La mine nu s-a schimbat nimic...
Alte lucruri care s-au mai schimbat sunt: Structura Gmail, google accounts (mici schimbari) .... Folosisem un google prediction tool si mi-a zis ca o sa am 4 dar nimic, tot 0. :(
Versiune printabilă
La mine nu s-a schimbat nimic...
Alte lucruri care s-au mai schimbat sunt: Structura Gmail, google accounts (mici schimbari) .... Folosisem un google prediction tool si mi-a zis ca o sa am 4 dar nimic, tot 0. :(
nu vreau sa supar pe cineva dar sunt curios cum ati reusit sa ajungeti la pr0. am avut cateva sute de siteuri, si chiar dupa ce le-am scos continutul total lasand o pagina alba tot aveau pr1.
eu cred ca siteurile care le folositi pt a afla pr interogheaza un datacenter nepotrivit.
Webmaster Tools & SEO Tools verifica pe toate datacenter-urile
Mie unul mi se pare ca google a testat un algoritm nou... nu cred ca este un update real... multi se plang de scaderea pr!
eu ma plang de o urcare de la PR 0 la PR 4 . siteul e din 15 decembrie inceput si prin ianuarie am facut inscriereile
uite : dvd auto | gps auto | accesorii auto | cele mai mici preturi
si inca un site de la PR 0 la PR 1 dar foarte basic seo si serp facut la el :)
Mi se pare foarte clar ca s-a schimbat radical algoritmul de calculare PR. Am primit PR 3 la 2 situri cu promovare zero si tot PR 3 la un site cu 313 backlinkuri in Google
La mine nu s-a schimbat nimic :(
Pana la urma care este algoritmul de calculare a PR-ului? Ce conteaza cel mai mult la un site ca sa aiba PR mare? Numarul de vizite?
nu stiu cam suspect acest update
Si cel de acum 2 luni a fost destul de suspect, acum asta mi se pare real si bine facut :D