Ce suport oferi? Ce cunostinte ai despre servere securitatea serverelor, cpanel, etc
Ce suport oferi? Ce cunostinte ai despre servere securitatea serverelor, cpanel, etc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ovi Olaru, fara sa mi-o iei in nume de rau:
* In primul rand pui pe tapet un site "in lucru" . Nu bun
* In al doilea rand , date de contact 0 . Targu Jiu, Romania si un numar de telefon este fix nimic.
* In al treilea rand, care sunt cunostintele tale in materie de webhosting? Care este protectia pe care mi-o poti oferi in cazul (ipotetic vorbind) unui atac masiv ddos?
* In al patrulea rand, oferi support 24/7? Sau doar atunci cand ai chef/ timp?
* In al cincilea rand, fa o comparatie intre ce oferi tu si ceea ce ofera colegii de forum , ehr, seerkhan, etc (sa ma scuze colegii pe care nu i-am mentionat). E o diferenta de la cer la pamant.
Sa continui?
Off topic: Nu esti tu cel care ma spama pe messenger sa imi vanda linkuri? Iarta-ma, dar credibilitatea ta este 0. Nu este de mirare ca nimeni nu este incantat de oferta ta.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)