Site-urile au mers perfect pana acum 2 zile [si au mers asa vreme de cca 6 luni fara incidente cu aceleasi resurse consumate], nu este vorba de content ilegal sau alte tampenii, sunt site-uri cat se poate de legale.
Nu am primit nici-o notificare, l-au suspendat [intreg contul] pentru 2 ore sa investigheze problema, dupa care i-au dat drumu, site-urile revenind online, dupa jumatata de ora au suspendat din nou contul fara nici-o notificare sau mesaj. Asta se intampla pe la 19.30 de atunci le scriu intr-una pe suportul de tiketing si nu am nici-un raspuns.Ti-au motivat suspendarea? Ai primit o notificare inainte?
Ce este grav este ca nu am acces la ftp sa pot muta anumite site-uri, adica au pus sechestru pe bunurile mele
Mi se pare incredibila situatia si nu am mai auzit asa ceva pana acum. Inteleg ca lumea este inca in concediu dar nici chiar asa.
In termenii lor au obligatia sa-mi raspunda la un tiket de support in maxim 30 de minute, au trecut 3 ore iar ieri 10 pana mi-a raspuns cineva.
Cel mai probabil am sa-i dau in judecata si am sa fac lobby pentru licentierea firmelor de hosting pentru ca ce am citit vis-a-vis de cum poti infinta o firma de gen mi se pare de domeniul SF-ului. Daca aceasta firma era licentiata acum le garantam faptul ca pierd licenta insa traim in haos.
Probabil ca pana Luni nu voi avea nici-un raspuns din partea lor. Ce trebuie sa mai mentionez este faptul ca este una dintre cele mai scumpe firme ca si tarife de hosting deci nu va ganditi ca e un no-name.
Daune-Interese si amenda din partea unui organ al statului.Ce anume sa castige ? despagubiri, acces la site ...

Răspunde cu citat