Pagina 38 din 83 PrimulPrimul ... 28363738394048 ... UltimulUltimul
Rezultate 371 la 380 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Imediat se face o saptamana de la schimbarea de algoritm ... saptamana in care am monitorizat schimbari de pozitii la cateva ore ( nu cum faceam pana acuma odata pe zi ) plus am facut cateva teste.

Cateva observatii:
    1. daca pana acuma pozitiile nu prea se schimbau de la o ora la alta iar actualizarile se faceau cam odata pe zi acuma se schimba ... la ora 11 esti pe o pozitie ... la ora 12 esti pe alta ... foarte multe cautari au astfel de dance-uri ... doar cateva am observat ca sunt stabile .. si aici nu vorbesc de top 100 ci de top 10

2. daca in prima zi de modificare multe site-uri au cazut de pe pozitii de genul 1,2,3 pe pagina a 10-a ... acuma incetul cu incetul isi reiau pozitiile ... nu neaparat unde erau dar pe aproape ... am observat mai multe site-uri care erau pe locul 1 dupa anumite cautari, au cazut pe pagina x in prima zi dar treptat au revenit pe prima pagina ... locul 7 .. 6 .. 5 ... 4 ...
    Asta ne spune ca G. inca lucreaza la algoritm ... probabil vom mai vedea o perioada destul de buna astfel de dance-uri ...

3. din punctul meu de vedere o parte bunicica din noul algoritm tinteste link-urile cu acelasi text/title dar si aici e cu cantec ... am vazut site-uri care primesc link-uri doar pe un singur text/title si nu au fost penalizate ci chiar au crescut ... asa ca tot ce ma pot gandi e ca analizeaza si de unde vin link-urile ... daca primesti link-uri cu aceleasi ancore de pe site-uri cotate prost atunci te penalizeaza ... altfel nu.

Poate ajuta pe cineva ..
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

msoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Posturi
    67
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post

3. din punctul meu de vedere o parte bunicica din noul algoritm tinteste link-urile cu acelasi text/title dar si aici e cu cantec ... am vazut site-uri care primesc link-uri doar pe un singur text/title si nu au fost penalizate ci chiar au crescut ... asa ca tot ce ma pot gandi e ca analizeaza si de unde vin link-urile ... daca primesti link-uri cu aceleasi ancore de pe site-uri cotate prost atunci te penalizeaza ... altfel nu.

Poate ajuta pe cineva ..
    Care e sursa link-urilor pentru site-urile care au primit link pe acelasi cuvant si au crescut ? Sunt surse cu autoritate sau combinate ?

Yellow este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Observ si eu un dans nebun in intervale scurte de timp. Oscilez din pozitia 5/1 la 9/2, dar mai interesant gasesc sa am o pagina pe locul trei pentru un cuvant cheie care nu exista in pagina si nici nu il promovez. Singur link vinovat de aceasta urcare este o ancora scrisa gresit pe imagine la un domeniu din pagina zece. Nu cred ca este ceva de inteles in ultimele zile si poate ca vor trece trimestre pana la o concluzie de lucru.

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de msoft Vezi Post
    Care e sursa link-urilor pentru site-urile care au primit link pe acelasi cuvant si au crescut ? Sunt surse cu autoritate sau combinate ?
    Analizand putin, atat cat mi-a permis timpul, site-urile care au primit link-uri directe pe o singura ancora din inscrierea in directoare nu prea le-a mers chiar bine dupa update. In schimb, toate inscrierile pe care le-am facut, si sunt de ordinul sutelor poate, cu o diversificare cat mai mare a ancorelor nu au avut probleme. Si vorbesc de multe site-uri care au avut linkuri doar din directoare web.
    Tind sa ma gandesc tot mai mult sa maresc numarul de ancore pe care-l cer la inscrieri, ba chiar sa impun un numar minim de 4-5, nu 1, chiar daca timpul de inscriere va fi putin mai mare. De asemenea, cred ca am sa ofer cateva pachete de inscriere in directoare + comentarii dofollow, comentariile doar pentru pagini interne/categorii ale site-ului in speta, asta pentru densitate. Ma rog, sunt simple supozitii in clipa de fata, pentru ca pana nu se stabilizeaza odata nebunia, nu prea am cum sa trag concluzii exacte.
    Singurul avantaj de dupa update pare sa-mi apara in randul catorva site-uri la care chiar n-am facut pic de seo sau site-uri la care am inscris doar in cateva directoare + cateva comentarii....unde am fortat, s-a ales praful...pana si linkurile din advertoriale mi se par dubioase...spun asta pentru ca pentru un site am adus zeci de advertoriale din bloguri diferite, fara sa tin cont de nisa...rezultatul: mi-a zburat prin pagina 423423423.

