Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Identificare motiv penalizare dupa ultimul update

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit Identificare motiv penalizare dupa ultimul update

Propun in acest topic sa raspundem concret, pentru siteurile care ne-au fost penalizate, la urmatoarea grila de intrebari. Daca cineva considera ca trebuiesc adaugate si alte aspecte, astept sa o faca.

1) Vechime site, de cand s-a inceput promovarea si frecventa adaugarii noilor linkuri.
    2) Daca au fost adaugate linkuri sitewide. Daca da, doar pe siteuri relevante (din aceeasi nisa) sau si pe alte nise?
    3) Daca au fost adaugate comentarii pe bloguri. Daca da, doar pe bloguri relevante sau pe orice nisa?
    4) In directoare web a fost adaugat? a fost aleasa categoria potrivita?
    5) Advertoriale au fost cumparate? Daca da, pe ce tipuri de bloguri?
    6) Frecventa adaugarii continutului, cantitatea si calitatea. Cu sau fara linkuri interne catre alt continut din site?

7) In toate cazurile de adaugare backlinks (2, 3, 4, 5) as dori sa precizati si pe cate anchore v-ati bazat. Ai alterat anchorele, sau ati promovat doar pe una singura?
    8) In aceleasi cazuri (2, 3, 4, 5) ati promovat si pagini interne/categorii ale siteului, sau doar indexul?

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    33

Implicit

1. 1 an - de acum un an frecventa dezordonata
    2. Doar unu singur pe un site din aceasi nisa (LE).
    3. Da , orice nisa
    4. Da , in peste 90% a fost aleasa categoria potrivita
    5. NU, doar cele oferite gratuit si din directoare de articole
    6. Frecventa dezordonata de asemenea, 1 link extern per post (avea nofollow)
    7. La inceput am promovat intens pe 2-3, pe urma am alternat destul de mult cu combinatii diferite
    8. Da, am promovat mult si pagini interne.
    D R G

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Am uitat sa precizez:

9. fiecare sa scrie si penalizarea pe care a primit-o.

--- Later Edit ---

Raspuns si eu pentru unul dintre siteurile mele:

1) 7 luni de zile, promovarea s-a inceput de 3 luni, linkuri s-au adaugat in mare parte in mod stabil, in numar destul de mare.
    2) Au fost adaugate linkuri sitewide atat pe siteuri relevante cat si irelevante, catre majoritatea categoriilor siteului cat si catre index.
    3) Au fost adaugate comentarii pe aprox 150 de bloguri, din toate categoriile.
    4) A fost adaugat in 200 de directoare romanesti, categoria s-a respectat pe cat de mult posibil.
    5) Advertorialele au fost principala forma de promovare. S-au adaugat pe orice tip de blog general/personal.
    6) Continut s-a adaugat zilnic pana acum aproximativ o luna, numarul a fluctuat insa (uneori 12 pe zi, alteori mult mai putin), contint unic. Nu au fost adaugate linkuri interne in continutul text.

7) Indexul a fost promovat pe mai multe cuvinte cheie. Majoritatea categoriilor deasemenea au primit backlinks pe mai multe cuvinte fiecare. La unele categorii, insa, am promovat pe un singur keyword. Preponderent acestea au luat penalizare.
    8) Am promovat toate categoriile, indexul, cat si o parte dintre paginile siteului.

9) Am primit penalizare pe unele dintre categorii. Indexul si primele categorii pe care le-am promovat (acolo unde am diversificat bine anchorele) nu au luat penalizari. Categoriile pe care am diversificat mai putin sau deloc anchora si am trimis mai multe sitewide au ajuns de pe paginile 1-2 pe 3-4, iar astazi au scazut pe 4-6. Asadar, penalizarea mea a fost din cauza nealternarii anchorelor si a linkurilor sitewide in numar prea mare.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Vorbesc de 3 site-uri pe aceeasi nisa

1. toate lansate acum 1 an jumate, frecventa dezordonata
    2. da, pe multe site-uri si related si mai putin related, in mare masura 3 way sau cumparate, aproximativ 75% din site-uri trimiteau catre toate 3, site-ul A a primit link-uri mai multe
    3. au fost adaugate comentarii numai catre site-ul A, cu link-uri si catre index si catre pagini interne .. adaugate pe orice nisa
    4. da, pe cateva mii, romanesti si straine
    5. cumparate mai putine, gratuite mai multe, proportie de articole mai mare catre site-ul A
    6. continut adaugat zilnic, calitate si si
    7. 2-3 ancore pe site-ul A si B, iar pe site-ul C, 4-5 ancore
    8. am promovat si pagini interne, mult mai multe de pe site-ul A

9. Penalizare? Nu am primit nimic in WT, dar sunt sigur ca s-a jucat putin cu mine si panda si pinguinul

Site-ul A a scazut cateva pozitii pe keywordul promovat mai mult, pe celelalte a fugit departe, iar traficul s-a injumatatit dupa 24 aprilie
    Site-ul B a fugit la sf paginii 2 pe o cautare, iar pe cealalta nu e in top 100, iar traficul s-a injumatatit
    Site-ul C a scazut cateva pozitii pe 3 keyworduri promovate mai mult, pe celelalte 2 e departe, iar traficul s-a injumatatit

Raman la ideea ca cine are site-uri vechi cu autoritate si a tinut un ritm constant in privinta link buiding-ului, nu ar trebui sa se opreasca de tot, eventual sa diversifice ancorele mai mult si sa continue intr-un ritm mai scazut, dar sa nu se opreasca, pentru a nu ridica vreun flag. Dar asta e doar parerea mea... so don't hit me
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

mickhhp este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st March 2009
    Vârstă
    48
    Posturi
    35
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut, este vorba de unul dintre site urile mele, a stat in top 3, pentru 5 din cele 8 kw (nisa rent a car) timp de 2 ani:

1) dec 2007, optimizare inceputa martie 2008
    2) da, 10% nisa
    3) da, max 10% nisa
    4) da, categorie potrivita
    5) da, nisa
    6) fiind site prezentare firma continutul s-a schimbat cam la 6 luni, da link uri interne

7) la inceput 3, dupa care am crescut la 8
    8) toate paginile

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 4th May 2012, 16:00
  2. Domenii recuperate dupa o penalizare
    De 100R în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd April 2012, 19:10
  3. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th April 2011, 15:13
  4. Motiv Ban !
    De hellmaster în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th April 2008, 00:38
  5. Analiza: Cum a afectat ultimul PR update directoarele romanesti si staine?
    De Marius Mailat în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 26th November 2007, 13:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •