Pagina 2 din 16 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 152

Subiect: Hosting recomandat in Romania

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu m-am uitat la pret... m-am grabit si primul provider pe care l-am gasit la el am cumparat, mare gresala! Cel mai bine e sa invatati din greselile altora si nu din ale voastre, pe viitor daca vreti hosting da-ti un search pe google, gen un exemplu complet aleatoriu "pareri xenon host" sau orice alt host ar fi el! Se adevereste inca odata "Graba strica treaba!" sau in cazul meu aproape strica treaba!

Avatarul lui Andrei Bogdan Ceauru
    Andrei Bogdan Ceauru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    115
    Putere Rep
    28

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu sunt client xServers de aproape 4 ani si sunt foarte multumit. Intamplator, chiar ieri am scris un articol pe blog despre ei: Recomandare servicii de gazduire web cu administrare gratuita.
    Sunt foarte multumit de suportul tehnic pe care mi l-au oferit in cei 4 ani. Iti recomand pachetul lor de VPS cu 24 euro / luna.
    :)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

mai jos
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de andy89 Vezi Post
    Eu sunt client xServers de aproape 4 ani si sunt foarte multumit. Intamplator, chiar ieri am scris un articol pe blog despre ei: Recomandare servicii de gazduire web cu administrare gratuita.
    Sunt foarte multumit de suportul tehnic pe care mi l-au oferit in cei 4 ani. Iti recomand pachetul lor de VPS cu 24 euro / luna.
    xServers este cel mai slab serviciu de hosting din romania, din toate punctele de vedere.

Da-mi te rog cateva link-uri de la site-urile tale gazduite xservers, ideal magazine sau un portal (aici sau pe pm) 1 pe vps si 1 pe dedicat (sau mai multe). Merci
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    115
    Putere Rep
    28

Implicit

Nu stiu care au fost disputele tale cu cei de la xServers, dar ca si client iti zic ca eu sunt foarte multumit. Poti testa cu link-ul articolului. Blogul este gazduit pe un VPS de la ei.
    Poate au fost probleme hardware, poate ai avut tu ghinion. Am mai vazut pe forum ca te-ai plans de ei, dar eu, in 4 ani, nu am ce sa le reprosez.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu stiu care au fost disputele tale cu cei de la xServers, dar ca si client iti zic ca eu sunt foarte multumit. Poti testa cu link-ul articolului. Blogul este gazduit pe un VPS de la ei.
    Poate au fost probleme hardware, poate ai avut tu ghinion. Am mai vazut pe forum ca te-ai plans de ei, dar eu, in 4 ani, nu am ce sa le reprosez.
    Disputele mele sunt simple: nu exista suport, nu exista backup, de fiecare data cand trebuie sa mut un magazin de la ei sunt probleme majore.

Se poarta frumos inainte sa platesti, ulterior totul se shimba la 180 grade. Cel mai slab serviciu de hosting ever.

Am vazut blogul si restul de site-uri, nu ai magazine, ai doar wp-uri care merg si pe rajnita din bucatarie, de aceea am cerut un site mai complex gen magazin online, sa vad si eu cum se misca pe un dedicat sau vps.

Si eu recomand Xservers. Lucrez cu ei de peste 4 ani si nu am avut probleme. Suport foarte bun si la 1-2 noaptea.
    Am la ei doar serverele dedicate.
    In trecut ai specificat ca ai dedicate la ei, banuiesc ca era doar reclama ca si articolul. Asa ca da-mi voie sa nu ma bazez pe recomandarea ta.

Ma asteptam sa vad site-ul "mare" la ei , daca tot ii recomanzi de fiecare data cand ai ocazia, dar banuiesc ca sunt prea buni pentru site-uri mari Prefera sa tina wp-uri! Cu wp-urile nu am ce sa fac, ramane doar advertorialul

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    115
    Putere Rep
    28

Implicit

Exact cum am spus si in articol, este doar o parere personala, fara niciun serviciu oferit din partea lor. Da, nu am niciun magazin online gazduit la ei dar pe o "rasnita" tin destul de multe wordpress-uri si site-uri custom. Le-am optimizat foarte bine si nu am avut probleme.
    In legatura cu suportul, la orice ora i-am contactat, in cateva minute am primit raspuns si rezolvare la problema.
    Backup-ul ofera si in caz de pierdere de fisiere, restaurarea au facut-o cei din suport.
    Ceea ce m-a facut sa le ofer un articol pozitiv a fost faptul ca i-am contactat pentru un upgrade de VPS si in loc sa imi ia banii, cei de acolo s-au oferit sa imi optimizeze pachetul actual pe gratis. Poate conteaza si amabilitatea cu care te adresezi celor de acolo, sau poate am avut doar noroc.
    Da, uneori mai public advertoriale pe blog, dar acest articol este pur o parere personala si i-am promovat pentru ca s-au purtat exemplar.

TabulaWeb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    26th February 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    30
    Putere Rep
    22

Implicit

Vezi pe InfoHost.ro | Recenzii si discutii despre hosting-ul din Romania o lista aproape completa cu toti providerii de gazduire din Romania. Exista si o sectiune de promotii : Cupoane si promotii gazduire >> Infohost.ro , unde gasesti cupoane si discount-uri ale firmelor de hosting din Romania.

Succes.

Olivian Breda este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    217
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu sunt foarte mulțumit de colaborarea cu Simplenet - Hosting WordPress, am mai multe site-uri la ei.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    97

Implicit

Eu am cuvinte de lauda pentru cei de la webfactor. Am un reseller la ei de vreo 6 ani cred si nu am avut niciodata probleme majore. Supportul este excelent, au o viteza de reactie destul de ok. M-au ajutat la orice ora, indiferent ce tampenie le-am solicitat. Iar cand mi-am belit un site, dintr-o greseala, mi l-au restaurat in cateva minute, fara sa puna intrebari, fara sa imi spuna ca nu e treaba lor sa imi repare prostiile, desi le-am specificat clar ca era vina mea.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 2 din 16 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. registrar pentru backorder recomandat?
    De Mihai_Is în forumul Domenii
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 5th June 2014, 22:20
  2. Recomandare Hosting Romania
    De ionutcib în forumul Hosting
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd February 2012, 19:07
  3. Radio hosting in Romania?
    De ioan11bl în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 23rd June 2011, 15:17
  4. Hosting Afara Sau In Romania?