Concluzia mea: Nu stiu ce declarau unii acum ceva timp, insa linkurile din directoarele, mai ales cele nisate, vor fi intotdeauna prima si cea mai ok sursa de linkuri.
    O zi buna.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Si daca tocmai in asta consta noul algoritm, intr-un dans permanent pe serps, de la o ora la alta, in functie de cine stie ce date (activitatea pe site, fluctuatiile de trafic, activitatea celui care face cautarile, cine stie ce alte minuni)? Ar fi interesant.

Pe unele cuvinte asta a fost regula in cazul meu de mai bine de o luna. De ieri pare sa se fi stabilizat. Vorbesc doar in cazurile urmarite de mine.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
    pana si linkurile din advertoriale mi se par dubioase...spun asta pentru ca pentru un site am adus zeci de advertoriale din bloguri diferite, fara sa tin cont de nisa...rezultatul: mi-a zburat prin pagina 423423423.
    Anchorele au fost diversificate? S-au promovat mai multe pagini, sau indexul? Adaugarea de advertoriale s-a facut putin in graba?

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

Implicit

Personal, consider ca nu este o idee tocmai buna sa asteptam si sa vedem ce se mai intampla, in speranta ca lucrurile vor reveni la normal. Din punctul meu de vedere, asa cum am mai spus, o revenire la pozitiile initiale este exclusa. Ar insemna ca toate aceste schimbari de algoritm nu au nici un rost/efect.

Toate aceste update-uri de algoritm, vor sa ne spuna ceva, iar noi trebuie sa reactionam. Daca Google a inceput sa lucreze la acest algoritm ca sa faca un web mai bun pentru utilizator, in cele din urma va reusi, chiar daca aceste schimbari si teste sunt destul de stangace acum, iar algoritmii parca ar fi conceputi de copii de 12 ani, asa cum spunea cineva mai devreme. Chiar daca nu va reusi in totalitate sa curete web-ul de spam, pentru ca scapari vor mai fi, ideea este ca a plecat pe acest drum iar noi trebuie sa ne facem temele, daca vrem sa ramanem in carti. In alta ordine de idei, ar trebui sa ne dezvoltam abilitatea de a privi prin ochii utilizatorului obisnuit, atunci cand cream o noua pagina cu continut.

O idee preconceputa mi se pare a fi si cea potrivit careia, daca schimbi ceva in perioada asta(scoti linkurile platite, renunti la keyword stuffing si la alte artificii backhat) vei fi etichetat negativ si vei fi aruncat la coada internetului, deoarece astfel ai confirmat chipurile ca ai folosit practici interzise. Google nu are ca scop exterminarea site-urilor blackhat ci revizuirea acestora, potrivit regulilor de calitate promovate.
    Ultima modificare făcută de Maskatu; 29th April 2012 la 13:32.

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    38

Implicit

Confirm ca si la mine de ieri exista stabilitate.

Am mai urcat la unele cuvinte de baza, iar per total nu e nici rau nici bine. As inclina sa spun ca mi s-au luat din vizitele de pe paginile mai putin importante si mi s-au dat celor foarte importante. Pinguin daca ramane pinguin mi-a adus un plus, un plus care imi fusese luat acum 1 luna.

Ramane de vazut daca efectul propus de pinguin erau exact rezultatele astea sau daca google a trebuit sa intervina si sa restabileasca vechile rezultate din pricina reclamatiilor primite.

zaho este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    242
    Putere Rep
    30

Implicit

Incepand de astazi vad ca site-ul urca usor usor:

2012-04-29 en retete culinare Retete culinare 92 ; without geo-target
    2012-04-27 en retete culinare Retete culinare 0 without geo-target
    2012-04-26 en retete culinare Retete culinare 0 without geo-target
    2012-04-13 ro retete culinare Retete culinare 7 ; without geo-target
    2012-04-13 en retete culinare Retete culinare 10 ; 11 ;

Eu cred ca asta e raspunsul la toate intrebarile... asteptarea .

idcatalin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd March 2011
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Problema consta in instabilitatea pe care google o furnizeaza prin schimbari repetate de algoritm odata la cateva luni. Adica azi iti spun sa iti optimizezi paginile , maine te da jos ca sunt prea optimizate. Eu nu inteleg ce problema au ei cu site-urile optimizate foarte bine. Daca s-au priceput baietii sa le optimizeze bravo lor au muncit pentru asta.

Pagina 38 din 83 PrimulPrimul ... 28363738394048 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •