Pagina 36 din 83 PrimulPrimul ... 26343536373846 ... UltimulUltimul
Rezultate 351 la 360 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Mie mi se intampla ceva ciudat cu un site .ro penalizat, poate ca e doar o coincidenta, dar din 25 aprilie am comentarii aprobate automat de Akismet care clar sunt spam, desi nu am field de Website la partea de completat comentariu. Comentariile sunt in limba romana, rar in limba engleza, toate au adresa de mail gen nume_user @ domeniu. tld.

Faza si mai ciudata este ca sunt comentarii related in proportie de 70%, chiar si cele in engleza, adica este vorba despre topicul site-ului (retete), dar oarecum nu despre topicul din articol. A mai patit cineva asta?

LE: cand le vad am impresia ca sunt comentarii facute la alt site si care apar la mine, foarte ciudat.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Faza si mai ciudata este ca sunt comentarii related in proportie de 70%, chiar si cele in engleza, adica este vorba despre topicul site-ului (retete), dar oarecum nu despre topicul din articol. A mai patit cineva asta?
    Nu are legatura cu update-ul google, si eu primesc din astea, cineva a facut un soft de spam, care preia fraze related cu articolul tau de pe net si le posteaza drept comentariu
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Apai la ce a fost zilele astea, nici nu mai stim la ce sa ne asteptam. Vreun elefant? Care sa fie mai greu decat panda si pinguinul?

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
    am comentarii aprobate automat de Akismet care clar sunt spam, desi nu am field de Website
    Aceeasi problema o am si eu, tot pe un site de retete culinare. Nu are legatura cu algoritmul.
    Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    ...cineva a facut un soft de spam, care preia fraze related cu articolul tau de pe net si le posteaza drept comentariu
    Adevarat, exista un soft care face spun content din comentariile existente pe alte site-uri(daca observi, exista 1-2 cuvinte anagramate). Din ce am observat, softul este astfel conceput incat sa adauge un comentariu related, initial fara link in continut, iar daca il aprobi crezand ca este veritabil, urmatorul comentariu corespunzator aceleiasi adrese de email, va contine sigur un link in interiorul comentariului. Aceasta manevra functioneaza daca wordpress-ul are bifata optiunea "Autorul comentariului trebuie să aibă cel puțin un comentariu aprobat anterior"

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Pe cei care au primit penalizari in ultimul val de updateuri va invit sa raspundeti la cateva intrebari pentru a incerca sa aflam concret cauzele penalizarilor. Identificare motiv penalizare dupa ultimul update

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Am si eu o intrebare : a primit cineva din cei penalizati mesaj in webmaster tools ca ar avea probleme cu profilul de linkuri? Pe.com am vazut ca foarte multa lume a primit.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    Am si eu o intrebare : a primit cineva din cei penalizati mesaj in webmaster tools ca ar avea probleme cu profilul de linkuri? Pe.com am vazut ca foarte multa lume a primit.
    Eu am verificat si nu am primit la nici un site.

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu am primit un mesaj cu o lista imensa de link-uri cu titlul "Increased 404 crawl errors".
    Dar link-urile respective nu furnizeaza 404 ci 301 si trimit catre link-ul nou .. din cauza mass redirectului
    Zi ciudat ca el considera 301 ca si 404 in webmaster tools dar modificarea s-a facut pe google pentru link-urile si keyword-urile respective vara a pierde sau castiga "semnificativ" pozitii pe google.
    Vad ca algoritmul nu a ajuns inca la final si azi s-au lucrat la pozitii.
    Cred ca sunt mai multe reguli care se aplica in valuri .. .. cel mai probabil, de asta si faptul ca sunt afisate site-uri care nu au ce cauta pe prima pagina.
    De exemplu daca se modifica "considerarea" link-urilor catre un site si se "sterg" toate, ca intre timp sa se reconstruiasca baza de date cu indici conform noului algoritm, e si normal ca in aceasta perioada sa poata sa apara site-uri care nu au ce cauta acolo sus .. si tot asa.

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Cine doreste poate sa intre aici sa semneze aceasta petitie Petition: Google: Please kill your Penguin update!l | Change.org nu stiu daca ajuta la ceva dar macar asa de gest.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Am si eu o lista intreaga de crawl errors, insa nu am primit nici un mesaj. Am la "Diagnostics" >> "Crawl errors" erori pentru 404 si Not Found.

Dar astea sunt de mai mult timp si nu cred ca aici e problema.

Pagina 36 din 83 PrimulPrimul ... 26343536373846 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •