Poate ca da poate ca nu dar l-am pus pentru cine vrea sa semneze clar nu pentru tine.
A inceput apocalipsa: CASE STUDY: Negative SEO - Results - Main Backlinks/SEO Discussion - Traffic Planet
Lecturare placuta.
Am o nelamurire, daca are cineva cele mai mici informatii legate de ea, il rog sa imi raspunda:
Am primit pe 13 aprilie mesajul de la Google legat de link-uri ne-naturale, dar pana acum nu am fost afectat in niciun fel la pozitiile din SERP. Sunt sigur ca am declansat triggerul deoarece aveam majoritatea IBL-urilor pe aceeasi ancora. Imediat dupa ce am primit mesajul, am modificat(diversificat) ancorele link-urilor care vin catre site, la unele am eliminat ancora complet, iar altele le-am lasat cu aceeasi ancora, dar le-am trecut pe nofollow. Dupa aceasta miscare am inceput sa aduc link-uri naturale catre paginile site-ului care, in conceptia mea erau vinovate, pentru a echilibra raportul intre link-urile naturale si cele "dubioase". Ulterior am descoperit si 2 bloguri pe care avem link, care se transformasera in mini-linkfarms: www. vitaliesova. com si referatexp .com. Link-urile de pe aceste site-uri le-am scos complet.
Intrebarea este urmatoarea: Oare am procedat corect? Oare acesta a fost motivul pentru care nu m-a afectat cu nimic schimbarea de algoritm?
Aveti idee daca este posibil ca un site sa primeasca avertizare in GWT si sa nu fie penalizat? Si daca nu este posibil, care credeti ca ar fi perioada maxima de timp pana cand site-ul va fi penalizat? Siti vreun site care a primit avertizarea in GWT si nu a fost penalizat?
Ca sa incarci o baterie laptop ai nevoie de un incarcator laptop !
De acord .Macar incercam sa facem ceva daca nu rezulta nimic asta este.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu m-am suparat doar am raspuns si iti spun ca eram foarte calm cand am postat(ca si acum).
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Daca sunteti siguri ca site-urile voastre nu incalca regulile Google si doriti sa le spuneti acest lucru folositi formularul de aici https://docs.google.com/spreadsheet/...bkE6MQ&ndplr=1 .Poate unii or sa scape si poate ca altii or sa scada si mai mult dar asta este eu oricum nu am ce pierde ca mai slab de atat ar fi pe minus. Sper sa va fie de folos.
La linkul de mai sus sau si reconsideration request Reconsideration requests - Webmaster Tools Help ?
oricum la reconsideration request din cate am vazut pe forumul google nu accepta decat daca penalizarea a fost facuta manual (nu de Pinguin).Asa spun unii care au bagat cerere de reconsiderare.Eu am facut si asta dupa cum am zis mai sus mai rau nu poate decat sa imi scoata toate paginile din index
Multumesc pentru negative.Sa tin minte daca mai gasesc ceva folositor cum ar fi https://docs.google.com/spreadsheet/...bkE6MQ&ndplr=1 sa nu le mai pun aici ca imi iau negativ ca vad ca pe asta mi-am luat.Un pozitiv nu ar fi dat nimeni pentru el dar la negative s-a ingramadit repede lumea.Nu doresc pozitive ca nu de aceea comentez aici dar parca nici negative nu vreau. Multam
Multumesc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)