Xtenso Tech ofera gazduire gratis pentru 10 bloguri pentru a testa serviciile de hosting ce o sa fie vandute incepand din luna februarie.
Aveți aici mai multe detalii: Gazduire WordPress Gratis | Xtenso Tech Blog
Xtenso Tech ofera gazduire gratis pentru 10 bloguri pentru a testa serviciile de hosting ce o sa fie vandute incepand din luna februarie.
Aveți aici mai multe detalii: Gazduire WordPress Gratis | Xtenso Tech Blog
vreau si eu un cont de test
cum procedez?
multumesc
le dai un mail prin care soliciti asta. adresa de e-mail :
office@xtenso.ro
Genul de host unde nu as gazdui un site nici daca m-ar plati cineva. Cum poti sa recomanzi asa ceva?
Buna asta:
Lol, acum imi dau seama ca tu esti in spatele acestui site.Avem cele mai stabile servere, așa că ne simțim pregătiți să găzduim 10 bloguri pe platforma WordPress
Vad ca oferi servicii de webdesign si seo insa din proiectele tale nu pare sa ai vreo tangenta cu asa ceva. Baga-ti mintile in cap si apuca-te de invatat daca intradevar vrei sa faci ceva pe nisa asta![]()
Ultima modificare făcută de RedHat; 22nd December 2013 la 23:57.
Să găzduim gratis 10 bloguri. Am experiență în domeniul ăsta, altfel nu mă apucam de așa ceva. Și-n plus, nu mă ocup singur. Dacă nu dorești să testezi serviciul de hosting, de ce crezi că mai era nevoie să apari în discuție?
La o simpla cautare pe google dupa Ovi Olaru veti observa foarte multe persoane "multumite" de serviciile si experienta lui.
Gazduirea este ieftina in momentul acesta, nu stiu daca cineva ar sta pe o gazduire gratuita... stiind ca omul din spatele hostului este un om care... face ce face.
scriu pe blog cand n-am ce face ..
La o simpla cautare pe google dupa Ovi Olaru veti observa foarte multe persoane "multumite" de serviciile si experienta lui.
Gazduirea este ieftina in momentul acesta, nu stiu daca cineva ar sta pe o gazduire gratuita... stiind ca omul din spatele hostului este un om care... face ce face.
scriu pe blog cand n-am ce face ..
Faptul ca serviciile oferite de OVI Olaru vor fi cuntionale atunci cand are timp si chef, va raspunde la tiketele de suport atunci cand Ovi Olaru are timp liber e foarte "avantajos"
2-3 ore cel putin cat ai site-ul cazut costa mai mult decat un hosting serios ce poate fi cumparat si 0,6 euro pe luna
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Repet, ati testat voi hostingul si nu a functionat?
Functioneaza mult mai bine decat multe serviciile oferite de firmele cunoscute.
Repet, ati testat voi hostingul si nu a functionat?
Functioneaza mult mai bine decat serviciile oferite de firmele cunoscute. Nu aveti nimic de pierdut daca testati, iar dupa aceea va dati aici cu parerea. Ma deranjeaza cand cineva isi da cu parerea despre un anumit brand, fara ca vreodata sa fi lucrat impreuna.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)