Am un dedicat la Gazduire web hosting Romania - Hostmama.ro . Foarte foarte multumit.
Am un dedicat la Gazduire web hosting Romania - Hostmama.ro . Foarte foarte multumit.
Caut cu jingle.ro.
Sustin ce a spus avram altul mai bun decat mxhost nu exista. Eu am primti disscounturi asistenta si la 6 dimineata... sunt super super
Simplenet! Sunt foarte multumit de el si nu l-as schimba. Ai putea da un ochi peste oferta lor! Sunt seriosi, raspund foarte rapid si iti cam fac ei toata partea tehnica.
Nu stiu , nu am auzit de ei ... sa speram ca o sa mai aibe ... complimente si altor utilizatori....
Ii folosesc deja, sunt multumit.
Si la ei am, la fel multumit.
Sunt multumit si de clausweb.
In final mi-am facut cont si la mxhost, sunt foarte multumit pana acum.
P.s: Pentru cei care nu aleg o firma buna va recomand topicul: Cum mi-am recuperat banii de la o firma de hosting neserioasa
Si eu am un dedicat la hostmama si uite cat de "bine" merge:
Din 20 martie si pana astazi, serverul a picat de 4 ori:
1. prima oara a stat picat 11 ore pana sa observ .. mi-au spus ca a fost un kernel panic si ca nu au cum sa garanteze ca nu se mai intampla.
2. a doua oara a stat picat 8 ore .. mi-au spus ca s-au strans sesiunile in folderul tmp si ca s-a umplut diskul si a picat serverul .. asta in conditiile in care eu am 15 gb ocupati din 150 gb.
3. a treia oara lucram si am am observat repede ca a picat .. era de la licenta Litespeed, problema care s-a rezolvat repede.
4. a patra oara (astazi) a picat iarasi .. problema e ca am vazut, dar am scris ticket la ei si nu mi-a raspuns nimeni, iar la telefon imi dau ocupat de o ora incoace.
Ca sa nu zic numai de rau, oamenii de acolo par destul de saritori (cu exceptia zilei de astazi), dar NU E NORMAL sa pice atat de des un server pe care ai spatiu suficient, procesor 8 core, 16 gb RAM si Litespeed pe el.
Ca si comparatie (asta e pt TOM.. inainte de hostmama am avut site-ul "mancator de resurse" pe un dedicat la Xservers (proc 1,8 single core, 80 gb HDD si 2GB de RAM) si l-am tinut acolo cateva luni. Uneori mergea foarte greu serverul, dar cu toate astea A PICAT O SINGURA DATA si a fost pus pe picioare imediat.
Deci .. mai vreti Hostmama?
Ultima modificare făcută de AntonioTony; 2nd April 2015 la 13:38.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
De care restul lucrurilor?
Eu stiu ca site-urile mele sunt OK, iar daca cei de la hosting ar fi fost interesati sa ma pastreze ca si client, ar fi aruncat o privire sa spuna "Bah Tony .. vezi ca problema e AICI", pentru ca ei pot sa spuna asta daca vor, iar atunci as fi incercat sa rezolv problema .. pe cand mie mi s-a parut ca toate au fost niste motive aiurea .. fara nimic spus concret ..
Ultima modificare făcută de AntonioTony; 2nd April 2015 la 13:46.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Salut Tony,
Eu i-am pus in top, tocmai pentru ca au customer service de exceptie, raspuns rapid si "investigatii" moka, adica daca ii rog sa se uite, se uita si imi repara ei sau imi dau sugestii. Tu zici ca te astepti automat sa faca asta, ceea ce nu e asa. Dedicat inseamna ca te ocupi, ei nu fac management, dar daca ii rogi, fac cand e cazul.
Eu nu am problemele tale, m-am uitat pe unul dintre site-uri (nu monitorizez ca tine, pentru ca nu am avut probleme):
20 martie, nu a a picat deloc, tu ai 11 h.
24 martie, tu ai 8h
Azi a picat 11 minute, tot, nu stiu inca motivul, dar imi suna telefonul in disperareAsa am realizat ca au cazut si dedicate si vps si shared, deci nu avea rost sa sun, sigur stiau de problema
Nu stiu ce sa zic, sincer. Eu nu am probleme cu site-urile, indiferent de server, asa cum ai tu. Am alteledar tin de setarile noastre.
Ultima modificare făcută de Tom; 2nd April 2015 la 13:54.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)