La mine nu s-a schimbat nimic...
Alte lucruri care s-au mai schimbat sunt: Structura Gmail, google accounts (mici schimbari) .... Folosisem un google prediction tool si mi-a zis ca o sa am 4 dar nimic, tot 0.![]()
La mine nu s-a schimbat nimic...
Alte lucruri care s-au mai schimbat sunt: Structura Gmail, google accounts (mici schimbari) .... Folosisem un google prediction tool si mi-a zis ca o sa am 4 dar nimic, tot 0.![]()
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
nu vreau sa supar pe cineva dar sunt curios cum ati reusit sa ajungeti la pr0. am avut cateva sute de siteuri, si chiar dupa ce le-am scos continutul total lasand o pagina alba tot aveau pr1.
eu cred ca siteurile care le folositi pt a afla pr interogheaza un datacenter nepotrivit.
Webmaster Tools & SEO Tools verifica pe toate datacenter-urile
Mie unul mi se pare ca google a testat un algoritm nou... nu cred ca este un update real... multi se plang de scaderea pr!
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
eu ma plang de o urcare de la PR 0 la PR 4 . siteul e din 15 decembrie inceput si prin ianuarie am facut inscriereile
uite : dvd auto | gps auto | accesorii auto | cele mai mici preturi
si inca un site de la PR 0 la PR 1 dar foarte basic seo si serp facut la el![]()
Mi se pare foarte clar ca s-a schimbat radical algoritmul de calculare PR. Am primit PR 3 la 2 situri cu promovare zero si tot PR 3 la un site cu 313 backlinkuri in Google
La mine nu s-a schimbat nimic
Pana la urma care este algoritmul de calculare a PR-ului? Ce conteaza cel mai mult la un site ca sa aiba PR mare? Numarul de vizite?
nu stiu cam suspect acest update
Si cel de acum 2 luni a fost destul de suspect, acum asta mi se pare real si bine facut![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)