Subscriu, nu as folosi xservers nici daca ar fi gratis, am avut un shared la ei si dupa 2 luni ma contacteaza departamentul tehnic ca trebuie sa fac upgrade la planul de hosting pentru ca le consum resurseletotul bine si frumos numai ca eu aveam un singur site gazduit la ei care nu depasea 20 - 30 de vizitatori pe zi
![]()
E forumul plin de exemple (daca chiar va intereseaza cautati, daca nu, stati si intrebati)! Ce vreti sa fac, copy-paste, sa caut topicuri vechi, ca sa ce?
Eu am (sau am avut) pachete de hosting la aproape toate firmele din Romania, iar xservers au fost cei mai slabi dpdv tehnic si cei mai nesimtiti (dpdv customer service) = au intrerupt contractul cand au vrut ei (m-am ratoit la ei telefonic) si fara backup, ca nu sunt obligati. Am ramas fara site-uri si am pierdut 2 sapt aiurea sa le pun din nou sus, asa ca am alergie "la" xservers.
Am postat si recomandari, nu le mai caut.
Totul depinde de: ce fel de site ai si mai ales de trafic. (resurse+banda)
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Care e parerea voastra despre hostingul de la hzone? il recomandati sau nu?
astept cu interes un raspuns.
Am vazut ca erau discutii despre simplenet, contradictorii. Eu ii folosesc de 1 an si sunt foarte multumit. In prezent am 3 pachete la ei, shared. Au preturi ceva mai mari, dar asta pentru faptul ca ofera suport de calitate wordpress. De exemplu, atunci cand fac un nou blog, pentru ca sunt lenes, le dau email sa imi instaleze wordpress, pluginurile pe care le considera bune si care nu consuma mult, teme samd. Hm, au si cateva teme genesis framework child gratis, simple, dar cu siguranta mai bune si fara erori, ca in cazul celor gratis. Cand am nevoie de ceva, le dau email si ma rezolva imediat, chiar daca e 11-12 noaptea. Bineinteles, daca stiti foarte bine platforma, nu are rost sa platiti in plus. De cazut siteul sau ceva de genul, nu s-a intamplat niciodata. Eu prefer sa platesc putin in plus pentru calitate si seriozitate..precizez ca nu am incercat alt serviciu de hosting.
A utilizat cineva serviciile celor de la m247(.)ro? Ce părere aveți despre ei? Ați avut vreun fel de probleme?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)