Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Analiza: Cum a afectat ultimul PR update directoarele romanesti si staine?

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    39

Exclamation Analiza: Cum a afectat ultimul PR update directoarele romanesti si staine?

Am facut in acest weekend o analiza la modul in care noul PR update a influentat felul in care este distribuit Google PR pe directoare. Aveam o mica suspiciune imediat dupa Google PR update ca schimbarile sunt mari insa nu m-am gandit ca atat de drastice.

Pentru moment am analizat diferentele intre 3574 de directoare straine (continute in Website Submitter). Toate rezultatele sunt analizate si in un mod grafic si prezente la How Google Page Rank update is affecting the directories? - Submit Suite Blog Probabil luni voi publica si rezultatele pentru directoarele romanesti.

De asemenea am analizat si diferentele intre cele 406 de directoare romanesti. Rezultatele sunt prezentate in: Cum influenteaza actualizarea Google Page Rank directoarele romanesti?
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 12th November 2007 la 13:13.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Interesanta analiza... abia astept rezultatele pentru directoarele romanesti...

daemonic este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    52
    Putere Rep
    34

Implicit

Da foarte buna analiza.

Interesant ar fi sa cunoastem exact care ar fi cauza acestei scaderi de PR.
    Problema este ca nu nu mai la Directoarele Web a scazut PR-ul ci si la multe situri care au alt domeniu de activitate (cum s-ar spune).

Oare ce schimbari face Google?

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    39

Implicit

Am actualizat postul initial si cu rezultatele pentru directoarele romanesti.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    839
    Putere Rep
    34

Implicit algoritm Google

Este unul din celebrele exemple de "algoritm Google" total netransparent, dar cu rezultate curioase si cel putin discutabile. Si in cazul SEO, SEM (linkuri gratuite respectiv platite) situatia este foarte asemanatoare, din punct de vedere al algoritmului.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Ooopss ! Nu se poate... din cate observ eu au fost caderi masive de PR in ceea ce priveste directoarele romanesti... stiu ca risc sa fiu huiduit daca imi voi exprima parerea sincera vis-a-vis de acest fenomen asa ca mai bine ma abtin... Dar dati-mi voie da ma bucur ca Director Web Smarty si-a mentinut PR 5, iar mai noul Director Web AdSmarty a obtinut o crestere de PR de la PR 4 la PR 5... ce zici Marius ma ajuti sa ating PR 6 la urmatorul update sau la al II -lea care urmeaza de-acum incolo ?!

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    62
    Posturi
    167
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    in ceea ce priveste directoarele romanesti... stiu ca risc sa fiu huiduit daca imi voi exprima parerea sincera vis-a-vis de acest fenomen asa ca mai bine ma abtin...
    Cred si eu !
    Entrepreneurship & business research
    Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.

admiral23 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th July 2006
    Vârstă
    43
    Posturi
    33
    Putere Rep
    34

Implicit

Si eu am fost multumit de ultima schimbare de PR. Aveam PR 1 pe prima pagina la iDir Romania*:: Director Web si acum am PR 4 pe prima pagina si PR 2 pe majoritatea subcategoriilor.

darkstar_tfd este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    1st September 2006
    Locaţie
    Timisoara/Uricani
    Posturi
    123
    Putere Rep
    34

Implicit

Eh e bine ca mai exista si romani care se ocupa cu asa ceva si isi fac publice rapoartele. Din partea mea ai tot respectul pentru analiza asta, desi ( e doar un sfat ) ai fi putut sa iei in considerare si alte liste de directoare ( sunt destule disponibile ) ca sa largesti aria raportului.

Nu am vazut nimic insa despre schimbarile care se refera la paginile interioare. Au fost multe cazuri in care un director avea un PR x pe homepage iar inner pages un PR y, in cazul x < y . Se pare ca in urma update-ului cele mai multe directoare au ajuns din nou la forma "piramidala" a structurii de distribuire a PR in pagina. Sunt sigur ca in lista ta de directoare au fost cazuri asemanatoare si chiar cred ca merita sa vorbesti putin si despre asta.
    Eu unul chiar eram interesat sa iti citesc parerea sau analiza asupra schimbarii asteia.

In rest tot respectul pentru munca depusa si ai un + la reputatie de la mine.

Salut

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    39

Implicit

Multumesc de sugestii. Legat de numarul de directoare, am preferat sa folosesc lista care e deja inclusa in Website Submitter si care este verificata. La fel si pentru directoarele romanesti, am folosit lista de 400 de directoare verificate de mine. am preferat sa fac verificarea pe o lista care e oricum actualizata si care reprezinta spun eu spuma directoareleor existente.

Cu paginile interioare ai dreptate o sa incerc sa vad daca pot extinde raportul pentru urmatorul update.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Subdomenii in directoarele romanesti
    De thefan în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 1st December 2010, 23:40
  2. Cum a afectat criza economica siteurile personale?
    De acsa în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th November 2009, 13:51
  3. directoarele
    De Ammadeuss în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th February 2009, 00:22
  4. Servicii de inscriere in directoarele romanesti (cumpar)
    De vip_vyo în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd May 2008, 00:56
  5. Spam-ul si directoarele romanesti
    De mariusbatrinu în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2008, 02:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii