Pagina 4 din 16 PrimulPrimul ... 2345614 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 152

Subiect: Hosting recomandat in Romania

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    adica daca ii rog sa se uite, se uita si imi repara ei sau imi dau sugestii.
    Eu singurul lucru pe i-am rugat a fost sa-mi spuna din ce cauza pica pentru a putea face ceva in privinta asta, daca acel lucru tine de mine sau de site-urile mele. A doua oara cand a picat serverul m-am rugat de ei 2 zile sa-mi dea detalii despre motivul pentru care a picat si au venit la mine cu motivatia ca s-a umplut diskul .. Serios?
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Eu singurul lucru pe i-am rugat a fost sa-mi spuna din ce cauza pica pentru a putea face ceva in privinta asta, daca acel lucru tine de mine sau de site-urile mele. A doua oara cand a picat serverul m-am rugat de ei 2 zile sa-mi dea detalii despre motivul pentru care a picat si au venit la mine cu motivatia ca s-a umplut diskul .. Serios?
    Pai asta zic, daca cer, imi zic, fara sa aibe obligatia sa faca asta. La dedicat te "descurci", asta e regula. Acum poate era server full, eu nu ma pricep si nici nu am de unde sa stiu ce ai tu acolo.

Banuiesc ca ai whm sau cpanel si vezi si tu de acolo. Vorbeste si tu cu un serverist sa te ajute cand e cazul, eu de ce crezi ca-l tin pe puthre pe tasta 1?

Daca a cazut 4 zile, e nasol, nu stiu ce sa zic, eu nu am problema asta. Excluzand ziua de azi, unde da, a picat, in rest a fost ok. Banuiesc ca nu te joci pe el si alta e problema. Asteapta si tu sa treaca cateva ore si deschide un ticket si cere elegant sa-ti spuna daca au ei probleme sau ce se intampla, ca altfel, iti iei jucariile.
    Ultima modificare făcută de Tom; 2nd April 2015 la 13:12.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Yahweh este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am avut la mxhost si rohost, la ce site-uri rulez eu pe shared mi le-au inchis in 2 saptamani, acelasi tip de site-uri am rulat in paralel si pe hostico, clausweb, xservers si gsoftcentral fara probleme, in ciuda atacurilor de tip ddos cu care s-au confruntat cei de la gsoftcentral in ultima perioada, au fost foarte profesionisti si mi-au explicat situatia, sunt foarte buni.

Acum doar la gsoftcentral am 8 pachete si sunt foarte ok.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Yahweh daca continui doar asa, dai reputatie negativa doar pentru ca oamenii nu sunt deacord cu ceea ce spui tu, nu o sa faca decat sa-ti aduca si mai multa reputatie negativa, incerca sa intelegi cum functioneaza forumul si vino cu sugestii utile pentru membri. Se vede clar ca promovezi aceea firma, in semnatura ai parca un promo "Acum doar la gsoftcentral am 8 pachete si sunt foarte ok."

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Inainte sa bati campii mai bine te-ai chinui putin sa citesti forumul : Evitati cu orice pret gsoftcentral.com , [...] mai si semnalizezi ( google it ) ...
    Cat despre reputatie ... I don't care, nu suport prostia si mitocania, intotdeauna am fost sincer si asa voi ramane, nu ma intereseaza de reputatiile negative, fiecare e liber sa faca ce vrea si sa creada ce vrea.

LE : Semnatura auzi .... cred ca e cazul sa iti faci un consult la ochi, eu iti recomand ochelari cu dioptrii maxime.
    Ultima modificare făcută de Yahweh; 3rd April 2015 la 13:14.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@Yahweh - la urmatoarea abatere ma tem ca va trebui sa ne parasesti.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Yahweh Vezi Post
    Inainte sa bati campii mai bine te-ai chinui putin sa citesti forumul : Evitati cu orice pret gsoftcentral.com , [...] mai si semnalizezi ( google it ) ...
    Cat despre reputatie ... I don't care, nu suport prostia si mitocania, intotdeauna am fost sincer si asa voi ramane, nu ma intereseaza de reputatiile negative, fiecare e liber sa faca ce vrea si sa creada ce vrea.

LE : Semnatura auzi .... cred ca e cazul sa iti faci un consult la ochi, eu iti recomand ochelari cu dioptrii maxime.
    Se pare ca continui, pe mine nu ma deranjeaza. Nimeni nu are nimic cu tine, iti recomand sa asculti de sfatul lui Dan.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    Se pare ca continui, pe mine nu ma deranjeaza. Nimeni nu are nimic cu tine, iti recomand sa asculti de sfatul lui Dan.
    @Dan, nu ma deranjeaza avertizarea primita, pentru ca a fost meritata, dar nu eu am fost cel care vede senzationalul acolo unde nu exista si nu eu am facut off-topic, eu doar am remarcat ceva, atata tot, sunt convins ca nu sunt singurul ...

@Popa Mihai, CA COntinui, daca acesta este nivelul forumului atunci e grav ...

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Yahweh Vezi Post
    @Popa Mihai, CA COntinui, daca acesta este nivelul forumului atunci e grav ...
    La începutul acestui topic am descoperit o informaţie utilă! Poate le-ar fi utilă şi altora dacă i-aţi lăsa să dea de ea, neducând discuţia în derizoriu prin "ciomăgeala" dintre voi.

#Yahweh - în propoziţia amintită de tine nu există nici o exprimare neeufonică pentru că scrisă cu diacritice ar suna aşa "Se pare continui..."

#Popa Mihai - continuând să alimentezi situaţii conflictuale, pui singur semnul egalităţii între tine si ceilalţi. Ce dacă ţi-a dat reputaţie negativă !? Era "dreptul lui"! Ignoră astfel de lucruri şi concentrează-te pe lucruri pozitive! Vei avea doar de câştigat.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de O. Cosmin Vezi Post
    La începutul acestui topic am descoperit o informaţie utilă! Poate le-ar fi utilă şi altora dacă i-aţi lăsa să dea de ea, neducând discuţia în derizoriu prin "ciomăgeala" dintre voi.

#Yahweh - în propoziţia amintită de tine nu există nici o exprimare neeufonică pentru că scrisă cu diacritice ar suna aşa "Se pare continui..."

#Popa Mihai - continuând să alimentezi situaţii conflictuale, pui singur semnul egalităţii între tine si ceilalţi. Ce dacă ţi-a dat reputaţie negativă !? Era "dreptul lui"! Ignoră astfel de lucruri şi concentrează-te pe lucruri pozitive! Vei avea doar de câştigat.
    Se pare ca nu ai inteles? Crezi ca reputatia primita de la el ma afecteaza? Eu vroiam sa-l atentionez ca are o atitudine gresita si ca nu intelege inca complet cum functioneaza forumul, el continua sa-mi dea reputatie peste tot pe unde apuca, dar nu ma deranjeaza, sa fie sanatos, are reputatia prea mica ca sa afecteze pe cineva. Cu asta am incheiat si pentru el sunt moderatori, iti zic de pe acum papa ca sigur nu vei ramane printre noi draga yahweh!

Pagina 4 din 16 PrimulPrimul ... 2345614 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. registrar pentru backorder recomandat?
    De Mihai_Is în forumul Domenii
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 5th June 2014, 21:20
  2. Recomandare Hosting Romania
    De ionutcib în forumul Hosting
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd February 2012, 18:07
  3. Radio hosting in Romania?
    De ioan11bl în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 23rd June 2011, 14:17
  4. Hosting Afara Sau In Romania?