Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Probleme ROHOST ( rohost.com ) Teapa pachet aniversar?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit Probleme ROHOST ( rohost.com ) Teapa pachet aniversar?

Dupa multi ani de gazduire, la 24 firme de hosting din ro, am ajuns la concluzia ca daca ai nevoie de resurse la pret bun, sunt 2 companii viabile: Rohost.com + inca una (nu fac reclama).

Asa ca am ajuns sa am vre-o 50 de site-uri la ROHOST + alte cateva zeci de la clienti, de toate tipurile (majoritatea shopuri), pana astazi.

De 3 zile merge hostul prost. E de la net, e de la host, e de la site? E de la host, lasa ca-si revine, doar rohost sunt in top 2 dpdv "scule".

Azi crapa un shop. Zic: Lasa ca-si revine, au baietii de la rohost o problema, si sigur rezolva repede, ca doar sunt ok.

Pe la 18.00, nimic. Dau mail!

Pe la 24.00, nimic. Dau Telefon!

Blablabla. E de la site!
    Serios? Da, site-ul consuma 70% din procesor, aveti voie doar la 8%.

Da? Unde scrie? In termeni si conditii. Beton! Zilnic citesc termenii si conditiile.

Mi-ati dat si mie un mail sa-mi spuneti, sa remediez problema? Nu, v-am blocat site-ul, nu vedeti?

Pai merge prost de 3 zile. De ce azi? Pai azi ati trimis ticket, si asa am observat!

Hopa.

Deci iau pachet aniversar: https://rohost.com/aniversare12ani , 1 singur site pe cont, platesc 156 euro, si aflu ca trebuie sa verific site-ul zilnic, sa nu cumva sa fie dat "jos", pentru ca am incalcat alineatul 6.5, care spune ca am voie la maxim 8% procesor?

ROHOST? WTF?

Da, stiu, trebuia sa iau dedicat! Daca rohost nu poate duce, un banal magazin, fara trafic, la doar 6 euro/luna (ssd+ipdedicat, dar load mic, resurse mici), atunci e vremea sa ma mut. Astept sa se termine perioada pentru restul de conturi, si gata. Contul "in cauza" il anulez, are doar 1 sapt.

Ok, inteleg marketing (pachetul suna bine), inteleg prosteala, dar NU inteleg de ce e asa de greu sa se trimita un mail inainte sa-ti dea site-ul jos (pai cum asa?). Daca zic sms, e scump (0.04/sms/2 ori pe an). Da, sunt multi care nu fac asta, dar sunt altii (4-5) care o fac, si au tot respectul pentru asta. Dar voi, ati preferat sa oferiti "termeni si conditii", si "blocare acces site", in locul unui banal mail de avertizare, cu 1 h inainte sa blocati accesul la site.

Nu era mai simplu sa spuneti "pachet aniversar" : 6GB SSD + X trafic + X domenii + ip dedicat, DAR recomadat doar site-urilor de 5 pagini?

Ce sa fac cu 6gb storage + ip unic + masaj thailandez, daca am 128 mb ram si 1% procesor (banuiesc ca o coaja, de crapa (70% load) la un site fara trafic semnificativ)?

Iar prosteala aia cu "termeni si conditii" e pentru tanti Viorica (vecina). Acum ma intreb, oare ce configuratie are serverul? Nu scrie nicaieri, trebuia sa stiu!

Sa fie oare o mare teapa pachetul aniversar, facuta de rohost, special pentru gaste? Sa fiu doar o alta gasca pacalita de oferta? Foarte posibil (de exemplu, pe alt cont, am 7 shopuri identice (cu cel in cauza), fara probleme (pana acum). Dar nu era pachet aniversar )

Pareri? Sunt eu prea nervos?
    Ultima modificare făcută de Tom; 15th August 2013 la 02:12.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Si eu lucrez cu ei de mult timp dar pana acum au mers ceas. Sa inteleg ca nu am pierdut nimic daca am ratat "aniversarea"..
    Banuiala mea este ca ai nimerit pe tura un incepator care a actionat cu exces de zel. Ai vorbit cu ei si la telefon sau doar ping-pong cu mails?

PS: Chill out :] - fac pariu ca ei nu sunt nervosi
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Tom
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    Ai vorbit cu ei si la telefon sau doar ping-pong cu mails?
    Conversatia de mai sus e pe "telefon". Cu Mihai
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

ROHOST isi rezerva dreptul de a bloca accesul la serviciile si resursele proprii de la anumite adrese IP in cazul detectarii de activitati suspecte sau potential daunatoare. De asemenea, in functie si de natura si gravitatea faptelor ROHOST poate suspenda temporar sau definitiv serviciile furnizate.
    Esti suspect, ce sa mai incolo si incoace.

Ma faci sa citesc TOS la ora asta, nu gasesc cifre pe acolo.

PS : Vezi daca mai ai bere la frigider - face minuni in astfel de cazuri

Tom
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    Esti suspect, ce sa mai incolo si incoace.

Ma faci sa citesc TOS la ora asta, nu gasesc cifre pe acolo.
    Ma, sunt suspect de load pe server Am facut load de 70% (asa zic ei, puteam sa fac si de 0.1%, ei zic ce vor).

Nici eu nu-l citesc, dar daca tot te-ai apucat, zi-mi si mie ce configuratie are serverul

Maine ma taie RCS, ca ma uit prea mult la TV, electrica pentru ca consum prea mult curent, sau cei de la gaze.

