Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Hosting gratuit simplu si rapid

Cedik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    37
    Posturi
    49
    Putere Rep
    26

Implicit Hosting gratuit simplu si rapid

Am de facut un proiect in php/mysql pentru un coleg de master si din diverse motive nu reuseste sa instaleze nici un server local pe calculatorul lui asa ca am zis ca i-l setez repede pe un site de hosting gratuit si eventual il poate folosi asa cand il arata.

Problema e ca de aproape jumatate de ora tot caut site-uri de hosting gratuit si nu merge nici unul!

xhost.ro - nu ma pot conecta la phpmyadmin + erori
    3x.ro - nu face nimic cand creez cont nou
    lx.ro - tot eroare
    mxhost.net - nu face nimic, degeaba apas pe butonul de signup
    000webhost.com - nu imi activeaza contul
    dap.ro - au probleme tehnice
    bluepink.ro - activare manuala, in anumite conditii, dureaza

...si mai erau vreo cateva, dar le-am uitat pe moment. Orice as incerca, nu reusesc sa fac nimic cu site-urile astea.

Pentru numele lui Dumnezeu, stie cineva vreun site de hosting gratuit, care sa ofere subdomenii, sa aiba acces mysql/php si suport pentru fisiere js/ajax, sa se activeze instant si sa FUNCTIONEZE?

I l-as pune la mine pana la urma, cu o smecherie gen domeniu.tk/.co.cc peste un subdomeniu facut la repeazeala pe unul dintre domeniile mele, sa nu bata la ochi, ca unii profi imi stiu site-urile, dar nu am cum sa ii dau acces la ftp si phpmyadmin fara sa ii cedez fie parola mea (not gonna happen), fie sa ii creez propriul cont de cpanel (nu se merita efortul pentru o chestie de cateva zile)

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Daca e ok un subdomeniu facut rapid, iti pot face eu un cont pe VPS-ul meu....doar sa nu-mi bagi balarii de scripturi pe el .... PM

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    37
    Posturi
    49
    Putere Rep
    26

Implicit

Multumesc pentru oferta, dar prefer sa nu risc.
    Dupa cum am zis, proiectul e pentru un coleg, deci lui ii dau datele de logare la cont si nu am cum sa garantez pentru alta persoana. In plus, atata timp cat am si eu un VPS, ar fi cam ciudat sa rog pe altul sa faca ceva ce as putea face eu insumi.

Nu am reusit sa rezolv pana la urma cu host-urile gratuite, nu a mers nimic din ce am incercat asa ca o sa ii fac repede un subdomeniu si ii zic sa spuna ca l-am ajutat eu cu hosting-ul proiectului, sa nu bata la ochi la profesori.

Oricum, sunt foarte uimit de faptul ca hosturile gratuite au ajuns chiar in halul asta de slabe.
    Am folosit si eu astfel de servicii acum vreo 4-5 ani si desi aveau un uptime jalnic si resurse limitate, aveai o multime de oferte din care sa alegi si toate conturile se activau instantaneu. Mi se pare extrem de dubios sa nu pot gasi macar unul care sa functioneze corect

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Cedik Vezi Post
    Oricum, sunt foarte uimit de faptul ca hosturile gratuite au ajuns chiar in halul asta de slabe.
    Am folosit si eu astfel de servicii acum vreo 4-5 ani si desi aveau un uptime jalnic si resurse limitate, aveai o multime de oferte din care sa alegi si toate conturile se activau instantaneu. Mi se pare extrem de dubios sa nu pot gasi macar unul care sa functioneze corect
    E normal sa fie asa. Preturile la shared hosting au scazut imens asa ca prea putini mai sunt tentati sa-si faca un site pe un hosting gratuit cu tone de reclame. Si fara surse de finantare... e normal sa nu mai fie fonduri.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

