O saptamana downtime pe un reseller, raspund greu la tichete (24 h support my ass), hard loading cum patesti tu. Insa ce m-a deranjat cel mai tare e ca le-am trimis un email in care am specificat clar ca incarc in cont 5 euro, 3 pentru o luna de teste la primul pachet de hosting iar 2 pentru un shared hosting. La sfarsit de luma m-au tarifat inca 3 euro (2 din cont plus si mi-au trecut contul pe -1 ) cu toate ca au fost informatii cu 30 zile si reinformati cu 10 zile inainte. Am cerut restituirea banilor in cont, mi s-a raspuns ca nu se poate.
Later edit: partea urata e ca nu iti anuleaza facturile si nici abonamentele, deci practic pe contul respectiv nu poti renunta la un serviciu deoarece te tarifeaza in mod automat. Ce pot spune? Profesionalism?![]()

), hard loading cum patesti tu. Insa ce m-a deranjat cel mai tare e ca le-am trimis un email in care am specificat clar ca incarc in cont 5 euro, 3 pentru o luna de teste la primul pachet de hosting iar 2 pentru un shared hosting. La sfarsit de luma m-au tarifat inca 3 euro (2 din cont plus si mi-au trecut contul pe -1 ) cu toate ca au fost informatii cu 30 zile si reinformati cu 10 zile inainte. Am cerut restituirea banilor in cont, mi s-a raspuns ca nu se poate.
Răspunde cu citat