Pagina 5 din 13 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 125

Subiect: Yoozila - Un nou motor de cautare romanesc!

Luciano este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    1st July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    47
    Posturi
    45
    Putere Rep
    33

Implicit

consider ca mai e putin de lucru la el ca sa ma convinga sa il folosesc in defavoarea Googleului

silviupas este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd May 2008
    Vârstă
    44
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Tin sa felicit pe domnul Hutuleac Bogdan pentru acest proiect(pe termen lung).
    Am vazut multe critici in acest post, dar nu inteleg o treaba; ok nu este motor de cautare romanesc si sunt deacord cu aceasta afirmatie conform definitiilor date de mmariusel. Intrebarea mea este :

In categoria "Motoare de cautare romanesti" din acest forum cate posturi cu "motoare de cautare romanesti" facute de la 0 gasiti? (conform definitiei)

Dupa parerea mea ar trebui incurajat un astfel de proiect.

hutzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th April 2008
    Posturi
    37
    Putere Rep
    33

Implicit

Multumim pentru aprecieri, chiar avem nevoie, cu cat impresiile sunt mai bune cu atat e mai bine pentru noi, pentru ca in proiectul asta avem nevoie de mult suport. Deci multumim inca o data!

Am observat ca s-a pus o intrebare in legatura cu identificarea pt spiderul Yoozila, raspunsul este ca inca nu folosim un useragent specific pentru spiderul Yoozila, cum exista googlebot si yahoo! slurp, asta din cauze tehnice legate de testare, pentru ca vrem sa facem o indexare cat mai buna, deci pentru moment Spiderul Yoozila va ramane anonim (se va comporta ca un user normal) pana ne decidem sa-i dam un nume.

Luciano este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    1st July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    47
    Posturi
    45
    Putere Rep
    33

Implicit

nu e vorba ca incurajam sau nu acest proiect (normal ca e de laudat ambitia de a face un motor de cautare romanesc), spuneam doar ca pana una alta google lucreaza foarte bine pentru ce am eu nevoie si ca deocamdata nu cred ca o sa il folosesc. Poate asa doar ca sa mai vad ceva schimbari

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Imi place... Sper sa si prinda "la public"...

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

Bravo! In afara de nume, care suna cam ciudat - dar asta poate fi un avantaj - imi place, mai ales ca sunt cam cu toate site-urile pe primul loc la fel ca la unchiu' Gugal chiar daca rezultatele din prima pagina difera de cele din Google

Eu zic ca sunteti la inceput si mai aveti de lucru... spre exemplu la descrierile de sub titlul site-urilor.. incercati sa le faceti mai relevante, mai ales ca la unele site-uri sunt doar cateva cuvinte. Imi place si layout-ul, chiar daca eram obisnuit cu el din cauza unor plug-inuri de FireFox.

Ca sugestie as mai spune sa puneti si cifra cu locul pe care se afla site-ul in SERP (rezultatele cautarii)

Ex:

Multa bafta in continuare si abia astept sa ma apuc de optimizat site-uri pentru Yozila

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th April 2008
    Posturi
    37
    Putere Rep
    33

Implicit

"In momentul de fata lucram la o noua functie numita Word Suggestions, aceasta fiind menita pentru a va ajuta in gasirea rezultatului dorit.

Cu ajutorul sugestiilor va fi afisata o lista cu posibile cuvinte de fiecare data cand tastati ceva, prin acest lucru noi va oferim o posibila cautare mai relevanta in vederea gasiri pagini web dorite."
    Sursa - blog.yoozila.ro

*Multumim pentru pareri si indrumari, dar v-as ruga ca pe viitor sa trimiteti toate sugestiile legate de Yoozila (cum am putea sa-l imbunatatim) la feedback.yoozila.com prin completarea formularului sau direct la adresa de e-mail feedback [ at ] yoozila.com, asa vom putea sa avem centralizate toate parerile voastre, fara a mai fii nevoie sa cautam printre 100 de fraze scrie.
    Ultima modificare făcută de hutzu; 7th July 2008 la 15:49. Motiv: Neintelegere

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th April 2008
    Posturi
    37
    Putere Rep
    33

Implicit

In acest moment am pus la punct serviciul de sugestii pentru .com si .ro, va rog sa cautati cat mai multe cuvinte pentru ca baza de date pentru cuvinte cunoscute sa creasca.

Tine-ti aproape! acuma lucram la PPC!

Intre timp cititi un articol - http://www.realitatea.net/yoozila--c...le_311391.html

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de hutzu Vezi Post
    In legatura cu dependenta fata de Google, aceasta nu mai exista, noi facem query in baza noastra de date, insa facem anumite comparati cu Google pentru a verifica relevanta rezultatelor noastre cum e scris si pe About, facem totul pentru a devenii din ce in ce mai buni.
    O vrajeala, in continuare....
    Nu aveti spider propriu, nici baza de date proprie. Folositi baza de date de la Google, nu mai aburiti lumea cu "cache" si alte prostii.... Cautarile de pe Yoozila sunt identice cu rezultatele din Google in proportie de cel putin 95%.
    Cand aveti baza de date proprie, in care sa se faca cautarile, atunci mai discutam.....

Felicitari pt design, dar.... doar atat.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Iata ca si HIT.ro a pus "botul" http://hit.ro/internet-securitate/yo...e-100-romanesc

Haideti sa vedem daca Yoozilla rezista la mai mult de 1.000 de query / zi ?!

Pagina 5 din 13 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Baluba - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th January 2009, 20:59
  2. Nameseek.Eu --- Motor cautare romanesc!
    De cipcip în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 45
    Ultimul Post: 10th July 2008, 01:04
  3. Cel mai bun motor de cautare romanesc
    De radupaco în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 4th May 2008, 09:19
  4. Un nou motor de cautare romanesc
    De aricius2000 în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th November 2006, 02:15
  5. dodo.ro - Motor de cautare romanesc