Salut,
In functie de ce procesor de plata prin card au ei, este posibil sa iti intarzie putin plata pana se realizeaza verificarile anti-frauda.
Spre exemplu, pe noi ne tine mobilpay si cate 3 zile pentru o verificare de acest gen, dar, daca factura este marcata ca si platita, n-ar trebui sa existe probleme (teoretic).
Da, intre timp s-a rezolvat, dupa 15-24h a fost activat pachetul.
A fost ciudat căci am făcut multe plăți de genul ăsta cu cardul și totul a fost procesat direct, dar să zicem că-i înțeleg.
Voi vedea pe parcurs cum se comporta la suport tehnic si cum se misca siteul după ce va avea parte de putina solicitare si voi reveni cu feedback.![]()
Are cineva o idee unde pot gasi o solutie buna de cloud care sa duca pana in 2TB pe luna si care sa aiba antivirus / antispam? Preferabil arfi sa aiba SSD si sa fie cont de reseller, ca sa pot pune bazele de date separat de site...
Multumesc
@LogOn Salut, vazand titlul acestei discutii banuiesc ca vrei sa fie in Romania si in acest caz nu te pot ajuta. Dar daca nu este neaparat nevoie sa fie in Romania poate te intereseaza aceste oferte pe Aruba (https://www.arubacloud.com/), eu folosesc unul "Small" pentru diferite teste si sa imi tin backup-urile si mai am unul "Large" pe care tin 2 site-uri (amandoua fac aproximativ 30k unici/zi). Pot doar sa iti spun ca sunt foarte multumit, iar asistenta este impecabila, daca deschizi un ticket te suna ei in max 10 minute daca nu au inteles bine care-i problema.
Pentru gestiune poti sa instalezi VestaCP (https://vestacp.com/), nu este precum cPanel sau Plesk, dar e gratis si iti faci treaba, cel putin mie imi place, folosesc VestaCP pe un dedicat si pe cele 2 cloud-uri.
Salut , sunt client la NameBox.ro de aproximativ 8 luni , si nu am intampinat nicio problema cu hostul , am avut mereu pe cineva alaturi cand nu intelegeam ceva , preturile sunt mai mult decat bune , iar membrii echipei sunt foarte de treaba , recomand namebox.ro
AM la MxHost de 5 ani. Nici o problema. Iar technicul este super OK, la orice ora.
Am luat de la clausweb pana la urma, om vedea cum s-o misca.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)