4th April 2015, 15:50
1 out of 2 members found this post helpful.
Găzduirea shared se dovedeşte mult mai comodă. Ai cPanel, din două trei click-uri rezolvi orice problemă iar unde te impotmoleşti dai repede un ticket şi-ţi fac alţii treaba. Dar când cresc şi se inmulţesc site-urile devine costisitoare. Problemele de care vorbeşte Tony mă cam sperie şi mă ţin pe shared...
offtopic

Postat în original de
Popa Mihai
Yahweh daca continui doar asa, dai reputatie negativa doar pentru ca oamenii nu sunt deacord cu ceea ce spui tu, nu o sa faca decat sa-ti aduca si mai multa reputatie negativa, incerca sa intelegi cum functioneaza forumul si vino cu sugestii utile pentru membri. Se vede clar ca promovezi aceea firma, in semnatura ai parca un promo "Acum doar la gsoftcentral am 8 pachete si sunt foarte ok."
Să vorbesc pe limba voastră:
Bă, nu mai creaţi conflicte din nimicuri şi vedeţi-va de treabă. Preţuiţi forumul ăsta şi luaţi în consideraţie că prezenţa voastră aici nu este obligatorie.
Mihai, de Yahweh stim toţi că e mai repezit. Dar ţie ce-ţi veni să deschizi o discuţie offtopic în subiectul ăsta? Negativele sunt cu treaba lor, discuţia de aici e cu treaba ei.
Nu mi se pare corect nici să profiţi de reputaţia mică a unui utilizator mizând pe faptul că tu vei fi mai credibil...

Postat în original de
Dan
@Yahweh - la urmatoarea abatere ma tem ca va trebui sa ne parasesti.
Abaterea de acum care a fost?
Editat mai târziu

Postat în original de
Popa Mihai
Yahweh daca continui doar asa, dai reputatie negativa doar pentru ca oamenii nu sunt deacord cu ceea ce spui tu, nu o sa faca decat sa-ti aduca si mai multa reputatie negativa, incerca sa intelegi cum functioneaza forumul si vino cu sugestii utile pentru membri.....
Tu vorbesti?
bad-Popa-Mihai.JPG
Eşti penibil!
Ultima modificare făcută de Mishu; 4th April 2015 la 16:16.
4th April 2015, 19:04
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Mishu
Abaterea de acum care a fost?
L-a facut pe Mihai prost. (google it <<)
Daca nu ne respectam reciproc, macar asa, de fatada, ce sens are sa ne incurcam unii pe altii? Sa ne enervam aiurea?
Trust, but verify.
5th April 2015, 02:44
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Mishu
Găzduirea shared se dovedeşte mult mai comodă. Ai cPanel, din două trei click-uri rezolvi orice problemă iar unde te impotmoleşti dai repede un ticket şi-ţi fac alţii treaba.
Nu stiu daca e mai comoda gazduirea shared sincer.
Te leneveste, cum m-a lenevit si pe mine si mi se parea foarte greu sa administrezi un server... mi se parea ceva gen regionalisme chinezesti.
In realitate nu e asa de greu odata ce intelegi principiile. Urmezi tutoriale, faci de catea ori treaba, iar cand iti iese pana la capat, deja merge totul mai usor.
In loc de cpanel exista unelte mult mai destepte si frumoase (si gratuite) pentru administrare.
Apropo de asta, imi permit sa fac o recomandare:
Ajenti Webserver Control Panel
Si revenind ontopic, am avut si eu o experienta nefericita cu un vanzator vestit de vps-uri. Azi pe la pranz m-am enervat si am luat un vps de la hostmama. Pana acum e totul ok, se misca bine. O sa ma plang aici daca se intampla ceva. Dar presimt ca n-o sa se intample.
Trust, but verify.
30th April 2015, 16:38
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Chivu Mihai
Inseamna ca nu ai incercat ClausWeb

Eu am incercat. Am ramas la parerea ca MX sunt cei mai buni.
Claus a scos optiunea "backup" din cpanel, ceea ce mi se pare o prostie din partea lor. Doar chestia asta m-a facut sa imi iau lucrurile de acolo.