13th January 2015, 21:11
0 out of 1 members found this post helpful.
Eu sunt client xServers de aproape 4 ani si sunt foarte multumit. Intamplator, chiar ieri am scris un articol pe blog despre ei: Recomandare servicii de gazduire web cu administrare gratuita.
Sunt foarte multumit de suportul tehnic pe care mi l-au oferit in cei 4 ani. Iti recomand pachetul lor de VPS cu 24 euro / luna.
:)
13th January 2015, 22:55
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
andy89
Eu sunt client xServers de aproape 4 ani si sunt foarte multumit. Intamplator, chiar ieri am scris un articol pe blog despre ei:
Recomandare servicii de gazduire web cu administrare gratuita.
Sunt foarte multumit de suportul tehnic pe care mi l-au oferit in cei 4 ani. Iti recomand pachetul lor de VPS cu 24 euro / luna.
xServers este cel mai slab serviciu de hosting din romania, din toate punctele de vedere.
Da-mi te rog cateva link-uri de la site-urile tale gazduite xservers, ideal magazine sau un portal (aici sau pe pm) 1 pe vps si 1 pe dedicat (sau mai multe). Merci
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
13th January 2015, 23:05
Nu stiu care au fost disputele tale cu cei de la xServers, dar ca si client iti zic ca eu sunt foarte multumit. Poti testa cu link-ul articolului. Blogul este gazduit pe un VPS de la ei.
Poate au fost probleme hardware, poate ai avut tu ghinion. Am mai vazut pe forum ca te-ai plans de ei, dar eu, in 4 ani, nu am ce sa le reprosez.
13th January 2015, 23:15
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
andy89
Nu stiu care au fost disputele tale cu cei de la xServers, dar ca si client iti zic ca eu sunt foarte multumit. Poti testa cu link-ul articolului. Blogul este gazduit pe un VPS de la ei.
Poate au fost probleme hardware, poate ai avut tu ghinion. Am mai vazut pe forum ca te-ai plans de ei, dar eu, in 4 ani, nu am ce sa le reprosez.
Disputele mele sunt simple: nu exista suport, nu exista backup, de fiecare data cand trebuie sa mut un magazin de la ei sunt probleme majore.
Se poarta frumos inainte sa platesti, ulterior totul se shimba la 180 grade. Cel mai slab serviciu de hosting ever.
Am vazut blogul si restul de site-uri, nu ai magazine, ai doar wp-uri care merg si pe rajnita din bucatarie, de aceea am cerut un site mai complex gen magazin online, sa vad si eu cum se misca pe un dedicat sau vps.

Postat în original de
andy89
Si eu recomand Xservers. Lucrez cu ei de peste 4 ani si nu am avut probleme. Suport foarte bun si la 1-2 noaptea.
Am la ei doar serverele dedicate.
In trecut ai specificat ca ai dedicate la ei, banuiesc ca era doar reclama ca si articolul. Asa ca da-mi voie sa nu ma bazez pe recomandarea ta.
Ma asteptam sa vad site-ul "mare" la ei
, daca tot ii recomanzi de fiecare data cand ai ocazia, dar banuiesc ca sunt prea buni pentru site-uri mari
Prefera sa tina wp-uri! Cu wp-urile nu am ce sa fac, ramane doar advertorialul
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
13th January 2015, 23:32
Exact cum am spus si in articol, este doar o parere personala, fara niciun serviciu oferit din partea lor. Da, nu am niciun magazin online gazduit la ei dar pe o "rasnita" tin destul de multe wordpress-uri si site-uri custom. Le-am optimizat foarte bine si nu am avut probleme.
In legatura cu suportul, la orice ora i-am contactat, in cateva minute am primit raspuns si rezolvare la problema.
Backup-ul ofera si in caz de pierdere de fisiere, restaurarea au facut-o cei din suport.
Ceea ce m-a facut sa le ofer un articol pozitiv a fost faptul ca i-am contactat pentru un upgrade de VPS si in loc sa imi ia banii, cei de acolo s-au oferit sa imi optimizeze pachetul actual pe gratis. Poate conteaza si amabilitatea cu care te adresezi celor de acolo, sau poate am avut doar noroc.
Da, uneori mai public advertoriale pe blog, dar acest articol este pur o parere personala si i-am promovat pentru ca s-au purtat exemplar.