@Cedik, nu e problema cu datele de logare. Fac cont diferit de cpanel si alt account. Totul e sa nu puna balarii de scripturi care sa rupa procesorul. In rest totul e ok, nu e problema. Cum vrei tu, eu voiam doar sa ajut.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    37
    Posturi
    49
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    E normal sa fie asa. Preturile la shared hosting au scazut imens asa ca prea putini mai sunt tentati sa-si faca un site pe un hosting gratuit cu tone de reclame. Si fara surse de finantare... e normal sa nu mai fie fonduri.
    Nu stiu daca sunt chiar atat de putini cei care inca mai cauta hosting gratuit, cel putin in Romania. Ai fi suprins sa vezi cat s-ar complica unii doar ca sa nu plateasca 2-3 dolari lunar pentru un cont decent de hosting. Cred ca are mai degraba de-a face cu faptul ca foarte multi s-au mutat pe Blogspot (si Wordpress, dar mai putin) sau pe site-uri gen Ucoz.

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    @Cedik, nu e problema cu datele de logare. Fac cont diferit de cpanel si alt account. Totul e sa nu puna balarii de scripturi care sa rupa procesorul. In rest totul e ok, nu e problema. Cum vrei tu, eu voiam doar sa ajut.
    Nu era cazul, era doar un simplu script bazat pe Ajax ce simuleaza plata online a unei taxe/impozit, script pe care l-ar fi rulat el de cateva ori, cat il studia sa vada ce face, si eventual intra si proful pe link sa se uite.
    Am apreciat sincer oferta, dar ar fi fost urat din partea mea sa recurg la contul altcuiva de hosting, cand am si eu unul.
    Pe un host gratuit altfel stateau lucrurile, ca ii lasam contul cu totul in grija si nu aveam nici un stres. Plus ca mai era si problema cu subdomeniul, ca una e sa vezi subdomeniu.freehosting.tld si alta e sa vezi subdomeniu.site.com. Unii profesori sunt mai paranoici, in special profesorul lui coordonator, care a facut ravagii la licenta, si poate veneau cu intrebari de genul "da' al cui e site-ul ala? e site-ul tau? sigur nu ti-a facut proprietarul site-ului proiectul?" si tot asa

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    36

Implicit

No offence, dar respectivul amic nu poate sa 'investeasca' cativa dolari/euro pentru licenta asta? Come on man...
    Altii dau bani buni pentru lucrarea de licenta...
    --
    PS: fa-i un package cu strict spatiul necesar, aloca-i trafic doar ca sa-si ruleze aplicatia, si mai departe, daca serverul este securizat bine, nu prea are ce sa faca. Pana la urma nu are nevoie de datele de autentificare atata vreme cat lucreaza web based.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

sa cumpere un domeniu .info de 3 dolari si se pune pe vps-ul tau si gata
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    37
    Posturi
    49
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu ati inteles.
    El investeste niste bani, stati calmi, ca aplicatia asta e facuta de mine si nu i-o fac moca, chit ca nu ii cer nici mult.
    Problema e ca nu avea cum sa se uite la cum functioneaza si cum sa i-o arate profului, ca e genul de prof invechit care nu ar stii ce sa faca cu niste fisiere php si un backup sql.
    Teoretic trebuia sa o ruleze pe un server local portabil si sa o dea la pachet cu tot cu serverul, dar nu stiu de ce nu i-a mers nici cu Uniform Server, nici cu Wamp (serverele nu au mers rulate, nu aplicatia). Cred ca are el vreo problema cu windows-ul.

Si, repet, preferam sa nu i-o pun la mine pentru ca bate la ochi. Pe mine ma stiu profii ca sunt pasionat de partea cu web si ma pricep la asta si sa vezi un coleg, care nu are tocmai note foarte mari, cu o aplicatie in php destul de fancy, gazduita tocmai de mine... eu zic ca e cam dubios

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Hostgator. First month 1 cent.

Enter This Coupon Code At Checkout: Month4Penny

O luna cred ca ii e de ajuns pentru proiectul pe care il are.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. ofer hosting Gratuit
    De donpablo în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th May 2011, 20:59
  2. Cloud Hosting 1 AN Gratuit.
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th February 2011, 02:09
  3. Recomandare generator flash swf gratuit si foarte simplu
    De Marius Cristian în forumul Client side
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th October 2010, 14:59
  4. 200 MB hosting gratuit
    De fellow în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 29th December 2008, 12:28
  5. Hosting gratuit.
    De Mave în forumul Hosting