MozCast - The Google Algorithm Weather Report WTF?
Early Look at Google's June 25 Algo Update - Moz
Vedeti ceva schimbari?
MozCast - The Google Algorithm Weather Report WTF?
Early Look at Google's June 25 Algo Update - Moz
Vedeti ceva schimbari?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Continutul duplicat = who cares? Google? Neah...
Din video de mai jos eu inteleg ca Google nu penalizeaza continutul duplicat decat daca e plin de keyword spam. Altfel nu-i pasa. Poate maxim sa nu ia in seama respectivul continut.
Ceea ce are sens. Daca ai tot site-ul copiat din alta parte, nu te astepta sa rankezi. Daca 20% din site e copiat, nu rankezi cu acel continut, in rest esti OK.
Trust, but verify.
Interesant. Fara PR sau cu update dupa mai mult de 1 an, strica retelele de link-uri.
Eu l-as duce la 1 an si jumatate, ca sa inregistrezi un domeniu pe 2 ani minimDaca vinzi link-uri, trebuie sa te ocupi de site, astepti 1 an si jumatate sa primesti PR, dupa vinzi si mai stai inca 1 an si jumatate sa vinzi alt PR
Fara PR o sa existe Moz rank sau diverse tool pt authority, care nu sunt nici pe departe reale, dar trebuie sa te "legi" de o cifra cand cumperi links.
Eu cred ca mai sunt in plan cel putin 2-3 updates si abia dupa dau drumul la PR (sa mai curete un pic net-ul de junk).
Dar si cand vinedaca vine!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu suspectez ca va scoate public PR definitiv. Ar fi in trend...
PR e pt vanzare de links. Cred ca vine o penguina pt cei care vand links. Momentan penalizeaza "cumparatorii", e vremea sa dea in vanzatori. Cu penalizare de PR poate sa dea, ca penalizarea de serp, nu are legatura cu vanzarea de link-uri
Atunci da, poate spune ca mai face curat!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu e chiar stire, dar uitati ce rezultat stie Google sa arate.
https://www.google.com/search?hl=en&...ranberry+juice
Brandul a fost introdus in url-ul afisat in SERPs. Probabil ca linkurile complete nu vor mai fi afisate in viitor daca se ramane la aceasta varianta.
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)