Care stiti un hostig free - care se merge repede.
Care stiti un hostig free - care se merge repede.
Ultima modificare făcută de .xdynx; 18th October 2010 la 22:55.
Alt individ care a inceput cu stangul in aceasta comunitate. Sincer nu prea ai ce cauta pe-aici, sunt alte forumuri pentru cei ca voi(siteuri de download, hosturi free, etc..)
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Nu-l folosi. Cumpara-ti un host. O sa ai numai de castigat.
Nu se merita niciun hosting gratuit.
Eu folosesc freehostia (chocolate plan, parca-i zice ) pentru un director, de vreo 2 luni. Uptime-ul este ok, cred ca pe undeva pe la 96 - 97%, iar cei de la host n-au cracnit in momentul in care site-ul a ajuns pe la 800 de unici pe zi. In rest trebuie sa te descurci cu unele limitari, gen marime max a fisierul 500 KB, baza de date de max 10 MB. Pe de alta parte, viteza de incarcare a site-ului este buna, comparabila cu cea de la hostgator, de exemplu.
Eu zic ca daca e la inceput de drum, un freehost e ok.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
In general hostingul free e bun pana la un moment dat...dar nu sa faci "performanta" cu el![]()
Am scris tot ce era de scris in reply (pe care de altfel l-ai si citat).
Nu toate site-urile sunt la fel. Daca zici ca site-ul din semnatura l-au inchis, nici nu e de mirare. Homepage-ul are peste 2 MB, in comparatie site-ul meu are 180 KB.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
nu zic acolo, la hostul de la freehostia cel care il am la semnatura e altu .. acum vreo 5 luni am avut si eu un site hostat la freehostia si daca ajungeam la 700 de vizitatori si mi-l inchidea
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)