Cam tarziu...Am comandat azi cel mai mic pachet de la Webfactor, pe 1 an caci atat e minim, am platit cu cardul, am primit 2 mailuri de confirmare a platii (unul de la ei si unul de la sistemul de plata), am verificat contul de client de la webfactor si acolo factura aparea drept platita iar la ei pe site scria ca pachetele de host se activeaza instantaneu, ei bine n-a fost asa.
Am dat vreo 3-4 mailuri, am sunat la ei, tot n-am rezolvat nimic. Au tinut-o pe a lor ca ''trebuie sa apara si la noi drept platit'', pai cum domnle daca eu am 3 confirmari ale platii, la voi tot neplatita e? Si asa am dat 73 lei ca sa nu fac nimic. Acum tot ce ramane de facut e sa astept, deocamdata. Nu stiu.

Am comandat azi cel mai mic pachet de la Webfactor, pe 1 an caci atat e minim, am platit cu cardul, am primit 2 mailuri de confirmare a platii (unul de la ei si unul de la sistemul de plata), am verificat contul de client de la webfactor si acolo factura aparea drept platita iar la ei pe site scria ca pachetele de host se activeaza instantaneu, ei bine n-a fost asa.
Răspunde cu citat