2nd April 2015, 20:22
0 out of 1 members found this post helpful.
Am avut la mxhost si rohost, la ce site-uri rulez eu pe shared mi le-au inchis in 2 saptamani, acelasi tip de site-uri am rulat in paralel si pe hostico, clausweb, xservers si gsoftcentral fara probleme, in ciuda atacurilor de tip ddos cu care s-au confruntat cei de la gsoftcentral in ultima perioada, au fost foarte profesionisti si mi-au explicat situatia, sunt foarte buni.
Acum doar la gsoftcentral am 8 pachete si sunt foarte ok.
3rd April 2015, 12:26
0 out of 2 members found this post helpful.
Yahweh daca continui doar asa, dai reputatie negativa doar pentru ca oamenii nu sunt deacord cu ceea ce spui tu, nu o sa faca decat sa-ti aduca si mai multa reputatie negativa, incerca sa intelegi cum functioneaza forumul si vino cu sugestii utile pentru membri. Se vede clar ca promovezi aceea firma, in semnatura ai parca un promo "Acum doar la gsoftcentral am 8 pachete si sunt foarte ok."
3rd April 2015, 13:03
0 out of 2 members found this post helpful.
Inainte sa bati campii mai bine te-ai chinui putin sa citesti forumul : Evitati cu orice pret gsoftcentral.com , [...] mai si semnalizezi ( google it ) ...
Cat despre reputatie ... I don't care, nu suport prostia si mitocania, intotdeauna am fost sincer si asa voi ramane, nu ma intereseaza de reputatiile negative, fiecare e liber sa faca ce vrea si sa creada ce vrea.
LE : Semnatura auzi .... cred ca e cazul sa iti faci un consult la ochi, eu iti recomand ochelari cu dioptrii maxime.
Ultima modificare făcută de Yahweh; 3rd April 2015 la 13:14.
4th April 2015, 09:11
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Popa Mihai
Se pare ca continui, pe mine nu ma deranjeaza. Nimeni nu are nimic cu tine, iti recomand sa asculti de sfatul lui Dan.
@Dan, nu ma deranjeaza avertizarea primita, pentru ca a fost meritata, dar nu eu am fost cel care vede senzationalul acolo unde nu exista si nu eu am facut off-topic, eu doar am remarcat ceva, atata tot, sunt convins ca nu sunt singurul ...
@Popa Mihai, CA COntinui, daca acesta este nivelul forumului atunci e grav ...