Mie imi modificase pe .com din KW in KW + BRAND,
acum am ceva ciudat: KW + KW (foarte concurential)
nu-mi explic...
Mie imi modificase pe .com din KW in KW + BRAND,
acum am ceva ciudat: KW + KW (foarte concurential)
nu-mi explic...
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Si eu intampin probleme asemanatoare. La site-ul de aici chiar nu stiu de ce adauga in plus la titlu "bea beauty care"
Aici este un titlu total diferit, insa pune brandul ca titlu. S-ar putea sa creada ca titlul pus de mine era oarecum spammy si a lasat doar brandul. Nu am idee, mai astept sa vad ce modificari ii va aduce. Cred ca acest site e penalizat cu prima pagina pt cuvantul "spuma poliuretanica", insa acest lucru nu ar trebui sa duca la schimbarea titlului.
Este general numai ca tre sa stii sa-l interpretezi in pagina raportat la ce mai ai si in meta, cat de lung este metatitle ... nu pot da mura in gura, fiecare sa caute, sa analizeze si sa vada la ce concluzie ajunge. Am verificat in jur de 100 de site-uri si se confirma ce spun, inclusiv la un site de-al meu care stiu cum l-am facut si ce i-am pus in H apare exact cum am spus.
Problema e ca nu mai ai cum sa te feresti, vrei nu vrei, daca ai titlu de pagini mai mic de 40 de caractere G iti va trage automat h1 de index ... sigur daca alegi sa-l folosesti, daca il pui pe poza si nu ii pui title s-ar putea sa-ti traga primul tag din metakey si tot asa ...
Asta zice si REdHatOricum eu foloseam breadcrumb-ul pus in h1 primul in pagina, si era mai lung decat in exempkul de la y7, era Categorie -> subcategorie -> subcategorie -> item
Iti trage doar o parte din elIn functie de ce adauga google acele cuvinte in titlu? Este vreo posibilitate sa oprim chestia asta?
Mie imi adauga expresii precum "slabire" sau "cura de slabire" la articole despre incaltaminte....
Succes!
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 24th April 2013 la 09:25.
@hakuna matata nu am inteles ce ai vrut sa zici cu exemplul de la y7.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Ok ......
<h1>York Fitness - Gym Equipment and Weights</h1>Google Placing Brand Name In Front Of Search Result Title Tag
Cand ai timp ... da-i un mail lui Barry sa vina sa-l invat cate ceva ... ii iau ieftin pe ora de coaching
Daniel inainte sa spui ceva din alte surse testeaza proba veridicitatii. Biblia zice, in SEO e pe dos ...crede si nu cerceta
Succes!
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 24th April 2013 la 16:28.
@hakuna matata, tot nu inteleg la ce te referi.
Site-ul YorkFitness.com are:
<title>Gym Equipment & Machines | Weights | Boxing Equipment | York Fitness</title>
<h1>York Fitness - Gym Equipment and Weights</h1>
Titlul afisat de Google in SERPs este:
York Fitness: Gym Equipment & Machines | Weights | Boxing ...
Intre H1 si Titlul afisat in SEPRs e o diferenta mare.
york fitness.jpg
Stiu eu la ce ma refer ... si anume
Daca spuneai de la bun inceput ca daca bagi url root in google apare in fata numele site-ului cu sau fara extensie
Nu la toate apare la fel, in primul exemplu cu finess a tras H1, in al doilea a tras numele de domeniu desi in metatitle si h1 are altceva. Atunci cand vrei sa vezi daca un site este considerat brand ii bagi root url in Google si daca este incadrat ca atare apar doar 7 rezultate [inca o data nu are legatura cu brand e o chestie de autoritate].
In alta ordine de idei eu credeam ca te referi la metatitle paginilor unui site intreg nu la root si atat. Pentru pahinile interne se trage h1 de index asa cum am explicat mai sus si nu ma mai repet.
Sper ca s-a lamurit acum si sper ca ai inteles ca nu are legatura cu "brand" si anume daca ai purice.ro in detrimentul jocurionline.ro esti pe brand.
Ai aici un exemplu in care un emd apare pe un keyord numai el pe prima pagina.
Daca tu imi arati asta la un site gen tiriplici.ro sau bumba.com esti tare ...
Succes!
@hakuna matata, tot nu vrei sa intelegi.
In exemplul dat de tine cu auto owner insurance EMD-ul de care zici tu apare doar in primul rezultat. Urmatoarele sunt cu totul si cu totul alte domenii.
Eu nu am cautat ROOT si am cautat cuvinte, in exemplul dat de mine era York Fitness cautat.
In plus la York Fitness, H1 de la ei din site nu are nici o legatura cu ce arate Google in SERPs. Cred ca ai vazut asta.
Ca sa te convingi uite mai jos. Este pe RO si nu am cautat nici un brand. Vezi si la ofertapieseauto ca are cu totul si cu totul alt title, e luat din G+.
cautare google.ro.jpg
Daniel eu stiu ce zici tu si inteleg perfect, tu nu intelegi ce zic eu ... in concluzie ... ai numarat cate rezultate apar pe pagina cu EMD? celelalte pagini care zici tu ca nu sunt ale lui sunt ale lui ... dar cu refer din alta parte ... studiaza de ce si mai ales cand pune G 7 rezultate pe pagina in loc de 10.
Ma opresc aici ...
Pentru cautari pe brand da, Google arata 7 rezultate. Nu este o noutate. Noi vorbeam aici de cum schimba Google meta title la afisari in SERPs.
Tu ziceai ca ia H1 si il pune in SERPs.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)