Am de facut un proiect in php/mysql pentru un coleg de master si din diverse motive nu reuseste sa instaleze nici un server local pe calculatorul lui asa ca am zis ca i-l setez repede pe un site de hosting gratuit si eventual il poate folosi asa cand il arata.
Problema e ca de aproape jumatate de ora tot caut site-uri de hosting gratuit si nu merge nici unul!
xhost.ro - nu ma pot conecta la phpmyadmin + erori
3x.ro - nu face nimic cand creez cont nou
lx.ro - tot eroare
mxhost.net - nu face nimic, degeaba apas pe butonul de signup
000webhost.com - nu imi activeaza contul
dap.ro - au probleme tehnice
bluepink.ro - activare manuala, in anumite conditii, dureaza
...si mai erau vreo cateva, dar le-am uitat pe moment. Orice as incerca, nu reusesc sa fac nimic cu site-urile astea.
Pentru numele lui Dumnezeu, stie cineva vreun site de hosting gratuit, care sa ofere subdomenii, sa aiba acces mysql/php si suport pentru fisiere js/ajax, sa se activeze instant si sa FUNCTIONEZE?
I l-as pune la mine pana la urma, cu o smecherie gen domeniu.tk/.co.cc peste un subdomeniu facut la repeazeala pe unul dintre domeniile mele, sa nu bata la ochi, ca unii profi imi stiu site-urile, dar nu am cum sa ii dau acces la ftp si phpmyadmin fara sa ii cedez fie parola mea (not gonna happen), fie sa ii creez propriul cont de cpanel (nu se merita efortul pentru o chestie de cateva zile)