Da, este update, sau dacă mă întrebaţi pe mine este un fel de continuare a ultimului update. Două siteuri care înainte aveau pr2, după ultimul update au căzut la zero iar acum au urcat înapoi la pr2.
Versiune printabilă
Da, este update, sau dacă mă întrebaţi pe mine este un fel de continuare a ultimului update. Două siteuri care înainte aveau pr2, după ultimul update au căzut la zero iar acum au urcat înapoi la pr2.
s-a scumbat PR si IBL si poate si algoritmul putin si eu stiu consacrati PR 5 ,6 care acum au patru cu domenii vechi si promovari serioase .
Eu am prins un pagerank 5 la un blog, aleluia.
În rest un PR4 - PR3, un PR0 - PR2 (cam dezamăgitor) şi alte modificări.
Într-adevăr, pr update.
confirm ceva miscari; pe prima pagina a ramas 1 ca si pana acum (f dezamagit), in schimb am 2 pe multe pagini de interior, chiar si pe pagina de inregistrare!?
Si la mine am observat ceva miscari... pe un site de la 0 la 3, iar altul de la 0 la 1 (fara nici un pic de promovare) ... restul au ramas neschimbate :)
inca e in desfasurare update-ul de pagerank? bag de seama ceva modificari pe alocuri, da' s-ar parea ca nu se mai termina.
dublutz tool-ul de acolo iti arata page rankul tau dupa mai multe datacenter-uri
hmmm ..... chiar ca e o chestie interesanta ce se petrece cu IBL-urile si mai ales cu afisarea lor.
o simpla analiza :
inainte de acest update :
pe tool bar aveam cca 11.200 IBL , iar in google webmaster tools cca 16.000.
dupa acest update :
pe tool bar mai am 783 IBL , dar in google webmaster tools ..... surpriza : 80549 !!!.
PR tot 5 pe index, dar schimbare pe paginile de interior de nivel 3 ..... unele au ajuns la 0.
pe paginile de interior nivel 2, PR-ul e cam la fel ( la unele 4 , la unele 3 )
nu e gata inca.Eu am pierdut pozitii,sper sa le recuperez dupa ce se termina toate astea :)
Foarte ciudat update-ul asta, si eu cred ca inca nu au terminat si mai mult ca sigur au facut modificari iarasi la algoritmi.