Postat în original de
Ionut Bajescu
Sunt atat de multe cazuri ca ale tale, incat nu exista posibilitatea sa le faci ceva rau. Ai mai putea incerca sa-i dai in judecata, dar nu cred ca e cazul cand vorbim doar de cateva site-uri.
Oare?
Si eu am probleme cu 2 firme de hosting, asa ca m-am gandit asa:
- imi fac un site de hosting review
- il rankez in top 3, pe toate cautarile "hosting" related"
- rankez pe numele lor de firma, obligatoriu
- ei pierd clienti, eu doar timp, dar castig din adsense, afiliere, etc, asa ca mi-am facut treaba
Postat în original de
Hakuna Matata
Multumesc celor care au raspuns pana acum si mai vin cu o intrebare:
Aveti idee daca exista precedent pe asa ceva, adica un client sa castige in instanta contra unei firme de hosting, in Romania desigur?
Repet si eu am probleme cu 2 firme, asa ca mi-am propus un proiect pe nisa.
Eu iti stiu site-urile, nu si hostingul, dar eu zic sa-i dai in judecata, plus plangere penala. De ce? Ca sa-i vezi ocupati, pe la politie, pe la instanta, etc. Stiu, isi trimit avocatii, si? Sunt costuri.
Daca castigi, te ajut, ceri daune pe baza incasarilor adsense, care se pot demonstra. E destul un prim caz, cele care vor urma or sa-i arda rau de tot.
Dupa, postezi la mine pe site si povestesti tot, sa stie si altii sa nu-i aleaga. E criza, indiferent de cat de mari sunt ei, clientii se muta de la o firma la alta, pentru o oferta buna.
off: ns1.wdp-gazduire.ro ? romarg?
Ultima modificare făcută de Tom; 5th January 2014 la 01:48.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.