Las ca-i trece, dupa ce prinde curaj la buline rosii.![]()
tlh.ro
hostvision.ro
megahost.ro
mxhost.ro
hostdomain.ro
xservers.ro
rohost.com
speedhost.ro
romarg.ro
despregazduire.ro
experthost.ro
alt host
powerhost.ro
zooku.ro
krond.org
claus.ro
smart-hosting.ro
hostx.ro
aciphosting.ro
newhost.ro
redhost.ro
abonet.ro
webfactor.ro
ename.ro
gazduire.ro
simpliq.ro
hostway.ro
ready2web.ro
Las ca-i trece, dupa ce prinde curaj la buline rosii.![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Am testat de curand si serviciile despregazduire, dar se pare ca sunt adevarate toate topicurile unde se plangeau oamenii ca functioneaza greu. Daca folosesti chatul ai senzatia ca vorbesti cu o piti pe messenger, sunt paralele rau domnisoarele sau doamnele care iti ofera suport prin chat. Daca le trimiti email o faci degeaba ca dupa 2 zile iti raspunde cineva.
2 zile a durat sa imi faca o factura pentru a transfera un domeniu de pe un nume pe altul ( dupa ce le-am pus vre-o 5-6 tikete ) + ca la un site m-am chinuit teribil sa ii schimb nameserverele, de fiecare data cand setam si dadeam salvare nu lua ce scriam eu, apareau tot cele vechi . Sunt foarte greoi, nici nu vreau sa ma gandesc sa am gazduire de la ei ca ma apuca groaza ...
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
Inca un vot pentru spatiul.ro . Am ajuns la ei dupa ce americanii de la webhostingworld mi-au inchis site-ul si mi-au recomandat un server dedicat pentru a gazdui un site WP cu 300-400 de vizitatori pe zi la vremea aia...
Folosesc Hostvision de mai bine de 1 an si nu am avut absolut nici macar o problema cu serviicile acestora.Suportul tehnic este unul excelent !
Eu unul folosesc gazduire de la gsoftcentral, sunt oarecum multumit de ei desi am mai avut ceva probleme cu firewal-ul lor. In special apreciez faptul ca iti raspund destul de repede si in plus la inceput cand habar nu aveam despre cum se seteaza un site wp pe host m-au ajutat imediat
Eu folosesc hostpair ar preturi destul de bune si pana acum nu am avut probleme.
Ce parere aveti despre hostway.ro ??
Mersi
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)