consider ca mai e putin de lucru la el ca sa ma convinga sa il folosesc in defavoarea Googleului
consider ca mai e putin de lucru la el ca sa ma convinga sa il folosesc in defavoarea Googleului
Tin sa felicit pe domnul Hutuleac Bogdan pentru acest proiect(pe termen lung).
Am vazut multe critici in acest post, dar nu inteleg o treaba; ok nu este motor de cautare romanesc si sunt deacord cu aceasta afirmatie conform definitiilor date de mmariusel. Intrebarea mea este :
In categoria "Motoare de cautare romanesti" din acest forum cate posturi cu "motoare de cautare romanesti" facute de la 0 gasiti? (conform definitiei)
Dupa parerea mea ar trebui incurajat un astfel de proiect.
Multumim pentru aprecieri, chiar avem nevoie, cu cat impresiile sunt mai bune cu atat e mai bine pentru noi, pentru ca in proiectul asta avem nevoie de mult suport. Deci multumim inca o data!
Am observat ca s-a pus o intrebare in legatura cu identificarea pt spiderul Yoozila, raspunsul este ca inca nu folosim un useragent specific pentru spiderul Yoozila, cum exista googlebot si yahoo! slurp, asta din cauze tehnice legate de testare, pentru ca vrem sa facem o indexare cat mai buna, deci pentru moment Spiderul Yoozila va ramane anonim (se va comporta ca un user normal) pana ne decidem sa-i dam un nume.
nu e vorba ca incurajam sau nu acest proiect (normal ca e de laudat ambitia de a face un motor de cautare romanesc), spuneam doar ca pana una alta google lucreaza foarte bine pentru ce am eu nevoie si ca deocamdata nu cred ca o sa il folosesc. Poate asa doar ca sa mai vad ceva schimbari
Bravo! In afara de nume, care suna cam ciudat - dar asta poate fi un avantaj - imi place, mai ales ca sunt cam cu toate site-urile pe primul loc la fel ca la unchiu' Gugalchiar daca rezultatele din prima pagina difera de cele din Google
![]()
Eu zic ca sunteti la inceput si mai aveti de lucru... spre exemplu la descrierile de sub titlul site-urilor.. incercati sa le faceti mai relevante, mai ales ca la unele site-uri sunt doar cateva cuvinte. Imi place si layout-ul, chiar daca eram obisnuit cu el din cauza unor plug-inuri de FireFox.
Ca sugestie as mai spune sa puneti si cifra cu locul pe care se afla site-ul in SERP (rezultatele cautarii)
Ex:
Multa bafta in continuare si abia astept sa ma apuc de optimizat site-uri pentru Yozila![]()
![]()
"In momentul de fata lucram la o noua functie numita Word Suggestions, aceasta fiind menita pentru a va ajuta in gasirea rezultatului dorit.
Cu ajutorul sugestiilor va fi afisata o lista cu posibile cuvinte de fiecare data cand tastati ceva, prin acest lucru noi va oferim o posibila cautare mai relevanta in vederea gasiri pagini web dorite."
Sursa - blog.yoozila.ro
*Multumim pentru pareri si indrumari, dar v-as ruga ca pe viitor sa trimiteti toate sugestiile legate de Yoozila (cum am putea sa-l imbunatatim) la feedback.yoozila.com prin completarea formularului sau direct la adresa de e-mail feedback [ at ] yoozila.com, asa vom putea sa avem centralizate toate parerile voastre, fara a mai fii nevoie sa cautam printre 100 de fraze scrie.
Ultima modificare făcută de hutzu; 7th July 2008 la 15:49. Motiv: Neintelegere
In acest moment am pus la punct serviciul de sugestii pentru .com si .ro, va rog sa cautati cat mai multe cuvinte pentru ca baza de date pentru cuvinte cunoscute sa creasca.
Tine-ti aproape! acuma lucram la PPC!
Intre timp cititi un articol - http://www.realitatea.net/yoozila--c...le_311391.html
O vrajeala, in continuare....
Nu aveti spider propriu, nici baza de date proprie. Folositi baza de date de la Google, nu mai aburiti lumea cu "cache" si alte prostii.... Cautarile de pe Yoozila sunt identice cu rezultatele din Google in proportie de cel putin 95%.
Cand aveti baza de date proprie, in care sa se faca cautarile, atunci mai discutam.....
Felicitari pt design, dar.... doar atat.
Iata ca si HIT.ro a pus "botul" http://hit.ro/internet-securitate/yo...e-100-romanesc
Haideti sa vedem daca Yoozilla rezista la mai mult de 1.000 de query / zi ?!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)