5th January 2014, 23:54
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Hakuna Matata
@puthere - Multumesc de raspuns ...
Asa am inteles ca serverele care au ssd [habar nu am ce inseamna ceva cu light speed] sunt mai performante decat cele care au fost inaintea lor si care inca mai sunt.
Ar fi minunat daca mi-ai putea recomanda o configuratie, dupa cum am specificat site-ul mananca multa banda in jur de 3-4T pe luna in rest are o baza de date extrem de mica si sql sau php nu creaza probleme.
Multumesc anticipat!
SSD-urile sunt mai performante decat hardurile normale, doar ca daca vrei sa ai un site rapid iti doresti ca totul sa fie servit din RAM, si atunci ai dat bani degeaba pe SSD, mai bine ii dadeai pe RAM.
Asta e rationamentul pentru care iti recomand sa dai banii pe ram, nu pe SSD.
Nu as putea sa-ti recomand nici o configuratie pana nu ma uit exact ce fel de resurse au nevoie aplicatiile, dar daca tot ce faci e sa servesti pagini atunci ia-ti cel mai ieftin dedicat cu cel mai mult ram posibil (ideal sa ai mai mult ram decat0ocupa baza de date + fisierele pe care le servesti).
7th January 2014, 23:21
4 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
Hakuna Matata
Desi postez cu intarziere, motivarea a venit Luni dimineata din 2 directii:
Template de raspuns:
Buna ziua,
Am decis sa renunt la serviciile dumneavoastra datorita suspiciunii ca nu meritati nici un ban.
Al dumneavoastra,
HM
7th January 2014, 23:42
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Hakuna Matata
Desi postez cu intarziere, motivarea a venit Luni dimineata din 2 directii:
Acum eu ce sa spun, pentru cei care stiu sa citeasca toate posturile vor gasi raspunsuri.
"Domnule furnizor, mi-ati suspendat suspiciunea sau mi-ati suspectat suspendarea ?"
8th January 2014, 00:34
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
teodor98
Stiu ca nu-i frumos, dar cred este bine sa spui numele firmei.
Cindva si eu am avut probleme cu o firma de hosting, probleme mici din cind in cind..am zis ca nimeni nu-i perfect am mers mai departe, apoi probleme mai mari, mai dese si atunci m-am orientat spre o alta firma.Nu stiu de ce dar cred ca este vorba de aceeasi firma!
Cei cu care lucrez acum, sunt super profesionisti asistenta tehnica nonstop daca trebuie sa caute acul in carul de fan, o fac!
daca vrei, in privat pot sa-ti spun despre cine este vorba!
Ii ceri colegului Hakuna Matata, dar nici tu nu faci public numele, nu vrei sa le pui o eticheta negativa, desi probabil ar fi de folos oricarui user al acestui forum care citeste topicu si este in cautare de o firma de hosting.
Hakuna iti dau acces la datele ftp daca renunti?
Care ramane solutia?
Intentionezi sa faci public numele?
Fara semnatura.