Dupa multi ani de gazduire, la 24 firme de hosting din ro, am ajuns la concluzia ca daca ai nevoie de resurse la pret bun, sunt 2 companii viabile: Rohost.com + inca una (nu fac reclama).
Asa ca am ajuns sa am vre-o 50 de site-uri la ROHOST + alte cateva zeci de la clienti, de toate tipurile (majoritatea shopuri), pana astazi.
De 3 zile merge hostul prost. E de la net, e de la host, e de la site? E de la host, lasa ca-si revine, doar rohost sunt in top 2 dpdv "scule".
Azi crapa un shop. Zic: Lasa ca-si revine, au baietii de la rohost o problema, si sigur rezolva repede, ca doar sunt ok.
Pe la 18.00, nimic. Dau mail!
Pe la 24.00, nimic. Dau Telefon!
Blablabla. E de la site!
Serios? Da, site-ul consuma 70% din procesor, aveti voie doar la 8%.
Da? Unde scrie? In termeni si conditii. Beton! Zilnic citesc termenii si conditiile.
Mi-ati dat si mie un mail sa-mi spuneti, sa remediez problema? Nu, v-am blocat site-ul, nu vedeti?
Pai merge prost de 3 zile. De ce azi? Pai azi ati trimis ticket, si asa am observat!
Hopa.
Deci iau pachet aniversar: https://rohost.com/aniversare12ani , 1 singur site pe cont, platesc 156 euro, si aflu ca trebuie sa verific site-ul zilnic, sa nu cumva sa fie dat "jos", pentru ca am incalcat alineatul 6.5, care spune ca am voie la maxim 8% procesor?
ROHOST? WTF?
Da, stiu, trebuia sa iau dedicat! Daca rohost nu poate duce, un banal magazin, fara trafic, la doar 6 euro/luna (ssd+ipdedicat, dar load mic, resurse mici), atunci e vremea sa ma mut. Astept sa se termine perioada pentru restul de conturi, si gata. Contul "in cauza" il anulez, are doar 1 sapt.
Ok, inteleg marketing (pachetul suna bine), inteleg prosteala, dar NU inteleg de ce e asa de greu sa se trimita un mail inainte sa-ti dea site-ul jos (pai cum asa?). Daca zic sms, e scump(0.04/sms/2 ori pe an). Da, sunt multi care nu fac asta, dar sunt altii (4-5) care o fac, si au tot respectul pentru asta. Dar voi, ati preferat sa oferiti "termeni si conditii", si "blocare acces site", in locul unui banal mail de avertizare, cu 1 h inainte sa blocati accesul la site.
Nu era mai simplu sa spuneti "pachet aniversar" : 6GB SSD + X trafic + X domenii + ip dedicat, DAR recomadat doar site-urilor de 5 pagini?
Ce sa fac cu 6gb storage + ip unic + masaj thailandez, daca am 128 mb ram si 1% procesor (banuiesc ca o coaja, de crapa (70% load) la un site fara trafic semnificativ)?
Iar prosteala aia cu "termeni si conditii" e pentru tanti Viorica (vecina). Acum ma intreb, oare ce configuratie are serverul?Nu scrie nicaieri, trebuia sa stiu!
Sa fie oare o mare teapa pachetul aniversar, facuta de rohost, special pentru gaste? Sa fiu doar o alta gasca pacalita de oferta? Foarte posibil(de exemplu, pe alt cont, am 7 shopuri identice (cu cel in cauza), fara probleme (pana acum). Dar nu era pachet aniversar
)
Pareri? Sunt eu prea nervos?![]()

(0.04/sms/2 ori pe an). Da, sunt multi care nu fac asta, dar sunt altii (4-5) care o fac, si au tot respectul pentru asta. Dar voi, ati preferat sa oferiti "termeni si conditii", si "blocare acces site", in locul unui banal mail de avertizare, cu 1 h inainte sa blocati accesul la site.
Nu scrie nicaieri, trebuia sa stiu!
Răspunde cu citat