Am patit cu un curier ceva asemanator acum 3 zile(luni):

Am fost la dvs de 2 ori, dar nu erati acasa. Ok, ai sunat? DA, de 2 ori, la 9 dimineata. N-ati sunat, am verificat. Ba da. Ba nu. Ba da. Ba nu.......

Veniti sa ridicati pachetul din otopeni! Pai mie imi consuma 24 in oras, pana in otopeni dau 1 mil si pierd si 1h minim.

Si uite asa, pe prosteala, a scapat de livrare =costuri, pentru ca si-a gasit gasca
    Ultima modificare făcută de Tom; 15th August 2013 la 02:18.

ainaw este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Rou amore
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Acum ma intreb, oare ce configuratie are serverul? Nu scrie nicaieri, trebuia sa stiu!
    Salut! Poți afla configurația serverului folosind PhpSysInfo . Îl descarci, upload pe server, dezarhivezi, deschizi folderul și modifici din phpsysinfo.ini.new în phpsysinfo.ini și pe urmă accesezi www.numedomeniu.ro/phpsysinfo-3.1.6 iar acolo afișează uptime, memorie ram, cpu, etc. Hope this helps!

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de ainaw Vezi Post
    Salut! Poți afla configurația serverului folosind PhpSysInfo . Îl descarci, upload pe server, dezarhivezi, deschizi folderul și modifici din phpsysinfo.ini.new în phpsysinfo.ini și pe urmă accesezi www.numedomeniu.ro/phpsysinfo-3.1.6 iar acolo afișează uptime, memorie ram, cpu, etc. Hope this helps!
    Stie si retroactiv ? sau... sa nu ma zic pe un "cont suspendat" :]

@Tom: Vezi ca in cpanel de la rohost sub categoria Logs ai "Resource Usage Details" cu indicatori de performanta pana la 30 de zile in urma
    Poti avea un overview pe ultimele 24 ore daca iti da la ochi cu "Your site had no issues in the past 24 hours" - nu stiu daca te incadrezi in fereastra de timp pe care ti-o "imputa" cei de la support team
    Ultima modificare făcută de Zimbru; 15th August 2013 la 02:30.

Tom
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Alo! Eu vb dpdv potential client = inainte sa cumperi!

Eu, de gasca, am luat (si am recomandat) pachetul. Dar in afara de datele "aniversare', nu gasesc nimic altceva despre server. Datele astea vreau sa le gasesti Nu "dupa" ce cumperi

Acum nu mai conteaza, stiu ce am luat. Un olcit la "promotie", vopsit in audi.

(Cu ocazia împlinirii a 12 ani de când ne ocupăm exclusiv de găzduire web am lansat noua linie de servere ROHOST 12-T4. Site-ul dv. va fi găzduit pe cele mai rapide SSD-uri, veți beneficia de mai multă memorie și de un procesor mai rapid.)

Asta am luat (12-t4) cu "mai multa memorie si un procesor mai rapid (decat? 0)"

off: buna ziua, avem o oferta aniversara, ultimul mode de olcit (12-t4)! Arata identic cu un audi! Are 4 usi, portbagaj, parbriz, suport numar, 2 faruri, volan,... mai multi cai, si un consum mai mic! Comanda acum, pachetul aniversar, si primesti modelul cu 7 locuri.

O oferta buna, dar cati cai are? 2 (modelul vechi avea doar 1)
    Si consum? 30% medie (modelul vechi avea 38%).
    Ultima modificare făcută de Tom; 15th August 2013 la 02:49.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Au mai patit-o si altii, pentru mult mai putin, dar in cazul unor servicii mult mai ieftine. Cei de la webhotingworld mi-au recomandat sa-mi iau dedicat pentru un amarat de site in WP. Foarte deranjeant faptul ca nu m-au anuntat nimic si tot in urma unui ticket au descoperit ca eu eram capul rautatilor si ca din cauza mea nu le mergea serverul cum trebuie... In cateva zeci de minute aveam deja hosting in Romania si de atunci niciodata nu am mai avut astfel de probleme.
    Astept cu nerabdare momentul cand voi avea atata trafic incat sa pat' ce-ai patit tu .
    70% chiar e mult (presupun ca se refera la Average CPU Usage), mai ales daca au configuratii bune pe servere... La Resource Usage in CP sunt indicatorii pentru ultimele 30 de zile. Ar fi interesant de vazut daca nu s-a intamplat ceva deosebit in ultimele zile (spam sau cresteri nejustificate).

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Din toata chestia eu inteleg ca dupa ce faci o carca de clienti poti sa o lasi mai moale cu calitatea serviciilor oferite. Si cu monitorizarea serverelor. Cred totusi ca e doar un incident minor care se va rezolva pe cale amiabila. Pana la urma sunt de parere ca nu asta e imaginea rohost.

Avantajul e ca noi alegem firma la care sa dam bani nu invers.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Hosting JustHost vs RoHost
    De kimnotyze în forumul Hosting
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 11th October 2011, 22:28
  2. Rohost.com si-a schimabt in sfarsit designul :)
    De Butcher în forumul Hosting
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd November 2009, 16:56
  3. Probleme cu registrarul ??
    De hyp3rion în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 27th February 2009, 19:39
  4. Probleme la GTS?
    De pustiu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 29th November 2006, 19:11

Permisiuni postare