vreau sa implementez adsense pe un site cu tema: free file hosting.
intrebarea mea: este permis sa scriu pe site un text de genul "Please click the sponsor links in order to keep this service free?" sau variante de genul acesta.
multumesc
vreau sa implementez adsense pe un site cu tema: free file hosting.
intrebarea mea: este permis sa scriu pe site un text de genul "Please click the sponsor links in order to keep this service free?" sau variante de genul acesta.
multumesc
Bineinteles ca nu.
Nu ai voie altceva (in afara de faptul ca poti sa nu pui nimic) decat:
Din TOS.Labeling Ads
Publishers may not label the ads with text other than "sponsored links" or "advertisements." This includes any text directly above our ads that could be confused with, or attempt to be associated with Google ads.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
am inteles. deci nu am voie sa aduc vorba absolut deloc despre acest subiect pe site in scris.
dar, ca parere, lumea ar face click pe ads daca ofer un serviciu decent si cu restrictii mai putine ca la ceilalti provideri ?
citisem deja pe acolo dar aveam nevoie de o confirmare , care se pare ca a venit doar din partea ta dar nu ma deranjeaza deloc chestia asta, ca nu am voie sa introduc texte in pagina prin care hmm sugerez vizitatorilor sa apese pe ads.
Nu ai voie nici sa pui sageti catre ads, si se pare ca din ultimele modificari ale regulamentului rezulta ca nu mai e voie nici cu imagini asezate langa ads cu scopul de a mari CTR: trebuie pusa o linie separatoare intre aceste imagini si ads daca am inteles eu bine.
inca o problema daca se poate
am cont la adsense, si am pus reclamele pe un blog personal. acum am mai deschis acest site de free file hosting. pot sa bag codul adsense in site-ul nou desi contul cu adsense l-am deschis folosind blogul ?
trebuie sa fac un cont adsense nou ptr site-ul de file hosting ?
Nu .. Un singur cont, un numar nelimitat de website-uri.
Citeste documentatia despre channels, ca sa poti sa urmresti individual fiecare website, si performanta pe care o ai pe fiecar grup de ad-uri.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
ciudat totusi pentru ca de cand am pus codul pe site-ul de sharing nu se mai contorizeaza corect clickurile
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)