Probabil testeaza CTR-ul noului format de afisare Adwords.
![]()
Probabil testeaza CTR-ul noului format de afisare Adwords.
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu-mi aduc aminte ultima data cand google a facut o modificare ce a dus la scaderea venitului lor, deci daca acest experiment va duce la un CTR mai mic presupun ca va fi abandonat.
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Ce e bine pentru google nu e neaparat bine si pentru noi. De exemplu e foarte posibil ca pe keyworduri gen "ceva ieftin", "serviciu bucuresti" etc sa creasca CTR-ul insa anunturile gen testimonial sau cu tenta informativa gen "review produs" vor inspira foarte putina credibilitate cu nota ad in fata![]()
In Quality Raters' Handbook, Google Adds Higher Standards For "Your Money Or Your Life" Websites
Are cineva varianta 4.2 (se pare ca a fost stearsa intre timp)?
Am reusit sa gasesc varianta 4.1. O puteti descarca de aici.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ultima modificare făcută de Tom; 18th November 2013 la 20:32.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am gasit si eu varianta din cache. Din pacate nici unul dintre screenshoturi nu este disponibil, textul nu e aranjat / e greu de citit in formatul asta etc. Ma gandeam ca poate a apucat sa o descarce cineva...
In order to give an overall rating above Medium, every aspect of page and website quality you look at must be medium or high. If any aspect of quality seems low, whether the aspect pertains to the page or the website, choose a lower overall rating.
Deci o singura chestie nasoala in site, il poate trece in zona low quality.
Ultima modificare făcută de Nichita; 18th November 2013 la 21:00.
New labeling for ads on desktop: Ads will no longer appear on a colored background and instead will feature an orange “Ad” label in the visible URL line.
Multiple experiments were conducted over a number of weeks, confirming a neutral to positive impact on ads performance. In regards to PLAs specifically, the expectation is that this will increase PLA clicks, so we at our company recommend to increase budgets by 10% to capitalize on increased click volume.
Google Changes SERP - Images Now King & PPC Holds Keys to Kingdom
Inca o surpriza. Tocmai am gasit un font urias in rezultate, afisat dupa cum se vede...
![]()
am gasit eu documentul, daca nu l-ai gasit intre timp.
http://www.fichier-pdf.fr/2013/11/20...nes-2013-1.pdf de la PDF docs
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)