Si de ce nu dai totusi numele firmei? E posibil sa vi maine si sa ne zici ca a fost o neintelegere si ca totul s-a rezolvat?
Cred ca, contul tau a fost suspendat automat dintr-un motiv sau altul. Oamenii au fost la chef si nu a avut nici sa se uite si peste ticketul tau. E bine ca ai aflat ca nu ofera suport in weekend.
@crt - nu exista neintelegere, contul a fost suspendat fara motiv. Momentan nu dau numele firmei din considerente pragmatice ce tin de consecintele ulterioare. Sunt convins ca firma din semnatura ta ofera servicii foarte bune si tin sa precizez ca nu despre ea este vorba.
@puthere - Multumesc de raspuns ...
Asa am inteles ca serverele care au ssd [habar nu am ce inseamna ceva cu light speed] sunt mai performante decat cele care au fost inaintea lor si care inca mai sunt.
Ar fi minunat daca mi-ai putea recomanda o configuratie, dupa cum am specificat site-ul mananca multa banda in jur de 3-4T pe luna in rest are o baza de date extrem de mica si sql sau php nu creaza probleme.
Multumesc anticipat!
SSD si LiteSpeed sunt notiuni distincte
SSD sunt discurile cu acces foarte rapid
LiteSpeed este un server web care se dovedeste a fi mult mai bun decat Apache, serverul web 'traditional'.
Orice configuratie ai alege, incearca sa obtii un server cu controller RAID hardware si (măcar) RAID 1; astfel asiguri redundanta datelor si posibilitatea de a interveni "live" chiar daca se defecteaza un disc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)