eu![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Un link de la el de pe pagina, chiar sub feliile de tort :shock:
Cel mai bine e daca se inchide de tot... Sa nu mai vine orice SEO webmaster wannabe (de ce se uita toate lumea la mine?) sa faca galagie ca le stie el pe toate...
In plus, este teribil de enervanta ideea cu vechimea site-ului; daca ai un site de nota 2 dar din mosi-stramosi esti mai bine plasat decat un site de nota 10 cu super-continut dar lansat de doua saptamani. Exemple am gasit, mi-e lene sa caut acuma![]()
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Cu astfel de gandiri se duce lumea de rapa.Originally posted by WeaselMan
[b]Cel mai bine e daca se inchide de tot...
Eu nu vreau sa se inchida. Este cel mai util website pe care il pot gasi pe internet. Mi-a facut viata mult mai usoara.
Un site "vechi" e considerat constant, stabil, "trusted"...care din punctul de vedere al unui motor de cautare e "ca vinul vechi".Originally posted by WeaselMan
[b]In plus, este teribil de enervanta ideea cu vechimea site-ului; daca ai un site de nota 2 dar din mosi-stramosi esti mai bine plasat decat un site de nota 10 cu super-continut dar lansat de doua saptamani. Exemple am gasit, mi-e lene sa caut acuma![]()
Evident fiecare cu "gusturile lui".
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pai oldies are goldies
Google foloseste totusi tehnici automate, cam greu sa deosebesti un continut mai bun decat altul, sau un design mai bun decat altul.
Un brand nou are un pic de lupta cu un brand mai vechi, chiar daca brand-ul nou e mult mai bine realizat, ofera un produs mai bun. Dar brand-ul nou poate fi ajutat prin publicitate sa-l depaseasca pe brand-ul vechi.
Asta este si ideea. Ca un site nou sa foloseasca adwordsOriginally posted by Bruzli
[b]Dar brand-ul nou poate fi ajutat prin publicitate sa-l depaseasca pe brand-ul vechi.![]()
Nu cred ca e bine sa privim la o companie gen monopoly ca un atot-binefacator...
Principiul capitalist se aplica in orice intreprindere: bani - cat mai multi, cat mai repede, cu un cost cat mai mic. Restul e de umplutura.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)