Pagina 37 din 83 PrimulPrimul ... 27353637383947 ... UltimulUltimul
Rezultate 361 la 370 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

ochiosu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

De aia nu mai doarme google la noapte, ca semneaza lumea petitii.....aceste site-uri sunt fara rost !
    Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    Cine doreste poate sa intre aici sa semneze aceasta petitie Petition: Google: Please kill your Penguin update!l | Change.org nu stiu daca ajuta la ceva dar macar asa de gest.

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Poate ca da poate ca nu dar l-am pus pentru cine vrea sa semneze clar nu pentru tine.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu trebuie sa te superi , eu doar am zis ca este un site fara rost..... Caracterul romanului este identificat prin dorinta de scandal..............
    Poate ca da poate ca nu dar l-am pus pentru cine vrea sa semneze clar nu pentru tine.

tolby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    43
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de ochiosu Vezi Post
    Nu trebuie sa te superi , eu doar am zis ca este un site fara rost..... Caracterul romanului este identificat prin dorinta de scandal..............
    Nu e adevarat ,cu cat mai multi se plang cu atat se schimba lucrurile. Doar noi romanii avem mentalitatea asta ,ca de dc sa iesim in strada ca nu se schimba nimic oricum. Ei se pare ca s-a schimbat un guvern cand am luat atitudine.

pitox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th March 2008
    Vârstă
    38
    Posturi
    55
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

A inceput apocalipsa: CASE STUDY: Negative SEO - Results - Main Backlinks/SEO Discussion - Traffic Planet
    Lecturare placuta.

Am o nelamurire, daca are cineva cele mai mici informatii legate de ea, il rog sa imi raspunda:
    Am primit pe 13 aprilie mesajul de la Google legat de link-uri ne-naturale, dar pana acum nu am fost afectat in niciun fel la pozitiile din SERP. Sunt sigur ca am declansat triggerul deoarece aveam majoritatea IBL-urilor pe aceeasi ancora. Imediat dupa ce am primit mesajul, am modificat(diversificat) ancorele link-urilor care vin catre site, la unele am eliminat ancora complet, iar altele le-am lasat cu aceeasi ancora, dar le-am trecut pe nofollow. Dupa aceasta miscare am inceput sa aduc link-uri naturale catre paginile site-ului care, in conceptia mea erau vinovate, pentru a echilibra raportul intre link-urile naturale si cele "dubioase". Ulterior am descoperit si 2 bloguri pe care avem link, care se transformasera in mini-linkfarms: www. vitaliesova. com si referatexp .com. Link-urile de pe aceste site-uri le-am scos complet.

Intrebarea este urmatoarea: Oare am procedat corect? Oare acesta a fost motivul pentru care nu m-a afectat cu nimic schimbarea de algoritm?

Aveti idee daca este posibil ca un site sa primeasca avertizare in GWT si sa nu fie penalizat? Si daca nu este posibil, care credeti ca ar fi perioada maxima de timp pana cand site-ul va fi penalizat? Siti vreun site care a primit avertizarea in GWT si nu a fost penalizat?
    Ca sa incarci o baterie laptop ai nevoie de un incarcator laptop !

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de tolby Vezi Post
    Nu e adevarat ,cu cat mai multi se plang cu atat se schimba lucrurile. Doar noi romanii avem mentalitatea asta ,ca de dc sa iesim in strada ca nu se schimba nimic oricum. Ei se pare ca s-a schimbat un guvern cand am luat atitudine.
    De acord .Macar incercam sa facem ceva daca nu rezulta nimic asta este.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de ochiosu Vezi Post
    Nu m-am suparat doar am raspuns si iti spun ca eram foarte calm cand am postat(ca si acum).

Daca sunteti siguri ca site-urile voastre nu incalca regulile Google si doriti sa le spuneti acest lucru folositi formularul de aici https://docs.google.com/spreadsheet/...bkE6MQ&ndplr=1 .Poate unii or sa scape si poate ca altii or sa scada si mai mult dar asta este eu oricum nu am ce pierde ca mai slab de atat ar fi pe minus. Sper sa va fie de folos.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

mi-am trimis deja site-ul pentru reverificare, acum sa vedem....
    De acord .Macar incercam sa facem ceva daca nu rezulta nimic asta este.

Nu m-am suparat doar am raspuns si iti spun ca eram foarte calm cand am postat(ca si acum).

Daca sunteti siguri ca site-urile voastre nu incalca regulile Google si doriti sa le spuneti acest lucru folositi formularul de aici https://docs.google.com/spreadsheet/...bkE6MQ&ndplr=1 .Poate unii or sa scape si poate ca altii or sa scada si mai mult dar asta este eu oricum nu am ce pierde ca mai slab de atat ar fi pe minus. Sper sa va fie de folos.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

La linkul de mai sus sau si reconsideration request Reconsideration requests - Webmaster Tools Help ?
    oricum la reconsideration request din cate am vazut pe forumul google nu accepta decat daca penalizarea a fost facuta manual (nu de Pinguin).Asa spun unii care au bagat cerere de reconsiderare.Eu am facut si asta dupa cum am zis mai sus mai rau nu poate decat sa imi scoata toate paginile din index

Multumesc pentru negative.Sa tin minte daca mai gasesc ceva folositor cum ar fi https://docs.google.com/spreadsheet/...bkE6MQ&ndplr=1 sa nu le mai pun aici ca imi iau negativ ca vad ca pe asta mi-am luat.Un pozitiv nu ar fi dat nimeni pentru el dar la negative s-a ingramadit repede lumea.Nu doresc pozitive ca nu de aceea comentez aici dar parca nici negative nu vreau. Multam

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Multumesc pentru negative.Sa tin minte daca mai gasesc ceva folositor cum ar fi https://docs.google.com/spreadsheet/...bkE6MQ&ndplr=1 sa nu le mai pun aici ca imi iau negativ ca vad ca pe asta mi-am luat.Un pozitiv nu ar fi dat nimeni pentru el dar la negative s-a ingramadit repede lumea.Nu doresc pozitive ca nu de aceea comentez aici dar parca nici negative nu vreau. Multam
    Ai primit negative petnru altele nu pentru link-ul asta, ca sa iti dispara supararea ai primit un pozitiv de la mine, care face cat toate negativele de pana acum
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Multumesc

Pagina 37 din 83 PrimulPrimul ... 27353637383947 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •