Cum se face ca dupa majoritatea inscrierilor intr-un director romanesc (de obicei cele medii-mici) incepi sa primesti pe adresa de mail folosita la inscriere spam? Intamplare? sau gresesc eu?
Cum se face ca dupa majoritatea inscrierilor intr-un director romanesc (de obicei cele medii-mici) incepi sa primesti pe adresa de mail folosita la inscriere spam? Intamplare? sau gresesc eu?
Ultima modificare făcută de mariusbatrinu; 19th January 2008 la 00:19.
De ce nu folosesti o adresa de mail temporara ? ( Ideea asta mi-a venit chiar acum si o voi folosi pe viitor - avantajul meu e ca am propriul server de mail ).Daca vei avea nevoie mai tarziu de acelasi mail poti reface acea adresa
Iar eu nu inteleg de ce trebuie sa fac, sa sterg si sa refac o adresa de email de fiecare data cand inscriu un site intr-un director???
Cel mai simplu este sa folosesti o adresa de email @gmail doar pt inscrieri...
Cel mai adesea, la o adresa de email uiti sa o protejezi atat de bine incat sa nu apara pe undeva si sa fie preluata de boti sau chiar de spameri direct. Nu inseamna ca daca ai folosit adresa respectiva la inscrierea in directoare cei care au directoarele respective au intentii de spam ... De cele mai multe ori este greseala utilizatorului, adica a ta...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)