15th February 2015, 13:01
5 out of 5 members found this post helpful.
Cum mi-am recuperat banii de la o firma de hosting neserioasa
M-am gandit, in urma problemelor pe care le-am avut cu o firma de hosting din Romania, sa va spun cum am procedat eu pentru a-mi recupera banii de la ei.
Va recomand, in primul rand sa nu luati niciodata hosting fara sa da-ti un search pe google, gen "pareri firma a,b sau c" sau vedeti ce hostinguri folosesc membrii seopedia, un astfel de topic am deschis si eu in urma problemelor intampinate la vechiul provider Hosting recomandat in Romania
Deci firma la care am avut hosting, avea suport 2 din 10, ei spun ca uptime-ul e de 99,95% dar erau foarte departe de aceasta valoare. Am incercat prin cale amiabila sa vorbesc cu ei in repetate randuri, mi-au suspendat contul de mai multe ori, mi-au suspendat chiar serviciile pentru care am platit, fara a-mi restituii banii, etc. Pot sa va spun ca a fost o lectie foarte buna pentru mine, sper ca si pentru voi.
Dupa ce mi-am dat seama ca nu am cu cine vorbi, am inceput sa-mi intreb diferite cunostinte pe facebook, pe seopedia, messenger, etc cum as putea sa procedez si ce pareri au despre protectia consumatorilor, majoritatea mi-au supus ca nu am nici o sansa, ca asta e Romania si ca sa-mi i-au gandul, le-am spus ca acesta este motivul pentru care Romania a ajuns unde a ajuns, pentru ca avem mentalitatea asta de idioti, si chiar daca nu se va rezolva nimic, ma simt obligat fata de ceilalti cetateni sa depun plangere. Asa ca am cautat site-ul celor de la ANPC si l-am gasit link: Cele mai recente articole in dreapta cu fond albastru strident gasiti fisa de reclamatii link:Fisa Reclamatii sper sa nu aveti nevoie de acest tutorial, dar daca o sa aveti nevoie si intampinati probleme in complectarea reclamatiei puteti posta aici si va ajut cu cea mai mare placere.
Nu aveam mari asteptari de la anpc privind rezolvarea reclamatiei, am fost foarte placut surprins ca doar dupa cateva ore sa primesc un email de la ei, perioada pentru raspuns fiind de pana la 30 de zile.
Screenshot_1.png
Acestea fiind spuse vreau sa le multumesc celor de la anpc pentru rezolvarea prompta, dar mai ales pentru ca au dovedit ca SE POATE!
P.s: Am plecat din Romania dupa ce am terminat studiile, am locuit si muncit doi ani in Sardinia, acum m-am mutat in Germania de cinci luni, va spun ca nu exista tara si oameni mai frumosi ca-n Romania, pacat ca nu suntem uniti si pacat ca avem mentalitatea pe care o avem, sper ca in timp sa se schimbe, schimbandu-ne fiecare incet, incet!
Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 15th February 2015 la 13:09.
15th February 2015, 15:31
1 out of 1 members found this post helpful.
Faptul ca ti-ai rezolvat problema prin ANPC spune multe, cred ca o sa renunt si eu la tot ce am hostat pe afara, macar dau banii in tara mea si daca se si rezolva problemele [ care sper sa nu le am
] chiar merita! Am si eu cateva site-uri la host-uri romanesti si sunt cat de cat multumit. Mersi de pont!
16th February 2015, 16:42
Pentru a evita astfel de probleme eu am luat pana acum la inceput hosting doar cu plata lunara. O experienta placuta am avut la siteground cand am achizitionat un plan de hosting iar planul respectiv s-a dovedit a fi insuficient pentru acel site si l-am mutat pe un VPS iar siteground mi-au virat banii inapoi pe card in decurs de vreo 4-5 zile.
18th February 2015, 01:13
Eu folosesc de foarte mult timp seriviciile de la mxhost si ma declar foarte multumit. Nu au existat niciodata probleme, nici tehnice, nici de orice alt tip. Atunci cand am fost in situatia sa am un pachet de gazduire pe care nu il mai foloseam, au calculat perioada care era platita in avans si mi-au returnat suma ramasa pentru a achizitiona alte servicii de la ei. La firma asta totul se poate, sunt profesionisti, se rezolva orice problema in cateva minute si au un suport live chat foarte bun.
Am mai folosit si de la alte firme servicii de gazduire, chiar creasem demult un topic cand am avut probleme cu ghesi. Pe langa mxhost am mai fost multumit de hostico.