Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Radio hosting in Romania?

ioan11bl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th November 2010
    Posturi
    55
    Putere Rep
    27

0 out of 1 members found this post helpful.

Question Radio hosting in Romania?

Chiar astazi am cumparat de la SSNET un pachet de hosting ieftin (~6 euro), stiu ca firma isi trateaza clientii cu cacao si lapte, a fost o mutare gresita dar necesara deoarece am nevoie de un radio hosting ieftin (momentan). Totusi sunt in cautarea unor servicii mai bune deoarece ma astept sa raman cu ochii in soare din partea SSNET.

Recomandari?

Lated edit: Sper ca nu se pune ca reclama, insa streamul are deja 3 zile si merge ok. O sa va tin la curent cu detaliile.
    Ultima modificare făcută de ioan11bl; 4th February 2011 la 19:01.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit

Le faci antireclama chiar inainte sa le folosesti produsul? nu-i frumos...
    pachete ieftine se gasesc la destule firme daca cauti, de ex. eu am remarcat si folosesc mxhost si hostvision,

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th November 2010
    Posturi
    55
    Putere Rep
    27

Implicit

Reciteste ceea ce am scris. Daca nu le testam serviciile nu aveam de unde sa stiu ce calitate au.
    mxhost nu se ocupa de radio hosting, nici hostingvision.

Miha3la este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th November 2010
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    32
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de ioan11bl Vezi Post
    Chiar astazi am cumparat de la SSNET un pachet de hosting ieftin (~6 euro), stiu ca firma isi trateaza clientii cu cacao si lapte, a fost o mutare gresita dar necesara deoarece am nevoie de un radio hosting ieftin (momentan). Totusi sunt in cautarea unor servicii mai bune deoarece ma astept sa raman cu ochii in soare din partea SSNET.

Recomandari?

Lated edit: Sper ca nu se pune ca reclama, insa streamul are deja 3 zile si merge ok. O sa va tin la curent cu detaliile.

Dacă am înțeles bine este vorba de un radio online și vrei server pe care să ții backup și să emiți. Sfatul meu (îți vorbesc din experiența acumulată timp de aproape 7 ani în domeniu) este să îți iei server din afară, chiar dacă este, poate, ceva mai scump. Sunt mult mai stabile.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th November 2010
    Posturi
    55
    Putere Rep
    27

Implicit

Inteleg partea cu stabilitatea de afara, strainii sunt mult mai interesati de "make it good", insa vreau romania deoarece am mult mai multa incredere in internetul din romania, iar aici ma refer la structura hardware.

Anyway, momentan hostingul e acoperit pe luna asta. Serverul se misca foarte interesant, sunt foarte uimit deoarece SSNET mi-au facut cateva probleme de care nu are rost sa discut in topicul asta.

Miha3la este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th November 2010
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    32
    Putere Rep
    27

Implicit

Serverele din afară sunt mult mai stabile, adică exact ce îți trebuie pentru o transmisie de calitate (fără buff-uri sau fără să fie nevoie să schimbi mereu banda). Cele de la noi nu fac față atacurilor de pe server sau flod-urilor pe ip, sunt slăbuțe încă la capitolul protecție.
    Succes!

Iulian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    35

Implicit

Ce probleme ti-au facut SSNET ? Am si eu hosting de o luna la ei si singura problema care m-a deranjat sunt serverele care raspund cam greu cateodata ( am hosting shared ) , si la wordpress cateodata cand public un articol stau sa se incarce pagina o gramada pana ajunge sa dea eroare... nu stiu din ce cauza.
    On-Topic : ai incercat xServers ?
    “Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
    Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th November 2010
    Posturi
    55
    Putere Rep
    27

Implicit

O saptamana downtime pe un reseller, raspund greu la tichete (24 h support my ass ), hard loading cum patesti tu. Insa ce m-a deranjat cel mai tare e ca le-am trimis un email in care am specificat clar ca incarc in cont 5 euro, 3 pentru o luna de teste la primul pachet de hosting iar 2 pentru un shared hosting. La sfarsit de luma m-au tarifat inca 3 euro (2 din cont plus si mi-au trecut contul pe -1 ) cu toate ca au fost informatii cu 30 zile si reinformati cu 10 zile inainte. Am cerut restituirea banilor in cont, mi s-a raspuns ca nu se poate.

Later edit: partea urata e ca nu iti anuleaza facturile si nici abonamentele, deci practic pe contul respectiv nu poti renunta la un serviciu deoarece te tarifeaza in mod automat. Ce pot spune? Profesionalism?

Teromis13 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd May 2011
    Vârstă
    33
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Wink Radio hosting

Incearca seekerz host ...am un radio la ei de 2 luni de zile si na-m avut nici o problema,mi se pare o firma buna si ieftina,am planul de radio4 si merge exceptional.

PS:Scuzati-ma daca acest post este considerat reclama

Lambda este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Vârstă
    31
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Thumbs up seekerz host

Si eu prefer tot seekerz host,din cate am vazut este singura firma care ofera reseller radio in Romania,ceea ce ma incanta,am de aproape o luna primul pachet de reseller radio si nu am avut nici o problema...iar pretul mi se pare foarte ok,este pe buzunarul fiecaruia... cine este multumit de iei sa spuna aici
    Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 18th June 2011 la 20:28.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Hosting Afara Sau In Romania?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Utile
    Răspunsuri: 56
    Ultimul Post: 8th November 2010, 20:52
  2. pachet hosting Romania?
    De barosanu în forumul Hosting
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 13th July 2008, 18:48
  3. Hosting in Romania, dar cu target international
    De Federals în forumul Hosting
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th May 2008, 18:29
  4. Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 2nd May 2008, 23:50
  5. Radio Priveghi sau daca numele unui domeniu sau post de radio poate aduce vizitatori?
    De fics în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 28th September 2006, 21:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •