Am pachetul Personal #1 pe care gazduiesc un site wordpress micut si e totul ok. Nu monitorez atent site-ul, dar pana acum nu am avut nicio problema.
Versiune printabilă
Eu am host la xservers de 5 ani si de fiecare data au fost prompti cand am avut nevoie de suport. Nu a picat, nu au fost probleme, deci sunt multumit de ei pana acum.
la m247.ro am si eu 3 site-uri micute si nu au probleme deloc , raspunsul la tichete nu dureaza mai mult de 15 minute
Recomand hostico. lucrez de mai bine de 1 an cu ei si sunt foarte multumit. suport de nota 10.
Mai are cineva de pe aici hosting la webhostingworld.net? Din data de 15.09 am un site offline total, nu pot accesa nici /cpanel, nimic. Am facut ieri dupa masa un ticket pentru suport si au trecut aproape 24 de ore de atunci si nu am primit nici un raspuns, mai intampina cineva de pe aici probleme?
Ce stiti despre m247 (concret) si webfactor.ro? Imi trebuie pentru siteuri mici sub 100 unici pe zi. Merita?
Nu-ti recomand webfactor. Am avut probleme tehnice serioase (inclusiv schimbarea neanuntata unui server pe care aveam un cont share (IP dedicat), si m-am trezit cu toate websites gazduite la ei punctand spre un website cu muzica populara). Cand le-am semnalat, nici macar scuze nu si-au cerut, doar m-au anuntat ca a fost o problema DNS si ca au rezolvat. Dupa asta am mutat tot de la ei. Si au mai fost, daca vrei iti trimit tichetele, ca le-am pastrat.
Cam tarziu...:)) Am comandat azi cel mai mic pachet de la Webfactor, pe 1 an caci atat e minim, am platit cu cardul, am primit 2 mailuri de confirmare a platii (unul de la ei si unul de la sistemul de plata), am verificat contul de client de la webfactor si acolo factura aparea drept platita iar la ei pe site scria ca pachetele de host se activeaza instantaneu, ei bine n-a fost asa.
Am dat vreo 3-4 mailuri, am sunat la ei, tot n-am rezolvat nimic. Au tinut-o pe a lor ca ''trebuie sa apara si la noi drept platit'', pai cum domnle daca eu am 3 confirmari ale platii, la voi tot neplatita e? Si asa am dat 73 lei ca sa nu fac nimic. Acum tot ce ramane de facut e sa astept, deocamdata. Nu stiu.